Ipanema női szandál: üde színkavalkád és brazil életérzés

Az Ipanema női szandál és papucs márkát valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, hiszen a legnépszerűbb nyári lábbeli brandek egyike – már több, mint 20 éve. A nevét a híres Ipanema strandról kapta, stílusában pedig ehhez méltó módon a brazil gyökerek lazasága, életvidámsága tükröződik. Kiemelt figyelmet fordítanak a fenntarthatóságra, miközben a legújabb trendeket is követik. Beszereznél egy praktikus Ipanemát? Mutatjuk a legújabb kollekciót!

 

Stílusos kényelem a vízparton és a városban is: ez az Ipanema szandál!

Az Ipanema az aktuális divatot mesterien kombinálja innovatív komfort elemekkel. Ha egy tartós és kényelmes lábbelit keresel nyárra, szerezz be egy Ipanema szandált, nem fogod megbánni: kifinomult stílusuknak köszönhetően a városi sétákhoz és a strandra is tökéletes választásnak bizonyulnak. Minden papucsuk és szandáljuk csúszásmentes külső talpkialakítással készül, hogy a vízparton is a legnagyobb magabiztossággal viselhesd. A riói Ipanema strand utcaköveiről mintázott belső talpnyomat is az egyik védjegyük, ami a dekoráción túl garantálja, hogy nem fog csúszkálni a lábad a papucsban. Az Ipanema modellek bátran használhatóak a vízparton, hiszen nem deformálódnak, tartós és rugalmas anyagból készülnek. Nem mellesleg a gyártás és az anyaghasználat során odafigyelnek az ökológiai lábnyomunk csökkentésére is …

ipanema női szandál borgo

 

Fenntarthatóság és sokszínűség Ipanema-módra

A márka fontosnak tartja a fenntarthatóságot a divat területén, elkötelezettek a fejlődés mellett. Éppen ezért nagy hangsúlyt fektetnek a gyártás során a környezetvédelmi és etikai kérdésekre:

termékeik 100%-ban újrahasznosítható anyagokból, etikus körülmények között készülnek, és nem tartalmaznak semmilyen állati eredetű anyagot.

Ezen kívül küldetésüknek tekintik a sokszínűség és a befogadó szemlélet hangsúlyozását, amit a kollekciók tervezése során is mindig előtérbe helyeznek. Vibráló, változatos szín-és formavilágú papucsaikkal és szandáljaikkal a nők sokszínűségét ünneplik!

ipanema borgo online

 

Ipanema női papucs és szandál: Könnyedség és brazil életérzés a lábadon

A márka az új 2022-es kollekciójával is a már jól ismert pezsdítő brazil életörömöt hozta el, kifinomult designnal és játékossággal ötvözve. Az egyszerűtől az extravagánsig, a monokrómtól a vidám színesig mindenki megtalálja a számára ideális Ipanema szandált vagy papucsot.

Az Ipanema Vibe az egyik legdekoratívabb szandál az új kollekcióból. Könnyed, bebújós fazonjának köszönhetően praktikus viselet a rohanós hétköznapokra, laza nyári programokra, vagy a vízpartra egyaránt. Pántkialakításának köszönhetően jól tartja a lábat, így akár egész napra kimagasló kényelmet nyújt.

ipanema vibe női szandál

 

Az Ipanema új testvérmárkája, a Zaxy vagány fazonokkal, újszerű formavilággal teremt divatot. Fiatalos kollekciójukban balerina cipők, papucsok, szandálok, flip-flopok egyaránt megtalálhatóak.

Az Urban névre keresztelt modell a könnyed városi stílus megtestesítője. Magasított, masszív talpszerkezetének köszönhetően rendkívül kényelmes viselet a hosszabb nyári lófrálásokhoz is! Állítható bokapánttal készült, modern és trendi darab.

ipanema zaxy urban

 

A Zaxy Euforia papucs maga a tökéletes kényelem! Dupla pántos megoldással tervezték, így stabilan tartja a lábakat. Anatómiai talpkialakításával maximális komfortérzetet nyújt a legforróbb napokon is. Strandra, lezser nyári hétköznapokra, vagy otthonra is tökéletes választás. Kétféle színben is rendelhető!

ipanema papucs zaxy

 

A Plena fantázianevű szandál az ideális nyári alapdarab! Letisztult formavilágának köszönhetően bármilyen szettel jól mutat: nyári ruhához és farmer-top összeállításhoz is bátran viselheted. Komfortos magasított talpával meg sem fogod érezni a hosszú nyári sétákat!

ipanema szandál zaxy

 

Ipanema papucs, szandál, flip-flop a Borgo-tól gyorsan és egyszerűen

Érezd te is a hamisítatlan, vibráló brazil életérzést a nyár minden napján! Ehhez nincs szükséged másra, csak egy (vagy több?) trendi Ipanema szandálra vagy papucsra. Könnyed, fiatalos, tartós és öko-barát modellek várnak a Borgo színes kínálatában!

Használd ki a biztonságos és gyors online vásárlás kényelmét, és rendeld meg kedvenced sorban állás nélkül. Próbálgasd nyári ruháidhoz otthonod kényelmében, ha pedig mégsem tetszik a kiválasztott modell, vagy a mérettel akadt problémád, 24 órás késből-kézbe csere szolgáltatásunkkal villámgyorsan és egyszerűen kicseréljük Neked a terméket!

másnapi csere borgo webáruház

További trendekről és akciókról olvashatsz,
ha feliratkozol a #borgosztikus blogra!

Ezeket olvastad már?

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

Ápr. 18. 2024 | szerző: Donáth Kitty  Különleges sportcipő nem sok helyen elérhető, hisz többnyire az átlagost könnyű eladni. Egyáltalán mi számít különlegesnek? Pont ennek próbáltunk utánajárni a saját raktárunkban kódorogva. Az biztos, hogy nem csak a kinézet...

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Mar 7, 2024 | szerző: Szabó Dénes  Őrület söpör végig a világban. Főleg Európában nagy az érdeklődés. A Temu betörte az ajtót a filléres áruival és mindenkitől el is venné a piacot az öreg kontinensen. Sokakat izgat hát itthon is a kérdés: Temu vagy magyar...

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Feb 28, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Sneaker lázban ég a világ az elmúlt 4-5 évben. Mondhatni óriási az érdeklődés az egész bolygón (hivatkozva a Grand View Research USA adataira). A borgo webshopban is 70%-ban sneakereket árulunk. Van aki télre is ezt hordja és...