Gondoltad volna, hogy a forró nyári nyarak vagy a pihentető wellness hétvégék legfontosabb kellékei csak 2001-ben robbantak be a köztudatba? Pedig így van: a női Ipanema szandál és az Ipanema papucs is mindössze 20 éves múltra tekinthet vissza – mindenesetre ez a két röpke évtized elég volt ahhoz, hogy ezek a kényelmes, csodaszép és sikkes lábbelik igazi közönségkedvenccé váljanak. Ráadásul 2021-ben új színekkel és formákkal kezdheted meg a nyarat…

 

Nőként sokszor okoz fej- és persze lábfájást, hogy milyen trendi lábbelivel koronázzuk meg a tökéletes nyári outfitet. Mert lássuk be, elvárásokból nincs hiány: a meleg idő miatt jól esne a lábnak is könnyű, nyitott viselet. Talán egy Ipanema szandál? Igen!

Ráadásként nemcsak engedi lélegezni a lábat, de jól is mutat rajta. Emellett ott van még persze az a nem elhanyagolható tény is, hogy a forró évszak beköszöntével az öltözködés is egyre lengébbre és színesebbre vált. Vagyis nem árt, ha ezzel a könnyed, csábító trenddel a papucs és szandál is tartja a lépést.

Ezen felül azért sem jár sértődött duzzogás, ha a szandál pántozása valamennyire azért tartja a lábat és a talprész anatómiai kialakítása még kényelmessé is teszi a szandált, illetve a papucsot. Szerencsére az Ipanemánál tudják, hogyan ötvözzék az elvárásokat és az igényeket. Egy kis brazil életörömmel megspékelve.

ipanema papucs

 

Amit egy brazil tengerpartnak köszönhetünk: a női Ipanema papucs

Sétáltál már úgy a tengerparton, hogy egyszerre érezted a lábujjaid között a forró homok puhaságát és a tenger hullámait? Nos, ha teheted mindenképpen látogass el egyszer a brazil tengerpartra, ahol átélheted ezt a csodát. Ahol magadba szívhatod a brazil életörömöt, a színes forgatagot és azt a felszabadító érzést, ami a rio de janeiroi tengerpartok egyikén fog el.

A dél-amerikai országban ugyanis a könnyed hangulat, a pozitív életszemlélet nemcsak a mindennapi interakciókban, de az öltözködésben is megnyilvánul. Mondhatjuk, hogy Brazília egyet jelent a vibráló jókedvvel, a természetes szépséggel, a sokféleséggel és a merész színekkel.

borgo szandál és papucs

A divatos női Ipanema szandálokat és papucsokat is azért hozták létre, hogy ebből az áradó életörömből közvetítsen egy darabot. Bárhol viseljék is ezeket a lábbeliket a világon. Az évek alatt szép lassan világhírre szert tevő női Ipanema papucs változatos formáival, kiegészítőivel és színvilágával vesz le a lábadról.

 

Brazíliából sosem elég: könnyed elegancia, Ipanema szandál a neved

Egyébként maga az Ipanema márka is a brazil főváros, Rio de Janeiro egyik híres tengerpartjáról, az Ipanema Beachről kapta a nevét. Innen indult el 2001-ben az az őrület, ami a márkát mára az egyik legkeresettebb és legszeretettebb szandál- illetve papucsmárkává tette.

A tervezők nem titkolt célja az volt, hogy a világ bármely táján kapd is magadra a női Ipanema szandált, érezd azt a szabadon áramló, mégis elegáns és nyugodt hangulatot. Amit egyébként az Ipanema strandon sétálva tapasztalhatnál meg, miközben a tenger nyaldosná a bokádat, az óceáni szél játszana a hajaddal és a bossa nova kísértő dallamai visszhangozna a levegőben.

Ezt az életérzést közvetíti minden egyes női Ipanema szandál, amihez egyébként a brazil szupermodell, Gisele Bündchen is szívesen adta a nevét. További érdekesség, hogy az ipanemai strand melletti járdákon látható jellegzetes motívumokat is belecsempészték a lábbelikbe. Ezekre egyébként Ipanema Çalcadão néven kereshetsz rá.

borgo webshop

 

Mit ad Neked ma a női Ipanema szandál és papucs?

Mindenekelőtt azt a sikkes tökéletességet, amivel a forró nyarakat is stílusosan, mégis könnyedén viselheted. Akár az elegánsabb pasztellszínekről, a mindig nyerő feketéről vagy a harsány, életteli színekről legyen szó, az Ipanema szandálok között megtalálod a lenge nyári outfithez, de az elegánsabb városi lófráláshoz illő darabokat is. Ráadásul trendi tornacipőd mellé mindenképp kell egy extra szandál is.

ipanema papucsok

Az Ipanema női kollekcióján se a strand, se az uszoda vagy a hotel wellness részlege nem fog ki. Anatómiai talpkialakítással rendelkező szandáljai és papucsai egyaránt gondoskodnak arról, hogy ne fájjon a lábad benne. Ráadásul vannak olyan modellek, amelyek kicsit magasított talp- illetve sarokrésszel rendelkeznek, ami még kényelmesebbé teszi a lábbeliket.

Külön felhívnánk a figyelmet a keresztpántos kialakítású szandálokra és papucsokra. Hiszen ezek amellett, hogy gyönyörűen kiemelik a karcsú lábfejet, a lábfejet és a bokát is tartják. Emellett a talprészen található speciális mintázat gondoskodik arról, hogy még csúszós körülmények között is magabiztosan állhass a lábadon.

ipanema női szandál

Még egy fontos dolog, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül. Ezek a trendi, sikkes, jól kombinálható női Ipanema szandálok és papucsok környezetbarátok is. Így nem kell tartanod attól, hogy ezekkel az egyedi és szemet gyönyörködtető lábbelikkel tovább növeled az ökológiai lábnyomod.

 

Legyen a lábadon Neked is Ipanema szandál!

Élvezd te is a hűvösen elegáns, mégis vibráló brazil életérzést. Kapj fel egyet a stílusodhoz és a nyári ruhatáradhoz passzoló darabok közül. Garantáltan érezni fogod a brazil szamba és a bossa nova ritmusát a lábadban. Ha mégsem, akkor pedig válassz az elegáns szandálok világából.

minőségi női papucs

Hogy megtaláld a téged leginkább kifejező női Ipanema szandált vagy flip-flopot, csak nézd meg, hogy milyen gyönyörű modelleket kínálunk a Borgonál. Tippünk a választáshoz: először vedd szemügyre a páratlan választékot, ha pedig megvannak a neked tetsző darabok, bízd a képzeletedre magad. Képzeld el magad az egyes szandálokban vagy papucsokban, mert időnként elő szokott fordulni, hogy ami tetszik a képernyőn, a valóságban már nem megy a ruhatáradhoz.

Egyébként a Borgonál se emiatt, se a rossz méret miatt nem kell aggódnod. Az 1 napos kézből kézbe csere lehetőségével már másnapra kicseréljük a kiválasztott Ipanemát. A biztonságos online vásárlás kényelmes lehetősége pedig már csak hab a tortán.

másnapi csere webshop

További trendekről és akciókról olvashatsz,
ha feliratkozol a #borgosztikus blogra!

Ezeket olvastad már?

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

Ápr. 18. 2024 | szerző: Donáth Kitty  Különleges sportcipő nem sok helyen elérhető, hisz többnyire az átlagost könnyű eladni. Egyáltalán mi számít különlegesnek? Pont ennek próbáltunk utánajárni a saját raktárunkban kódorogva. Az biztos, hogy nem csak a kinézet...

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Mar 7, 2024 | szerző: Szabó Dénes  Őrület söpör végig a világban. Főleg Európában nagy az érdeklődés. A Temu betörte az ajtót a filléres áruival és mindenkitől el is venné a piacot az öreg kontinensen. Sokakat izgat hát itthon is a kérdés: Temu vagy magyar...

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Feb 28, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Sneaker lázban ég a világ az elmúlt 4-5 évben. Mondhatni óriási az érdeklődés az egész bolygón (hivatkozva a Grand View Research USA adataira). A borgo webshopban is 70%-ban sneakereket árulunk. Van aki télre is ezt hordja és...