Ajándék ötletek az ünnepekre

Nincs is annál jobb érzés, mint amikor egy gondosan megválasztott meglepetéssel örömöt szerzünk szeretteinknek. A pillanat, amikor elősejlik a dekoratív csomagolásból a vágyott játék, táska, könyv, vagy ruházati termék és egy óriási szívből jövő mosoly a jutalmad… Ha Te is élsz-halsz ezekért a kedves pillanatokért, akkor biztosan sok időt töltesz a tökéletes ajándék megtalálásával. Nézz szét a Borgo.hu webáruházban az ellenállhatatlan ajándék ötletek között, számtalan tippel és ötlettel várunk téged!

 

Vidám meglepetések a kicsiknek

Ha van ajándék, aminek szinte minden gyerkőc örül, az a plüssjáték. Egy kedves, puha figura vagy egy éppen most menő karakter plüss verziója szuper meglepetés lehet karácsonyra is.

plüss ajándék borgo

 

Remek ajándék ötlet lehet a szülők számára, ha a gyerekek kedvenc rajzfilm karaktereivel díszített ruhákat, játékokat, használati tárgyakat rejtik a fa alá. Mancs Őrjárat, Peppa malac, vagy Bing nyuszi? Ezek a kedves mesefigurák garantáltan mosolyt csalnak a legkisebbek arcára! Sapka, zokni, táska, pénztárca, párna… mind-mind szuper ajándék!

bing nyuszi borgo

 

Vagány szuperhősös holmikkal lepnéd meg gyermeked? Kínálatunkban számtalan pókemberes termék található, melyeknek az ajándékozott biztosan örülni fog!

pókember ajándék ötletek

 

Gamereknek tökéletes ajándék ötlet egy vagány Minecraft mintás sapi, övtáska, vagy ruházati termék. A bestseller motívumoknak köszönhetően a gyerekek kedvence lesz!

minecraft ajándék gyerekeknek

Legújabb Skechers modellek

Női, férfi, és gyerek bakancsok, sportcipők, utcai sneakerek széles választékban a márka hivatalos partnerétől!

 

Karácsonyi ajándék ötletek férfiaknak

Férfiak számára sokszor nehezebb megtalálni a tökéletes meglepetést, azonban vannak olyan ajándék ötletek, melyek mindig jó választásnak bizonyulnak. A prémium pénztárca is ilyen: praktikus ajándék, hiszen mindenki használ pénztárcát, emellett ha egy igazán minőségi márka darabját választod, akkor hosszú ideig elnyűhetetlen társa lesz az ajándékozottnak – ráadásul a felismerhető márkajelzéseknek köszönhetően stílusos kiegészítőként is szolgálhatnak.

pénztárca férfiaknak borgo

 

A különböző téli kiegészítők, sapkák és sálak is mindig szuper ajándékok, hiszen a hűvös időben aktuális és praktikus viseletek, továbbá egy prémium brand modelljével sikkessé varázsolható a hétköznapi megjelenés is. Nyűgözd le párodat egy időtálló és minőségi Calvin Klein szettel, vagy lepd meg férfi családtagjaidat egy egyedi, stílusos Tommy Hilfiger sapkával vagy prémium sállal. Az ajándékozott kifejezetten a sportos összhatás híve? A Heavy Tools kiegészítői közt számára is biztosan megtalálod a tökéletes ajándékot!

férfi sapka sál borgo

 

Főként közeli családtagoknak vagy a párodnak lehet tökéletes választás egy minőségi alsónadrág-vagy zokni szett. A prémium anyaghasználat és a sikkes márkajelzés miatt szuper ajándék lehet a fa alá, ráadásul több szettünk díszdobozos csomagolású – így még a megfelelő körítéssel sem kell bajlódni.

ajándék ötletek férfiaknak

 

Ajándék ötletek nőknek, amikkel nem lőhetsz mellé

Egy sikkes és minőségi pénztárca a hölgyek számára is tökéletes ajándék lehet. Az olyan prémium márkák, mint a Tommy Hilfiger, a Calvin Klein, vagy a Heavy Tools számos stílusos modellt kínál az egyszínűtől a mintásig, a feketétől a színesig.

női pénztárca ajándék

 

Ha igazán szuper meglepetést szeretnél okozni párodnak vagy hölgy szeretteidnek, válassz a pénztárca mellé hozzá illő táskát is! A Tamaris kollekciójában többféle táska-pénztárca kombináció közül válogathatsz, amik mintájukban és/vagy színükben teljesen egymáshoz passzolnak.

tamaris táska borgo

 

A klasszikus sapka-sál ajándékkal a nőknél sem lehet mellé lőni – feltéve, hogy a kiválasztott kiegészítő illik az illető ruhatárába. Prémium márkáink kínálatában megtalálod a legtrendibb sapkákat és a legkellemesebb tapintású puha sálakat, amikkel biztosan örömet szerzel az ajándékozottnak!

sapka sál ajándék borgo

 

+1 Jolly-joker ajándék, ami mindenkinek mosolyt csal az arcára

Ki mondta, hogy egy zokni csak személytelen és unalmas ajándék lehet? A Many Mornings zokni képes arra, amire csak kevés kiegészítő: azonnal felhívja magára a figyelmet és mosolyt csal mindenki arcára. Ezeknek a zokniknak a különlegessége, hogy a párok nem egyformák – az alap témát tekintve persze összeillenek, de mintában és színekben felemásak. Játékos, vidám, és stílusos megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek – és nem utolsó sorban minőségi anyagból készülnek.

Ez a frappáns kiegészítő tehát tökéletes ajándék lehet bárki számára, találd meg Te is a szeretteidhez leginkább passzoló mintát!

many mornings borgo

 

Ajándék ötletek gyorsan, egyszerűen, biztonságosan online

Nehezen tudod beilleszteni zsúfolt napirendedbe a boltokba szaladgálást? Spórolj időt és energiát, és intézd el online az ajándékvásárlást! Nézz szét a Borgo ajándék ötletei között, hiszen szuper meglepetéseket találhatsz a párodnak, gyerekeknek, sport-kedvelő barátaidnak, és a család minden tagjának.

Ráadásul mi olyan kényelmi funkciókkal tesszük még egyszerűbbé az online vásárlást, mint például a kézből-kézbe csere lehetősége. Ha a megrendelt termék élőben mégsem tetszik, vagy nem lett megfelelő a méret, 30 napig ingyenesen kicseréljük, méghozzá villámgyorsan, 24 órán belül. Ajándékvásárlás kényelmesen, gyorsan, biztonságosan – Borgo-módra!

másnapi csere borgo webáruház

További trendekről és akciókról olvashatsz,
ha feliratkozol a #borgosztikus blogra!

Ezeket olvastad már?

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

Ápr. 18. 2024 | szerző: Donáth Kitty  Különleges sportcipő nem sok helyen elérhető, hisz többnyire az átlagost könnyű eladni. Egyáltalán mi számít különlegesnek? Pont ennek próbáltunk utánajárni a saját raktárunkban kódorogva. Az biztos, hogy nem csak a kinézet...

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Mar 7, 2024 | szerző: Szabó Dénes  Őrület söpör végig a világban. Főleg Európában nagy az érdeklődés. A Temu betörte az ajtót a filléres áruival és mindenkitől el is venné a piacot az öreg kontinensen. Sokakat izgat hát itthon is a kérdés: Temu vagy magyar...

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Feb 28, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Sneaker lázban ég a világ az elmúlt 4-5 évben. Mondhatni óriási az érdeklődés az egész bolygón (hivatkozva a Grand View Research USA adataira). A borgo webshopban is 70%-ban sneakereket árulunk. Van aki télre is ezt hordja és...