Gyerek szandál szemle a Borgo-nál: milyet válasszak?

Megállíthatatlanul közeledik a nyár, a forró szezon pedig sok kisgyermekes szülőt állít kétségek közé – már ami a megfelelő gyerek szandál kiválasztását illeti. A döntés valóban nem egyszerű, hiszen egyszerre kell számtalan szempontnak megfelelnie a tökéletes lábbelinek: legyen könnyű ugyanakkor stabil viselet, legyen rugalmas és jól szellőző, kényelmes, és méretben is passzoljon. Emellett az sem mindegy, milyen alkalomra keressük a szandált: kiránduláshoz, kisebb nyári sétákhoz, vízpartra. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy a Borgo.hu kínálatában milyen típusú gyerek szandálok közül válogathatsz.

 

Szempontok a gyerek szandál kiválasztásához

A megfelelő lábbeli kiválasztása a kislányok és kisfiúk részére egészen az első lépésektől kezdve kiemelkedően fontos, és ez nyáron sincs másképp. A legideálisabb nyári viselet kétségkívül a szandál, hiszen – a papuccsal ellentétben – stabilan tartja a gyerekek lábát, ugyanakkor nyitott kialakítása lévén jobban szellőzik a melegben, mint egy zárt sportcipő.

Gyerek szandál vásárlásnál több szempontot is érdemes szem előtt tartani. A tökéletes nyári lábbeli kitűnően szellőzik, helyén tartja az apró lábakat, komfortos kialakítású, rugalmas talpú, és nem utolsó sorban megfelelő a mérete is. Ezen kívül praktikus, ha tépőzáras a szandál, hiszen így egyrészt tökéletesen méretre lehet állítani, másrészt könnyű fel-és levételt biztosít a gyermekek számára.

A fenti kritériumokon túl számtalan fazon közül válogatsz: aktív programokhoz elől-hátul zárt szandált, avagy szandálcipőt ajánlunk. Könnyed nyári sétákhoz bátran választhatsz nyitottabb modellt, a strandra pedig mindenképpen vízhatlan szandált javaslunk.

 

Elől-hátul zárt szandálcipők

A legkisebbeknek és a kifejezetten aktív gyerekeknek az elől-hátul zárt szandálok, vagyis szandálcipők a legmegfelelőbbek. Egy ilyen lábbeli sokkal jobb szellőzést biztosít a forróságban, mint egy edzőcipő, ugyanakkor védi a sarkat és a lábujjakat az esetleges sérülésektől aktív mozgás közben. A Borgo szandálok közt vagány és kényelmes modelleket találsz, de a prémium márkák, pl. Geox kínálatában is vannak praktikus szandálcipők.

szandálcipő Borgo

 

Nyitott gyerek szandálok

A forró nyári hétköznapokra sétához, fagyizáshoz, könnyed kiránduláshoz ideális választás a nyitott szandál. A kisebbeknek érdemes elől nyitott-hátul zárt modellt választani, mert ez biztosabban tartja a bokát. Azonban, ha a gyerkőc már stabilabban áll a lábán, az elől-hátul egyaránt nyitott nyári darabok is szóba jöhetnek, hiszen a nagy melegben ezek a legkényelmesebb viseletek. Geox, Adidas, Skechers, és Borgo szandálokból egyaránt szemezgethetsz!

gyerek szandál Borgo.hu

 

Nyári lábbeli a strandra

Strandra, uszodába, kertbe gumi / szintetikus anyagú, vízhatlan szandált érdemes választani. Ezek gyorsan száradnak és csúszásmentes kialakítással készülnek. Az egyszerű papucsokkal ellentétben stabilabban fogják a kicsik lábát, így biztonságosabban szaladgálhatnak a vízparton. A Disney nyári kollekciójában a legkedveltebb mesefigurás modellekből válogathattok: nálunk minden gyerek megtalálja a kedvenc karakterét!

Disney szandál borgo

 

Ha kell valami extra: világítós gyerek szandál

A megfelelő fazon és praktikum mellett sokszor fontos szempont, hogy a gyerkőc lábbelije egyedi, vagány megjelenést nyújtson. Ennek a kritériumnak tökéletesen megfelelnek a villogós cipők: a talpba épített LED panel minden lépésnél különböző színekben világít, amit a kicsik imádnak! Szerencsére a zárt lábbelik mellett már a szandálok közt is megjelent ez az izgalmas megoldás, így nyáron sem kell lemondani a vidám villogásról. A trendi Borgo gyerek szandálok mellett a Skechers kínálatában is találsz LED-es modelleket!

világítós gyerek szandálok

 

Gyerek szandált a Borgo-tól

Rendeld meg egyszerűen, gyorsan, kényelmesen gyermeked új szandálját webshopunk óriási kínálatából! A cipőboltban eltöltött idő helyett inkább élvezzétek ki együtt felhőtlenül a nyarat, az új lábbeliket bízd ránk! ?

Nem jó a méret, vagy nem nyerte el a gyerkőc tetszését a kiválasztott modell? Aggodalomra semmi ok, a Borgo villámgyorsan megoldja a problémát: jelezd felénk visszáru igényedet, mi pedig 24 órán belül küldjük a csere-csomagot, ingyenes kézből-kézbe szolgáltatással. Nézz szét nálunk és találd meg a tökéletes gyerek szandált a nyárra!

másnapi csere borgo webáruház

További trendekről és akciókról olvashatsz,
ha feliratkozol a #borgosztikus blogra!

Ezeket olvastad már?

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

Ápr. 18. 2024 | szerző: Donáth Kitty  Különleges sportcipő nem sok helyen elérhető, hisz többnyire az átlagost könnyű eladni. Egyáltalán mi számít különlegesnek? Pont ennek próbáltunk utánajárni a saját raktárunkban kódorogva. Az biztos, hogy nem csak a kinézet...

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Mar 7, 2024 | szerző: Szabó Dénes  Őrület söpör végig a világban. Főleg Európában nagy az érdeklődés. A Temu betörte az ajtót a filléres áruival és mindenkitől el is venné a piacot az öreg kontinensen. Sokakat izgat hát itthon is a kérdés: Temu vagy magyar...

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Feb 28, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Sneaker lázban ég a világ az elmúlt 4-5 évben. Mondhatni óriási az érdeklődés az egész bolygón (hivatkozva a Grand View Research USA adataira). A borgo webshopban is 70%-ban sneakereket árulunk. Van aki télre is ezt hordja és...