Skechers sport ruha: csak a borgo-nál!

Tudtad, hogy a prémium sportcipőket gyártó cég beszállt a fitnesz ruhák gyártásába is? No és azt, hogy idén már meg is tudod vásárolni ezeket a csúcsminőségű darabokat a 20 éves BORGO-nál? Ugye nem a válasz mindkettő kérdésre!? Nincs baj, mi is csak 6 hónapja tudjuk, hogy a magyar cégek közül webshopunkat választotta az amerikai márka a sportruházata bevezetésére. Megtisztelő ajánlat, igyekszünk ennek megfelelni és prémium szállítási és csereszolgáltatást nyújtani a termékek mellé. De honnan jött az ötlet, honnan indult a Skechers sport ruha?

Az okok az elmúlt évek káoszában bujkálnak. Manapság sokan dolgoznak világszerte otthonról, akik közül egyesek annyira elmerülnek a munkájukban, hogy hajlamosak egész nap “otthonkában” maradni. Az edzőtermeket hazai sarkokra cserélők is imádják a rugalmas fitnesz ruhákat, melyekben csodásan néznek ki és jól is szellőzik a bőrük. 

 

Épp ezért az ágazat hatalmas evolúción esett át a pandémia kezdete óta, melyet a Skechers sem nézhetett tétlenül.

Skechers sport felső

Skechers sport ruha: Neked tervezve?

Ma már nem kérdés, hogy egy fitnesz anyagnak strapabírónak és testhezállónak kell lennie, hogy egyáltalán figyelembe vegye az iparág a terméket. Második fontos tulajdonság a nedvszívó képesség. A Skechers ezeken jóval túl mutató végtermékeket állított elő a GOWALK Wear™ keretein belül! Meg is mutatjuk, miben jobb, mint aktuális versenytársai:

  • GoFlex nedvszívó rendszer
  • nylon és spandex kompozit
  • tapintási érzet: pamuthoz hasonló
  • extra rugalmas tágulási zónák
  • 40-es ultraviola védelem

Nem véletlen tehát, hogy az USA-ban már forgalomban pörgő darabok 95% feletti elégedettségi rátát értek el. A felsoroltak mind olyan tulajdonságok, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy második bőr kényelmében érezd magad a Skechers ruhádban.

 

A kinézet sem utolsó: sikkes Skechers ruha

A tetszés nagyon fontos a sportruházatnál is ezért az amerikai márka nagy hangsúlyt fektetett a színek, minták és alakzatok milyenségére. A SKECHLUXE™ a Diamond Wash vagy a GoLounge™ neveket ideje megjegyeznünk, hisz a jövőben ezek tarolni fognak a szabadidő-ruha piacon. Igazán nőies és légies darabok azoknak a Hölgyeknek, akik nem akarnak kompromisszumot.

 

Skechers sport felső borgo

 

Miért is kellene minőségi anyagokból készült terméket hordani ha van olcsó alternatíva is? Nos, persze hogy van, csak épp a Skechers leggingseit például nem szükséges varrás nélküli fehérneművel hordani, így akár teljes értékű nadrágként hordható. Továbbá az elkopás eshetősége is minimális – már ha a gazdája 30 fokon mossa kizárólag. Ismerjük a klisét mindannyian, mikor valaki három olcsó cipőt vett egy drága helyett, mégis hamarabb dobta ki mindhármat, míg a minőségibb tartott volna. 

fitness Skechers ruha
 

Skechers sport ruha: egy jó Skechers cipővel az igazi

Tudjátok már jó ideje, hogy sok márkát árulunk, de a Skechers brand abszolút kiemelt státuszban van a www.borgo.hu webáruházban. Szeretjük a cég ügyfél-politikáját, hogy meghallgatják az igényeket és hogy innovatív modellekkel állnak elő időről-időre. Simán találsz nálunk szerelem-darab modelleket ruha szettedhez, hisz óriási választékkal várunk Téged. Memóriahabos és légtalpas modellek, szandálok, puha papucsok és vízlepergetős outdoor lábbelik várnak. Uno, ArchFit és Gowalk szériák folyamatosan elérhetőek. Továbbá ne feledkezzünk el a gyerekeknek szánt villogós modellekről sem.

Skechers cipő nőknek

 

Borgo: a legjobb hely, ha Skechersre vágysz

A Borgonál mindig figyelünk arra, hogy kiváló minőségű és divatos cipőket találj. Éppen ezért vagyunk büszkék a rendkívül széles Skechers cipő felhozatalra. Tégy próbára minket: csekkold a kínálatot! ?

Klikk ide és fedezd fel a Skechers világát! Amennyiben megtetszett egy Skechers ruha vagy cipő, ne fogd vissza magad: vedd meg online biztonságosan és rendeld házhoz a választásod. Mi akkor is melletted állunk, ha problémád akadna a mérettel, a színnel vagy mégsem jönne be a fazon. A kézből kézbe cserével 24 órán belül cseréljük a cipődet!

másnapi csere borgo webáruház

További trendekről és akciókról olvashatsz,
ha feliratkozol a #borgosztikus blogra!

Ezeket olvastad már?

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

Ápr. 18. 2024 | szerző: Donáth Kitty  Különleges sportcipő nem sok helyen elérhető, hisz többnyire az átlagost könnyű eladni. Egyáltalán mi számít különlegesnek? Pont ennek próbáltunk utánajárni a saját raktárunkban kódorogva. Az biztos, hogy nem csak a kinézet...

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Mar 7, 2024 | szerző: Szabó Dénes  Őrület söpör végig a világban. Főleg Európában nagy az érdeklődés. A Temu betörte az ajtót a filléres áruival és mindenkitől el is venné a piacot az öreg kontinensen. Sokakat izgat hát itthon is a kérdés: Temu vagy magyar...

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Feb 28, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Sneaker lázban ég a világ az elmúlt 4-5 évben. Mondhatni óriási az érdeklődés az egész bolygón (hivatkozva a Grand View Research USA adataira). A borgo webshopban is 70%-ban sneakereket árulunk. Van aki télre is ezt hordja és...