Bármennyire is legyen hideg még, mi a Borgo.hu berkein belül már hetek óta a tavaszi kollekciót rendezzük raktárainkban. Minden nap érkezik szebbnél szebb sorozat, melyekről okoskodva elmélkedünk, mint a nézők az X-Faktor versenyzőiről: na kiben melyikben van meg az a bizonyos X?

 

A bestseller sportcipők fényes pódiumára az állhat majd fel, ami

 

vagy teljesen új utat mutat a vásárlóknak, vagy egy régebbi trendet újít fel a sneakerek piacán.

 

Lássunk néhány versenyzőt, melyek joggal lehetnek befutók majd:

 

éktalpú top sneaker

 

Borgo Yesmile bézs emelt sneaker:

 

Webshopunk a Yesmile márkával közösen alkotta meg ezt a futurisztikus designt, melyhez nagy reményeket fűzünk. A saroknál platformra helyezett talp nagyon kényelmes járást biztosít. A külső, szintetikus borítás enyhén vízlepergető, ezért ajánljuk a tavasz hidegebb, esősebb napjaira is. Az aranyozott csík ízlésesen visz apró eleganciát ennek a jól kombinálható modellnek a színeibe. 

 

vagabond casey top sneaker

 

Vagabond Casey 2021:

 

Most ez komoly? Újra Casey? Igen. Ez az a modell amiből nem tudunk eleget rendelni a svédországi gyárból. Lehet, hogy idén is viszi a kasszát és nem az újdonságokra mozdul rá a közönség? Lehetséges. Mi mindenesetre felkészültünk, hisz a Vagabond itthoni kivonulása után kevés helyen lehet megvásárolni ezt a sikeres darabot. Az is fontos információ, hogy a gyártói világtrendek is a platform cipők felé mennek egyre jobban, így borítékolható a dobogós helyezés.

 

bestseller női cipő

 

Weide Diamond:

 

Praktikum és divat! Az ismert gyártó egy rendkívül egyszerűen felvehető modellt dobott idén piacra, mely a rugalmas felsőrészének köszönhetően sokak kedvence lesz. A több színben kapható cipő jól szellőzik és nem potyog le róla a díszítés sem. Ha szereted, hogy a tekintetek Rád szegeződnek, szerezned kell egyet!

 

Hilfiger férfi sneaker

 

Tommy Hilfiger Jeans sneaker:

 

A férfi kategória zászlóshajója a Tommy Hilfiger tornacipője. Igazán nem sok változáson esett át tavaly óta de azért vettük be a listába, mert ahogy a Casey is állandó hős a hölgyeknél, így ez a modell is ugyanerre számíthat az uraknál. Mindez nem is csoda, hisz kényelmes, jól takarítható, sokféle öltözethez ideális és bírja a strapát.

 

bestseller cipő borgo

 

Borgo Rapid:

 

Utoljára hagytuk a szívügyünk bemutatását, a futurisztikus RAPID sneakert, melyben összegyúrtunk mindent, ami a 2021-es szezonban trendi külsőt kölcsönözhet viselőjének. Enyhén csillogós felülete és emelt, poliuretán talpa tökéletes választás mindhárom színben (fehér, bézs, fekete). Dupla-fűzős rendszere praktikus felvételt biztosít. 

 

Persze, az is lehet, hogy 5 másik modellből kerülnek ki kedvenceink, hisz a szezon még el sem kezdődött és sok márka még csak most kezdi a szállítások elindítását.

 

Posztunk frissülni fog további top termékek elemzésével! Tehát nézzetek vissza sűrűn:)

másnapi csere webshop

 

 

További trendekről és akciókról olvashatsz,
ha feliratkozol a #borgosztikus blogra!

Ezeket olvastad már?

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

Ápr. 18. 2024 | szerző: Donáth Kitty  Különleges sportcipő nem sok helyen elérhető, hisz többnyire az átlagost könnyű eladni. Egyáltalán mi számít különlegesnek? Pont ennek próbáltunk utánajárni a saját raktárunkban kódorogva. Az biztos, hogy nem csak a kinézet...

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Mar 7, 2024 | szerző: Szabó Dénes  Őrület söpör végig a világban. Főleg Európában nagy az érdeklődés. A Temu betörte az ajtót a filléres áruival és mindenkitől el is venné a piacot az öreg kontinensen. Sokakat izgat hát itthon is a kérdés: Temu vagy magyar...

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Feb 28, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Sneaker lázban ég a világ az elmúlt 4-5 évben. Mondhatni óriási az érdeklődés az egész bolygón (hivatkozva a Grand View Research USA adataira). A borgo webshopban is 70%-ban sneakereket árulunk. Van aki télre is ezt hordja és...