A Many Mornings zokni képes arra, amire csak az igazán ritka kiegészítők. Már első pillantásra felhívják magukra a figyelmet és mosolyt csalnak azok arcára, akik csak ránéznek. Ha eddig gondban voltál azzal, hogy mi az a kényelmes és mégis stílusos ruhadarab, ami ruhatárad meglepően jó ékessége lehet. Vess egy pillantást ezekre a vidám zoknikra. Most megmutatjuk, hogyan lesz a leggyakrabban adott, unalmasnak gondolt karácsonyi ajándékból izgalmas és rendkívül stílusos kiegészítő.

 

Bár sokan tekintenek úgy a zoknira, mint a hűvösebb, őszi-téli időjárás egyik kellemetlen, de nélkülözhetetlen kiegészítőjére, nem kell annak lennie. Főleg azért, mert a jól megválasztott zokni időjárástól függetlenül is hordható. Nyáron sem elhanyagolható szempont, hogy ne közvetlenül egy női tornacipőbe izzadjon bele a lábad. Hogy legyen egy plusz védőréteg, ami felfogja a nedvességet és anyagánál fogva, segít a láb szellőzésben is, ebben segít akár a Many Mornings zokni is.

manymornings_borgo

Many Mornings zokni télre-nyálra, egész évre

 

Szerencsére ma már jóval egyszerűbb helyzetben vagyunk, mint akár 15-20 évvel ezelőtt. Számtalan anyag, minta, forma és típus közül válogathatunk, így minden évszakban megtalálhatjuk a hozzánk illő darabokat. A zokninak végre nem kell feltétlenül a legkevésbé várt karácsonyi ajándéknak lennie. Miért? Mert egy titokzokni vagy bokazokni akár még a balerina cipőkhöz, szandálokhoz, mokaszinokhoz és streetwear papucsokhoz is remekül illik.

manymornings_zokni
Egyébként jöjjön egy kis zoknihatározó: a titokzokni a boka alatt 2-3 cm-el végződő ruhadarab, ami a rövidszárú cipőkben, például balerina cipők vagy körömcipők esetében mutatja meg az előnyét. Ezzel szemben a bokazokni értelemszerűen a boka vonaláig húzható fel, ideális választás például sneakerekhez és más sportcipőkhöz. De természetesen a rövidszárú és félhosszú zoknik is remek választásnak bizonyulnak ezekhez a cipőkhöz.

Mindenesetre ennek a két zoknitípusnak az a különlegessége, hogy – hacsak nem nyitott szandálhoz vagy papucshoz választjuk őket – csak a kiválasztottak vethetnek rájuk néhány kósza pillantást. Mivel titok-, illetve bokazokni esetén maximum a zokni felső körvonala látszik ki a cipőkből, csak azok fedezhetik fel őket, akik előtt levesszük a cipőnket.

Persze ez még nem jelenti azt, hogy nekünk nem fogja jobbá tenni a közérzetünket és a kedvünket, ha tudjuk, hogy milyen vidám kiegészítő rejlik a cipőnkben.

Ezeken kívül megkülönböztethetjük még a rövidszárú, félhosszú, hosszúszárú és térdzoknikat is, míg a túrazoknik különleges kategóriát jelentenek. Alkalomtól és időjárástól, valamint az adott divatirányzattól, a személyes stílusunktól függően mindegyiknek megvan a maga létjogosultsága.

 

 

Diktáld te a trendet: Many Mornings zoknik minden alkalomra

A Many Mornings zoknik egyik legnagyobb különlegessége, hogy már a párok sem egyformák, ráadásul titokzoknik, bokazoknik és rövidszárú darabok közül is válogathatsz. Mindkét lábadon másféle zokni fog pompázni: nemcsak mintában, de akár színekben is.

Példának okáért itt van ez a Many Mornings panda mintás zokni, ahol az egyedi minták segítségével életre kel a történet. Az egyik lábadon a pandák dorbézolnak rózsaszín hátérrel, míg a másik lábadon a markánsabb zöldszínű bambuszok lengedeznek. Emellett a játékos kutya mintával készült rövidszárú is kedves, vidám kiegészítő lehet.

női zokni

Színben összeillőbb lehet a hamburger mintás bokazokni, ami igazi fastfood vagy junkfood rajongóként minden bizonnyal levesz a lábadról. A titokzoknikat tekintve a garnéla mintás darabok az egyszerű, de nagyszerű választás, ahogy a méhecskés titokzokni és a kaktusz mintás mosolyt csal az arcokra.

férfi zokni
 

Hogyan viseld a Many Mornings zoknikat?

Szerencsére a zokniviselést nem korlátozzák szigorú szabályok, bár tény, hogy egy vidám, mintás darab viseléséhez kell némi bátorság. És nem árt szem előtt tartani jó tanácsot, hogy kiemelhessük a vidám zoknikban rejlő lehetőségeket.

Például:

  • a zokni színe lehetőleg passzoljon az alapdarabokhoz,
  • amennyiben élénkszínű zoknit választasz, törekedj arra, hogy a hozzá választott nadrág, szoknya, farmer és felsőrész színe diszkrétebb legyen, mert ez a visszafogottság emeli ki a zokni színét, illetve mintáját és nem teszi kaotikussá a megjelenésed,
  • ha mintás, egyedi grafikával készült zoknit választunk, érdemes arra is figyelni, hogy az ne üsse a többi ruhadarab mintáját,
  • tetőtől talpig élénkszínű, extravagáns megjelenés esetén érdemes lehet úgy kiválasztani a zoknit, hogy a fő motívum / minta színe megegyezzen az extrém színű ruhadarabokkal.

 

Ezekkel az apró trükkökkel és egy kis odafigyeléssel a zoknink lehet az öltözékünk játékos, vidám, stílusos kiegészítője. Amit nemcsak bizonyos alkalmak során tudsz viselni – ha meg kell jelenni valahol – hanem akár egy hétköznapi irodai délutánt is fel tud dobni.

many mornings zokni borgo
 

Dobd fel a ruhatárad

A lengyel Many Mornings zokni amellett, hogy már több mint 25 éve meghatározó márka a zoknik világában, minőségi anyagokból is készülnek. Anyagösszetételüket tekintve 80% pamutot, 17% poliamidot és 3% elasztánt tartalmaznak, így amellett, hogy jól szellőznek, még a láb formáját is követik. Se nem túl szoros, se nem túl lenge, amellett, hogy a vicces minták a jókedvedhez is hozzájárulnak.

Éppen ezért ezek a frappáns kiegészítők remekül illenek a tornacipőkhöz, sneakerekhez és más női sportcipőkhöz is. Nézz szét a kínálatban és válogasd össze az akciós darabok közül az új, vidám, extravagáns ruhatárad alapdarabjait. Mi például a Skechers cipőkhöz ajánljuk leginkább, mert mintáik valahogy ezekkel a sneakerekkel adnak ki tökéletes elegyet.

many mornings zokni és sneaker
Ha még ezen felül is szintet lépnél kombináld őket bebújós cipőkkel, vagy ha még merészebbet húznál, akkor akár alkalmi cipőkkel és szandálokkal is párosíthatod őket.

Arra azért figyelj, hogy az ördög a részletekben rejlik: ezek a vidám zoknik és elsőnek meghökkentőnek tűnő cipőválasztások feltehetik a pontot az i-re. Csak arra kell figyelned, hogy a megfelelő színű és fazonú ruhatípusokkal keverd őket.

Válaszd ki a neked tetsző Many Mornings zoknikat és a hozzá illő női cipőket, aztán zsebeld be az elismerő pillantásokat és mosolyokat. A borgosztikus élményt pedig továbbra is a kézből kézbe csere és a biztonságos online fizetés garantálja.

másnapi csere borgo webáruház

További trendekről és akciókról olvashatsz,
ha feliratkozol a #borgosztikus blogra!

Ezeket olvastad már?

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

Ápr. 18. 2024 | szerző: Donáth Kitty  Különleges sportcipő nem sok helyen elérhető, hisz többnyire az átlagost könnyű eladni. Egyáltalán mi számít különlegesnek? Pont ennek próbáltunk utánajárni a saját raktárunkban kódorogva. Az biztos, hogy nem csak a kinézet...

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Mar 7, 2024 | szerző: Szabó Dénes  Őrület söpör végig a világban. Főleg Európában nagy az érdeklődés. A Temu betörte az ajtót a filléres áruival és mindenkitől el is venné a piacot az öreg kontinensen. Sokakat izgat hát itthon is a kérdés: Temu vagy magyar...

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Feb 28, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Sneaker lázban ég a világ az elmúlt 4-5 évben. Mondhatni óriási az érdeklődés az egész bolygón (hivatkozva a Grand View Research USA adataira). A borgo webshopban is 70%-ban sneakereket árulunk. Van aki télre is ezt hordja és...