Bokacsizma és bakancs gyorstalpaló 

Borgo női csizma

Újra beköszöntött az ősz, és hamarosan megérkezik a nedves, hűvös idő. Ilyenkor a vékony nyári cipőket érdemes olyan lábbelire cserélni, ami nem csak jól néz ki, de az időjárási körülményekhez is alkalmazkodik.

De hogyan választhatunk olyan csizmát vagy bakancsot, ami vízhatlan, tartós, kényelmes és stílusos is egyben? Most megmutatjuk, mire kell figyelned, és azt is, hogy a Borgo női bokacsizma és bakancs kínálatában milyen megoldások közül válogathatsz, hogy felkészülj az őszi-téli szezonra.

 

Miből készül a tökéletes bokacsizma és bakancs?

Az őszi ruhatár összeállítása során sokan kizárólag a stílusos megjelenésre fektetik a hangsúlyt. Fontos azonban, hogy öltözékünk a hűvös és nedves időben ne csak mutatós, de praktikus is legyen. Éppen ezért a tökéletes őszi csizma kiválasztása során több dolgot is érdemes szem előtt tartani.

Az egyik egyértelműen az anyaghasználat. Milyen anyagokból, milyen kialakítás szerint készült a kiszemelt lábbeli? Fontos, hogy olyan darabot válasszunk, ami a változó időjárásban is megállja a helyét. Ha kell, esős, sáros időben is viselhető, de akár egy napos őszi délutánon is jó szolgálatot tesz.

Sokan kizárólag a bőrből készült női csizmára esküsznek. Ennek a legnagyobb előnye, hogy valóban rendkívül tartós és időtálló. A bőr csizmák és bakancsok ráadásul egész biztosan nem engedik át a nedvességet, és a hideg ellen is jó védelmet nyújtanak.

Ha bőr bakancsot vagy csizmát szeretnénk vásárolni, rendkívül elegáns darabok közül válogathatunk. Egy Tommy Hilfiger bokacsizma divatos és dekoratív megoldás minden alkalomra, akár egy fontos tárgyalásra is. A hölgyeknek pedig egy Tamaris csizma hasonlóan kiváló, mutatós és tartós alternatívát jelent.

tamaris női bokacsizma
A bőr csizmák és bakancsok egyetlen hátránya, hogy kevésbé rugalmasak, sok esetben pedig nagyobb odafigyelést igényelnek, mint a más anyagból készült társaik. Ma már azonban nem feltétlenül kell bőr cipőt vásárolnunk, ha tökéletesen tartós minőségre vágyunk. Kiváló szintetikus alternatívák léteznek, melyeket ráadásul tisztítani és ápolni is egyszerűbb, mint a bőr cipőket.

A Borgo Wintx WintR széria bakancsai őszi és téli időben egyaránt tökéletesen megállják a helyüket. A meleg, szőrmebéléses belsőnek köszönhetően hideg időben is ideális viselet, ráadásul rendkívül kényelmes. A járófelület egyenetlenségeit elnyelő középtalp egyedi struktúrája nagyon jól csillapítja a rezgéseket. A Wintx WintR bakancsok könnyen tisztítható, ápolhatók. A hölgyek, valamint az urak számára egyaránt garantálják a kényelmes séta élményét az őszi- és téli szezonban.

wink bakancs borgo

 

Komfort: ettől lesz igazán kényelmes a női bokacsizma

A tökéletes őszi és téli lábbeli kiválasztása során a kényelem legalább annyira fontos, mint a tartós, vízhatlan kialakítás. A maximális komfortérzetet pedig több megoldás is képes hatékonyan segíteni.

Akadnak olyan csizmák és bakancsok, melyeket a puha bélés tesz igazán kényelmessé. Ilyen többek közt a Skechers Sergeants – Verdict Chick vízálló női bakancs. Ezt a modellt a meleg bélése teszi igazán különlegessé. Valamint a memóriahabbal készült talprész, mely azonnal illeszkedik a láb formájához, ezzel is maximalizálva viselése során a komfortérzetet.

skechers női bakancs

A kényelem persze a férfi bakancsok és csizmák esetében is fontos. A fentebb már említett Wintx WintR bakancsok szintén puha, meleg szőrmebéléssel rendelkeznek. A járófelület egyenetlenségeit elnyelő középtalp egyedi struktúrája pedig nagyon jól csillapítja a rezgéseket. Ezáltal is kényelmesebbé téve a hétköznapi viselést.

 

Bokacsizma és bakancs őszre: lapos- vagy magassarkú modellt válasszunk?

A hölgyek az egyszerű, lapostalpú csizmák mellett elegáns és mutatós magassarkú csizmák közül is választhatnak. Ezek a modellek a legnőiesebb darabok, melyek szinte mindenkinek jól állnak.

A magassarkú csizma optikailag nyújtja a lábakat és keskenyíti a bokát, és tökéletesen megy az elegánsabb, alkalmi szettekhez is.

Egy olyan darab például, mint egy Tamaris barna női magassarkú bokacsizma szinte minden összeállítással jól mutatnak. Azok pedig, akik egyedi megoldást keresnek, egy feltűnőbb darabot is választhatnak, például egy mutatós, piros bokacsizmát, mely bármilyen szettet képes izgalmassá tenni.

magassarkú bokacsizma

Tamaris

A Borgo hivatalos forgalmazója a márkának, így biztos lehetsz választásodban

Fontos tudni azonban, hogy egy magassarkú csizma nem minden helyzetben jó döntés. A csúszós, jeges téli utakon például érdemes lapossarú modellt választani. Ettől függetlenül őszre remek választás lehet, mely egy egyszerű, hétköznapi szettel és egy sikkesebb összeállítással egyaránt jól mutat.

 

A gyerekek lába is fontos

Természetesen a tökéletes őszi csizma és bakancs kiválasztása során nem csak a felnőttekre kell gondolnunk. A gyerekek számára legalább ennyire fontos, hogy jó minőségű, kényelmes lábbelit vásároljunk.

A gyermek csizmák és bakancsok kiválasztása során a legfontosabb szempont a kényelem és a biztonság. Lényeges, hogy a lábbeli jól fogja a bokát, megfelelően párnázott legyen és jól igazodjon a láb formájához. Mivel a lurkók sokat mozognak, így egyik szempontot sem érdemes elhanyagolnunk.

A rosszul megválasztott bakancs vagy csizma ugyanis nem csak kényelmetlen lehet, de rosszabb esetben akár sérüléseket is okozhat.

A Borgo kínálatában a kisfiúk számára és a kislányok részére is kényelmes, biztonságos lábbeliket vásárolhatsz. Ezek pedig a biztonság és az egészséges lábtartás mellett a tökéletes komfortérzetet is garantálják.

borgo gyerek bakancs

 

Online rendelve a legjobb bakancs és bokacsizma: Rizikó nélkül!

A Borgo webáruházában rengeteg női és férfi bakancs, valamint csizma közül válogathatsz. Sőt, a gyerekek számára is megtalálhatod az ideális őszi-téli lábbelit! Ami pedig a legjobb, hogy csupán néhány kattintással, online is megrendelheted őket.

Nálunk pedig biztos lehetsz abban, hogy nem fogsz mellényúlni a vásárlással. Ha az általad rendelt modellel nem vagy ugyanis elégedett, azt 24 órán belül visszacseréljük. Ez nem csak a méretprobléma, de színnel vagy kényelemmel kapcsolatos gondok és bármilyen egyéb panasz esetén kivitelezhető.

Ehhez még csak ki sem kell mozdulnod otthonról, hiszen a cserét futárszolgálattal tesszük lehetővé, az ország bármely pontján, az általad megadott címen.

másnapi csere borgo webáruház
Abban az estben tehát, ha igazán kényelmes bakancsot vagy csizmát keresel, nézz szét a Borgo webáruházában. Egész biztos, hogy megtalálod azt a modellt, melyben a hideg, nedves napokon is igazán stílusos lehetsz. A hétköznapokban, de akár egy jeles alkalmon vagy egy könnyed, őszi túrán is!
csizma bakancs rendelés

További trendekről és akciókról olvashatsz,
ha feliratkozol a #borgosztikus blogra!

Ezeket olvastad már?

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

Ápr. 18. 2024 | szerző: Donáth Kitty  Különleges sportcipő nem sok helyen elérhető, hisz többnyire az átlagost könnyű eladni. Egyáltalán mi számít különlegesnek? Pont ennek próbáltunk utánajárni a saját raktárunkban kódorogva. Az biztos, hogy nem csak a kinézet...

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Mar 7, 2024 | szerző: Szabó Dénes  Őrület söpör végig a világban. Főleg Európában nagy az érdeklődés. A Temu betörte az ajtót a filléres áruival és mindenkitől el is venné a piacot az öreg kontinensen. Sokakat izgat hát itthon is a kérdés: Temu vagy magyar...

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Feb 28, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Sneaker lázban ég a világ az elmúlt 4-5 évben. Mondhatni óriási az érdeklődés az egész bolygón (hivatkozva a Grand View Research USA adataira). A borgo webshopban is 70%-ban sneakereket árulunk. Van aki télre is ezt hordja és...