Akciós női cipők – így kerüld el a leggyakoribb átveréseket

Ki tudna ellenállni az akciós női cipők széles választékának? Az őszi, téli, tavaszi vagy épp nyári szezon előtt vagy valamilyen alkalomra vásárolva mindig jól jön néhány akciós ajánlat. Azonban nem mindegy, hogy az online vásárlás végén valós kedvezményekkel távozol a kasszától vagy nem. Mert, ha nem vagy elég körültekintő, az akciós női cipők jobban megterhelik a pénztárcád, mint a teljes-árú darabok. Mutatjuk mire figyelj, hogy ne járj pórul az online shopping során!

Veled is előfordult már, hogy felkaptad a fejed egy-egy kihagyhatatlan akcióra? Amikor például azt láttad, hogy akár 30-40%-kal olcsóbban meg tudod rendelni a régóta kinézett női nyári szandált vagy bakancsot? Persze, ha már ott jártál a webshopban nem hagytad ki a lehetőséget és szétnéztél a kínálatban. Egymás után pakoltad be az akciós cipőket a kosaradba, de az online kasszasorra érve, nem jött ki a matek.
akciós cipő Borgo

 

A leggyakoribb online bolti átverések

A Borgonál mi azt ajánljuk, hogy mielőtt lecsapnál az első, szemed elé kerülő hatalmas akciókra, nézz utánuk alaposan. A webshopnak és az adott akciós női cipők más webshopokban elérhető árainak is. Sajnos vannak olyan online boltok, ahol valós kedvezmények és akciók helyett, megemelt árakkal dolgoznak. De hogy is van ez? Nézzük meg a leggyakoribb online bolti átveréseket!

1. Amikor az akciók előtt árat emelnek

Ez az egyik leggyakrabban előforduló átverés. Ilyen esetekben az akció kezdete előtt megemelik a később kedvezményesen kínált darabok árát. Ennek következménye, hogy az akciós ár a termék teljes árát fogja tükrözni, vagy akár drágábbá is válik a cipő.

Ezzel a módszerrel az érdeklődés felkeltése és a vásárlásösztönzés a cél, de a vásárló számára nem biztosít valódi kedvezményt.

2. Amikor nincs elég termék készleten

A használt webshop-rendszertől függetlenül, egy online kereskedő mindig fel tudja mérni, hogy egy-egy terméke iránt mekkora a kereslet. Éppen ezért gyanús amikor azt látod, hogy az akció kezdete után néhány órával már nincs készlet a kedvezményes cipőből. Természetesen előfordulhat, hogy az utolsó néhány párat szeretnék még az új kollekció előtt kipörgetni. De abban az esetben, ha ezt rendszeressé válik egy webshopon, az árulkodó jel. Legalábbis arra nézve, hogy a cél itt nem a valós kedvezmény, hanem a vásárlók weboldalra terelése. Hiszen, ha le is maradtak az akcióról, azért több mint valószínű, hogy szétnéznek a további kínálatban. Ha már egyszer ott járnak ugyebár.

3. Amikor a kedvezménykupon nem jogosít kedvezményre

Előfordulhat, hogy kapsz hírlevélben egy kedvezménykupont vagy a webshopon látott szerencsekerékből pörgettél egyet. Azonban előfordulhat, hogy ezzel a kedvezménykuponnal több probléma is adódik. Például nem válthatod be bármelyik termékre, sokszor előfordul, hogy az akciós termékeket kizárják a felhasználási körből. A második leggyakoribb kikötés, hogy egy bizonyos vásárlási kerethez kötik a felhasználást. Ezzel pedig arra ösztönöznek, hogy több női cipőt vegyél, mint amennyit előzetesen terveztél vagy amire szükséged van. Mindezt annak érdekében, hogy ne veszítsd el az adott kedvezményt. Ugyanilyen hátrányos feltétel lehet az 1-3 napos kuponbeváltási határidő is. Mindenkivel előfordulhat, hogy nem tudja azonnal leadni a rendelést, mert fizetés előtt áll vagy közbejött egy váratlan, nagyobb kiadás. Ilyenkor bizonyára neked is rosszul esik, hogy az egyébként értékes kedvezménykupont nem tudod felhasználni. Ha te sem szereted ezeket a helyzeteket, olyan online cipő áruházat keress, ahol legalább 1-2 hetet biztosítanak a kuponbeváltásra.

4. Amikor szépséghibás termékre adják a kedvezményt, de nem kommunikálják megfelelően

Ez egy viszonylag ritka eset, de előfordult már a történelem folyamán. Minden cipőkereskedővel előfordul, hogy a szállítás során minimálisan megsérül néhány pár cipő. Vagy épp a vevő meggondolta magát és mégsem kéri a megvásárolt terméket, így a csomagolás már nem teljesen sértetlen. Ezen darabok kedvezményes eladásával alapesetben nincsen semmi probléma. Legalábbis akkor, ha a kedvezmény oka megfelelően van kommunikálva és nem az apróbetűs rész végén van elrejtve az információ.

Fontos a teljeskörű tájékoztatás, hiszen így tudod, hogy mit vásárolsz.

 

 

Hogyan bizonyosodhatsz meg arról, hogy valódi kedvezményt kapsz?

Mindenekelőtt: vásárolj tudatosan és ne impulzívan. Mielőtt lecsapnál egy kedvezőnek tűnő akcióra, vedd igénybe néhány árösszehasonlító oldal segítségét. Nézd meg, hogy az akciós ár a többi online webáruház áraihoz képest valódi kedvezményt jelent vagy nem. De akár saját magad is végig nézheted a kedvenc oldalaidat, hogy összehasonlítsd az árakat.

Ezen felül, érdemes végig böngészni az adott webáruház értékeléseit és a szöveges vásárlói visszajelzéseket is. Ezekből sok mindent megtudhatsz, hiszen ezek elfogulatlan és személyes vásárlói tapasztalatok, amire a webáruháznak nincsen ráhatása.

Emellett, ha például egy új webáruházat próbálsz ki, mindenképpen csekkold le rendelés előtt a legfontosabb tudnivalókat. Győződj meg arról, hogy valóban biztonságos online vásárlásban lesz részed.

megbízható webshop Borgo

 

 

Nem átverés, valódi kedvezmény: Borgo akciós női cipők

Ha igazi akciós női cipőket keresel, nézz szét a Borgo változatos kínálatában. Nálunk nem kell a fenti trükköktől tartanod: akció előtt nem emelünk árat. Ráadásul a kedvezményes kuponok felhasználására is elég időt biztosítunk. Plusz az akciós termékekre is beválthatod őket…

akciós női csizma

Amennyiben 1-2 új lábbelivel bővítenéd a téli kollekciódat, mindenképpen nézz szét nálunk és találd meg a neked tetsző darabokat. Nálunk biztonságban tudhatod a rendelésed: nem tűnünk el, mint szürke szamár a ködben. Ráadásul a kézből kézbe cserével is segítünk téged. Ha rossz a méret vagy nem tetszik a színe, 24 órán belül cseréljük a rendelésed – ott, ahol csak szeretnéd.

másnapi csere borgo webáruház

További trendekről és akciókról olvashatsz,
ha feliratkozol a #borgosztikus blogra!

Ezeket olvastad már?

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

Ápr. 18. 2024 | szerző: Donáth Kitty  Különleges sportcipő nem sok helyen elérhető, hisz többnyire az átlagost könnyű eladni. Egyáltalán mi számít különlegesnek? Pont ennek próbáltunk utánajárni a saját raktárunkban kódorogva. Az biztos, hogy nem csak a kinézet...

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Mar 7, 2024 | szerző: Szabó Dénes  Őrület söpör végig a világban. Főleg Európában nagy az érdeklődés. A Temu betörte az ajtót a filléres áruival és mindenkitől el is venné a piacot az öreg kontinensen. Sokakat izgat hát itthon is a kérdés: Temu vagy magyar...

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Feb 28, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Sneaker lázban ég a világ az elmúlt 4-5 évben. Mondhatni óriási az érdeklődés az egész bolygón (hivatkozva a Grand View Research USA adataira). A borgo webshopban is 70%-ban sneakereket árulunk. Van aki télre is ezt hordja és...