Szerintünk ilyen az ideális cipő fehér ruhához

Nyáron kevés jobb viselet van egy könnyed ruhánál, kánikulában pedig kifejezetten praktikus viselet egy fehér ruha. A fehér olyan univerzális szín, ami szinte bármihez jól passzol, így bátran lehet kísérletezni a különböző kiegészítőkkel – a lényeg, hogy végül egységes összképet kapjunk. A borgo.hu kínálatában minden alkalomra található cipő fehér ruhához, mutatjuk!

A fehér ruha olyan alapdarab, ami valószínűleg – a kis fekete ruhához hasonlóan – minden nő gardróbjában megtalálható. Könnyedén kombinálható, hiszen az egyik alapszínről van szó. Talán nem túlzás azt állítani, hogy – harmonikus keretek között – bármivel passzolhat. Sokszor azonban éppen a bőség zavarában nehéz megtalálni a tökéletes megoldást, ezért hozunk Nektek néhány szuper ötletet!

 

Tamaris szandál és fehér ruha: időtálló klasszikusok nyárra

A forró nyári napokon egy lenge fehér ruhához a legjobb választás kétségkívül egy csinos szandál. Ezt a klasszikus szettet bátran felveheted munkába, nyaralásra, vagy esti összejövetelekre is. És ha már szandál, érdemes a Tamaris kínálatából válogatni, hiszen a márka az időtálló, kényelmes, és nem utolsó sorban trendi női lábbelikről ismert.

Hétköznapokra kitűnő megoldás egy lapos talpú szandál, ami egész napra garantálja a kényelmedet. Ilyen például ez a barna női szandál, ami puha TouchIt talpbetétjével tökéletesen idomul a láb formájához. Sikkes részleteivel igazi dísze lesz az egyszerű fehér ruhás összeállításoknak. Válassz mellé egy nyárias hangulatú Tamaris táskát is a webshopról! 

tamaris szandál fehér ruhához

 

Randevúd lesz? Vagy egy elegáns eseményre vagy hivatalos? Viselj alkalmi fehér ruhát, és dobd fel nőies árnyalatokkal! Egy piros magassarkú szandál például szuperül kiegészíti a letisztult megjelenésű ruhadarabot. Kombináld színben passzoló táskával és ékszerekkel, és zsebeld be az elismerő pillantásokat!

tamaris cipő fehér ruha

Tamaris

A Borgo hivatalos forgalmazója a márkának, így biztos lehetsz választásodban

 

Sportos elegancia: Calvin Klein cipő fehér ruhához

Ha a letisztult és laza stílus híve vagy, fehér ruhádhoz bátran viselj sneakert! A Calvin Klein utcai sportcipői igazi divatikonná varázsolnak a trendi márkajelzésnek és a modern kialakításnak köszönhetően.

A platformos CK vászoncipő szuper összképet mutat egy lezser fehér ingruhával. Ez a modell több színben is elérhető a kínálatunkban, és fehér ruhához szerencsére bármelyik jó választás. A komplett, harmonikus megjelenésért kísérletezz a kiegészítőkkel: ez a Calvin Klein halászsapka kitűnő választás lesz!

calvin klein cipő fehér ruhához

Nem riadsz vissza a vagány kontrasztos szettektől? Akkor a platformos fekete papucs lesz a tökéletes kiegészítője fehér ingruhádnak! A fekete színű lábbeli fehér ruhával merész, határozott megjelenést sugall. Variáld egy trendi CK táskával a trendi összkép érdekében!

 

Lezser hétköznapokra: női tornacipő fehér ruhához

A kultikus tornacipő méltán népszerű viselet a mindennapokban. Munkába, edzéshez, kiránduláshoz egyaránt ideális, köszönhetően a lélegző vászon felsőrésznek és a rugalmas, de masszív gumitalpnak. Ez a klasszikus lábbeli szuperül mutat egy laza bohém stílusú fehér ruhával. 

A Borgo Mary tornacipő a nyár egyik sláger darabja. Bohókás horgolt felsőrészével remekül illik a hasonló stílusú, rusztikus ruhadarabokhoz. 

Extravagáns hatást szeretnél elérni? Akkor ezt a merész, magasított talpkialakítású Seastar Ube modellt ajánljuk. Platformos, chunky talpával garantáltan vonzani fogod a tekinteteket! A vagány megjelenés mellett szuperkényelmes viselet akár egész napra. 

 

cipő fehér ruhához borgo

 

Találd meg a tökéletes cipőt fehér ruhához…

… biztonságos online vásárlással. Térképezd fel széles kínálatunkat: megannyi csajos Tamaris szandál, vagány Calvin Klein cipő, és sokféle női tornacipő vár Rád! 

Ne feledd: 30 napod lesz arra, hogy szabadon a ruhatáradhoz próbáld a megrendelt cipellőt. Ha bármi kifogásod lenne a méretével vagy színével kapcsolatban, csak jelezd Ügyfélszolgálatunk felé, és másnapra már cseréljük is a kívánságod szerint!

másnapi csere borgo webáruház

További trendekről és akciókról olvashatsz,
ha feliratkozol a #borgosztikus blogra!

Ezeket olvastad már?

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

Ápr. 18. 2024 | szerző: Donáth Kitty  Különleges sportcipő nem sok helyen elérhető, hisz többnyire az átlagost könnyű eladni. Egyáltalán mi számít különlegesnek? Pont ennek próbáltunk utánajárni a saját raktárunkban kódorogva. Az biztos, hogy nem csak a kinézet...

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Mar 7, 2024 | szerző: Szabó Dénes  Őrület söpör végig a világban. Főleg Európában nagy az érdeklődés. A Temu betörte az ajtót a filléres áruival és mindenkitől el is venné a piacot az öreg kontinensen. Sokakat izgat hát itthon is a kérdés: Temu vagy magyar...

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Feb 28, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Sneaker lázban ég a világ az elmúlt 4-5 évben. Mondhatni óriási az érdeklődés az egész bolygón (hivatkozva a Grand View Research USA adataira). A borgo webshopban is 70%-ban sneakereket árulunk. Van aki télre is ezt hordja és...