10 tipp a tökéletes Skechers őszi cipő választásához: 

Borgo skechers cipő

Egy ruhaösszeállítás csak akkor lehet igazán tökéletes, ha megfelelő cipőt választasz hozzá. Más illik egy sportos szetthez és más passzol a hétköznapian elegáns ruhákhoz, éppen ezért fontos, hogy mindig körültekintően válasszunk. Most segítünk kiválasztani, hogy egyéni stílusodhoz melyik a tökéletes Skechers őszi cipő – melyet a Borgo webáruházából pillanatok alatt meg is rendelhetsz!

 

Skechers őszi cipő: a laza életérzés szerelmeseinek

A sportos viselet a városi hétköznapokban és egy hétvégi kiruccanás során is praktikus. A sportcipők, sneaker cipők és futócipők ma már olyan kiegészítők, melyeket utcán, egy jól összeállított outfit részeként is hordhatunk. Éppen ezért senki ruhatárából nem hiányozhat egy olyan cipő, ami jól megy egy laza farmerhez és pólóhoz vagy akár egy kényelmes melegítőnadrághoz is.

Egy fekete Arch Fit sneaker letisztult megjelenésével tökéletes választás egy visszafogott, hétköznapi szett részeként, például egy egyszerű farmernadrággal és pólóval. De akár egy laza sportos összeállításnak is jól működő darabja lehet, hölgyek és urak számára egyaránt.

skechers arch fit

 

Azoknak, akik szeretnek sportolni

Ha sportoláshoz keresel cipőt, a legfontosabb a kényelem és a biztonság. Ebben a Skechers minden sportcipője kiemelkedően teljesít. Ha azonban a stílus is fontos, szintén jó helyen jársz.

A fitnesz- és teremcipők, valamint sport- és futócipők közt egyaránt találhatsz egyszerű, letisztult megjelenésű modelleket. Olyanokat, mint a Step Sport – Controller fekete férfi sportcipő, mely szinte minden edzőruhához remekül illik.

Azok pedig, akik szeretnék ruhaösszeállításukat valami színessel feldobni és különlegessé tenni, egy GO Run Pulse tornacipő is remek döntést jelent.

Ez a modell komfortos, párnázott kialakításának köszönhetően nemcsak utcára, de aktív sportoláshoz is ideális. Kiválóan illik egy sportos szetthez, és egész napra garantálja a kényelmet és az egészséges mozgás örömét.

skechers női sportcipő

 

Egyszerű, letisztult és hétköznapian elegáns

A Skechers cipői közt válogatva azok is megtalálhatják a számításukat, akik kifejezetten elegáns szettjeik mellé keresnek megfelelő lábbelit. Egy Skechers GO Walk 6 – Orva sötétkék férfi bebújós cipő például remek lehet a munkába járáshoz, egy fekete farmer és egy ing társaságában is.

skechers go walk cipő

Hasonlóan egy Skechers Dynamight 2.0 – Special Memory fekete női sneakerhez, mely letisztult külsejének köszönhetően hódít. Kiváló döntés hétköznapokon az irodába, de kényelmesen sportos kialakítása miatt még akár otthoni resistance edzésekhez is tökéletes.

 

Skechers őszi cipő hölgyek számára

A hűvösebb idő beköszöntével a nyári ruhaösszeállítások lecserélődnek. Előkerülnek a gardróbból a hosszú nadrágok és a kabátok, melyekhez a megfelelő cipő is elmaradhatatlan. A Skechers cipő kínálatban rengeteg bakancs és csizma közül válogathatunk, melyek közt bármilyen hétköznapi szetthez megtalálhatjuk az ideális modellt.

Az őszi ruhaösszeállítás során érdemes a színekre nagy figyelmet fordítani. Ebben az évszakban ugyanis általában a barna, a bézs és a sárga különböző árnyalatai dominálnak. Az ilyen színű ruhákhoz pedig az élénk színű cipők kevésbé illenek.

Remek döntés lehet ellenben egy barna bakancs, mely színével szinte minden divatos őszi ruha-összeállításhoz remekül passzol. Ráadásul nemcsak a hétköznapokban tesz jó szolgálatot, hanem könnyebb túrákhoz is viselhető.

skechers női bakancs

A Skechers On The Go bélelt bokcsizma pedig kiválóan mutat a lazább, sportosabb őszi szettekkel. Kopásálló gumitalpa egyszerre nyújt jó tapadást a sima, csúszós, nedves talajon, és a szárazon egyaránt, így nedves időjárásban is tökéletes döntést jelent. A memóriahabbal készült talprésze azonnal illeszkedik a láb formájához, így nemcsak divatos és biztonságos, de rendkívül kényelmes is egyben.

 

Őszi modellek férfiak részére

A Skechers modelljei nemcsak a hölgyek, de az urak is megtalálják a hozzájuk illő lábbelit. Az Elite Flex Prime – Take Over szürke férfi sneaker egy igazán maszkulin darab, mely egy sötét farmerrel vagy vászonnadrággal tökéletesen mutat. Kialakításának köszönhetően pedig nemcsak stílusos, de segít a láb hatékony megtámasztásában, a talpra nehezedő nyomás elosztásában is. Ezáltal az egyik legkényelmesebb megoldás, mely nem maradhat ki az őszi ruhatár felfrissítéséből.

férfi sneaker borgo

De ha úgy érzed, a bakancs nem a te stílusod és valami egyszerűbbet szeretnél, választhatsz a Skechers sportcipők közül is. Az Overhaul – Betley modellt bármilyen kalandhoz viselheted és a hűvösebb időben is remek szolgálatot tesz.

 

Skechers őszi cipő színes egyéniségeknek

Természetesen a Skechers őszi cipő kínálatában nemcsak azok találják meg a számukra ideális lábbelit, akik az egyszerű, letisztult megjelenés hívei. A tervezők gondoltak azokra is, akik szeretnek kontrasztosan vagy épp kifejezetten színesen öltözködni. Éppen ezért a jól bevált fekete, bézs vagy épp fehér Skechers tornacipők mellett rengeteg színes lábbeli közül is válogathatsz.

Egy piros Skechers cipő tökéletesen képes feldobni egy egyszerű, hétköznapi szettet. Nagyon jól illik akár egy fekete nadrág és egy fehér póló mellé is, ha egy kis izgalmat szeretnél a ruhatáradba csempészni.

női sportcipő webshop

Csakúgy, mint egy narancs- vagy citromsárga darab. Ezek a színek első ránézésre kihívónak tűnhetnek, azonban a megfelelő ruhadarabokkal kombinálva rendkívül stílusosan passzolnak az izgalmasabb hétköznapi ruhaösszeállításokhoz.

 

Ideális lábbeli fehér ruha mellé

Fehér ruha mellé cipőt találni nehéz feladatnak tűnhet, azonban könnyebb, mint gondolnád. Egy aranyszabályt érdemes azonban betartani. Az elegánsabb ruhák mellé érdemes visszafogottabb színű lábbelit keresned. Főként bézs, barna vagy fehér modellt.

Egy fehér Skechers bakancs például egy hosszú, fehér ruhával tökéletes párosítás lehet. De a fehérhez kiválóan illik akár egy stílusos gyöngyház Skechers sportcipő is.

skechers bakancs rendelés

Ha azonban feltűnőbb szettet szeretnél, bátran választhatsz akár egy színes modellt is. Egy fehér póló és fekete nadrág mellé nagyon jó választás egy rózsaszín Skechers sneaker.

 

Lábbelik fekete ruha mellé

A fekete ruhához szintén egyszerűen választhatunk cipőt. A lényeg, hogy mindig tartsuk szem előtt a megfelelő színt. Nem érdemes például fehér vagy túlságosan világos lábbelit választani. Egy barna vagy fekete cipő azonban tökéletes megoldás lehet.

A hétköznapi szettekhez egy fekete Skechers cipő remekül mutat. De akár egy szürke vagy sötétkék sneaker is nagyon jó választás lehet.

De választhatsz visszafogottabb színek közül is, a hölgyeknek például egy halványabb rózsaszín sneaker is remek döntés egy fekete ruhával. Ha pedig igazán divatos kontrasztra vágysz, akkor egy fehér sportcipő is jó lehet számodra.

webshop női sneaker

 

A bevállalósabb stílus kedvelőinek

A letisztult, egyszerűbb modellekről már szó esett a cikk elején. De mi a helyzet azokkal, akik a vagányabb, lázadóbb stílust kedvelik? Természetesen a Skechers cipők közt ők is megtalálják a számításukat.

Egy fehér Skechers bakancs például remekül illik egy bevállalósabb összeállításhoz és kiválóan mutat egy farmernadrággal és egy fekete bőrdzsekivel is. Egy olyan, színes sneaker pedig, mint A Skechers Uno – Jumps and Kicks a lazább és az extravagánsabb outfiteknek is tökéletes része lehet. Nemcsak trendi és fiatalos, de egyedi és stílusos is egyben.

skechers uno borgo

 

A legmenőbb Skechers őszi cipő az iskolakezdéshez

Természetesen a gyerekek sem maradhatnak ki a jóból, és a Skechers az ő számukra is csodás modellekkel készült. A fiúk imádni fogják a menő mintás Skechers Shark – Bots – Surf Patrol gyerekcipőt és még a szeptemberi iskolakezdés is öröm lesz benne. Csakúgy, mint a lányok esetében egy Skechers Unicorn Storm – Wing Dazzle szárnyakkal feldobott, ezüst gyerek cipőben, melyben valódi hercegnőnek érezhetik maguk.

skechers gyerek cipő

Ha pedig uniszex megoldást keresel, biztos lehetsz abban, hogy egy világítós sneakert a fiúk és a lányok is imádni fognak. Az osztálytársak pedig csodájára járnak majd a cipőjüknek a két óra közti szünetekben! A lényeg pedig, hogy mindezen modelleket kényelmesen szerezheted be a BORGO webáruházban.

 

másnapi csere borgo webáruház

További trendekről és akciókról olvashatsz,
ha feliratkozol a #borgosztikus blogra!

Ezeket olvastad már?

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

Ápr. 18. 2024 | szerző: Donáth Kitty  Különleges sportcipő nem sok helyen elérhető, hisz többnyire az átlagost könnyű eladni. Egyáltalán mi számít különlegesnek? Pont ennek próbáltunk utánajárni a saját raktárunkban kódorogva. Az biztos, hogy nem csak a kinézet...

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Mar 7, 2024 | szerző: Szabó Dénes  Őrület söpör végig a világban. Főleg Európában nagy az érdeklődés. A Temu betörte az ajtót a filléres áruival és mindenkitől el is venné a piacot az öreg kontinensen. Sokakat izgat hát itthon is a kérdés: Temu vagy magyar...

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Feb 28, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Sneaker lázban ég a világ az elmúlt 4-5 évben. Mondhatni óriási az érdeklődés az egész bolygón (hivatkozva a Grand View Research USA adataira). A borgo webshopban is 70%-ban sneakereket árulunk. Van aki télre is ezt hordja és...