Iskolakezdés Borgo módra: a legmenőbb BTS termékek

Augusztus második felében már minden az iskolakezdés körül forog, napokon belül újra a padba kell ülniük a gyerekeknek. A megfelelő táska és lábbeli kiválasztása kulcsfontosságú: a kényelmi szempontok mellett érdemes odafigyelni a minőségre is, hogy akár több szezont is kibírjon az adott termék. És természetesen az sem elhanyagolható szempont, hogy elnyerje a gyerkőc tetszését és szívesen viselje a suliban. Összeszedtük a legmenőbb cipőket és táskákat iskolakezdéshez, hogy megkönnyítsük a választást!

 

Iskolakezdés az időtálló stílus jegyében

Ha olyan iskolatáskát kerestek, amit akár több évig is lehet hordani, két szempontot érdemes szem előtt tartani: először is fontos, hogy magas minőségi terméket válasszatok, strapabíró anyagból. A másik, hogy a kiszemelt modell lehetőség szerint letisztult, időtálló stílusú legyen. Ennek köszönhetően nem kell attól tartani, hogy a következő szezonban már kimegy a divatból.

A több, mint 70 éves EASTPAK szupertartós, elnyűhetetlen táskái mára ikonikus darabok, ráadásul minden termékre 30 év garanciát adnak! A Borgo hivatalos partner, így biztonsággal választhatod prémium táskádat tőlünk. Az Eastpak Padded Pak’r a márka legnépszerűbb modellje: kényelmes kialakítású, strapabíró, letisztult modell, ami egy igazi alapdarab – így könnyedén beilleszthető bármilyen ruhatárba.

Egyik kedvenc brandünk, a Heavy Tools minőségi és sportosan divatos táskái szintén igazi kapszulagardrób darabok. Egy HT hátizsák tökéletes választás iskolatáskának, de akár irodába vagy repülős utazáshoz is. Az ENOLA névre keresztelt modelljüket például laptop tartóval (15,6″) is ellátták.

Az innovatív magyar street style márka, a DRK minden terméke üzenetet közvetít – azoknak az üzenetét, akik ki mernek állni a tömegből, és véleményt formálni. Hátizsákjaik praktikus, többrekeszes kialakításúak, párnázott hátrésszel és pántokkal.

A fiatalok nagy kedvence, a VANS több, mint 50 éve kreál cipőket, táskákat, és ruházati termékeket. Klasszikus fazonú, örökérvényű hátizsákjaikban minden elfér, amire szükség lehet az iskolai napokon. Az erős, kopásálló anyagszerkezet gondoskodik tartósságukról.

 

iskolakezdés hátizsák

 

BTS extravagáns táskával

Gyermeked inkább a feltűnő, élénk színű vagy mintás darabokat részesíti előnyben? Nálunk ezekből is találtok bőven.

Az Eastpak a klasszikus árnyalatokon túl szívesen kísérletezik harsány színekkel és egyedi mintákkal. Az amerikai The Hundreds nevű streetwear márkával közös kollaborációk eredményeképp született ez a vagány bomba mintával ellátott Padded Pak’r modell, amivel könnyen ki lehet tűnni a tömegből!

A VANS is előszeretettel rukkol elő izgalmas mintázatú táskákkal szezonról szezonra. Az ikonikus kockás hátizsákon túl ilyen egyedi megjelenésű virágmintás modellt is találsz a Borgo kínálatában. 

A nagy világbrandek mellett számos saját márkás Borgo termékkel is készültünk nektek az iskolakezdésre. Az egyszerűbb modelleken túl színes, mintás, feltűnő táskákat is találtok nálunk. A szezon egyik bestsellere pedig kétségkívül a TikTok mintás hátizsák, ami több szín-és mintavariációban is rendelhető!

 

back to school borgo

 

Hátizsákok a legkisebbeknek: iskolakezdés vidáman

Nem egyszerű a megfelelő táska kiválasztása a kisiskolás gyerekek számára sem. A kényelmes kialakítás itt is elsődleges szempont, illetve érdemes kompaktabb méretű modellt választani. A kicsiknél a látvány a legfontosabb iskolatáska vásárlásnál, a kedvenc rajzfilm karakterükkel ellátott modellel nem lőhetsz mellé!

Kínálatunkban a hagyományos hátizsák fazonon kívül találtok gurulós táskákat is, ami egy praktikus és kényelmes megoldás a legkisebbek számára. 

Mancs őrjárat, Minnie, Jégvarázs, Pókember… ezekkel a mesehősökkel öröm lesz a tanévkezdés! 

iskolatáska borgo

 

Váltócipő iskolakezdésre a Borgo-tól

Ha iskolakezdés, akkor a táska mellett a megfelelő lábbeli kiválasztása is előtérbe kerül. A kisiskolások és óvodások esetében nem csak utcai, de benti váltócipőre is szükség van. Ezek általában olyan bebújós vagy tépőzáras modellek, amiket könnyedén fel-és le tudnak venni a legkisebbek is. Továbbá fontos, hogy könnyű, jól szellőző anyagból legyen, hiszen a nap nagy részében a lábukon lesz. A Borgo és Disney termékek között találtok vidám, játékos benti cipőket, amiket szívesen viselnek a gyerekek.

 

benti cipő bts

 

Vagány cipők utcai viseletre és iskolába

Az ideális gyerekcipő kényelmes, rugalmas, ezzel megadva a teljes mozgásszabadságot a viselőnek. Ezen kívül fontos az ergonomikus talpkialakítás és a jól szellőző felsőrész. Illetve gyerek szemmel nem utolsó szempont a vizuális benyomás sem. 

A szuperkomfortos cipőiről híres Skechers a kicsiknek is készít vagányabbnál vagányabb lábbeliket, amik tökéletesen idomulnak a láb formájához, egyszerű fel-és levételt tesznek lehetővé, ráadásul nagyon trendik is! 

A Borgo saját gyerekcipő kollekciójában is mindenki megtalálhatja a kedvencét, rengeteg szín és fazon közül lehet válogatni. A kiváló ár-érték arányú termékeknél a kényelem és a divatos összhatás is fontos szerepet játszik.

 

iskolakezdés cipő borgo

 

Az utcai gyermek lábbelik különlegességei a villogós talpú modellek, amiket érthető módon imádnak a gyerekek. Természetesen ezeket iskolai viseletre nem ajánljuk, hogy a színes fényjáték ne vonja el senki figyelmét – kivéve, ha az adott cipőnek van ki-be kapcsoló gombja, mint a Skechers LED-es sneakereinek.
Azonban iskolán kívüli használatra bátran be lehet szerezni egy vagány világítós cipőt is a gyerekek legnagyobb örömére!

bts borgo cipő

Skechers

A Borgo hivatalos forgalmazója a márkának, így biztos lehetsz választásodban

 

BTS a Borgo-nál: iskolakezdés egyszerűen, gyorsan, hatékonyan

A Te gyerkőcöd is sokszor türelmetlen bolti próba közben? Ezt a kellemetlen tortúrát könnyedén elkerülhetitek, ha online vásároljátok meg a megfelelő táskát és cipőt iskolakezdésre. A legpraktikusabb megoldás egy olyan megbízható webáruház, ahol villámgyors a kiszállítás és lehetőség van ingyenes termékcserére. A BORGO szerencsére pont ilyen! Ráadásul a csere kézből kézbe történik az általunk küldött GLS futárral, így nem kell időt és energiát pocsékolnod csomagküldéssel.

másnapi csere borgo webáruház

Rendeld meg a kiszemelt modelleket kényelmesen, sorban állás nélkül – 1-2 munkanapon belül már otthonotok kényelmében tudjátok próbálgatni, idegeskedés nélkül, akár 30 napig. Ha nem tetszik, nem jó a méret, vagy csak meggondoltátok magatokat, ingyenesen ki tudjátok cseréltetni vagy vissza tudjátok küldeni. Ugye, mennyivel hatékonyabb így?

További trendekről és akciókról olvashatsz,
ha feliratkozol a #borgosztikus blogra!

Ezeket olvastad már?

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

Ápr. 18. 2024 | szerző: Donáth Kitty  Különleges sportcipő nem sok helyen elérhető, hisz többnyire az átlagost könnyű eladni. Egyáltalán mi számít különlegesnek? Pont ennek próbáltunk utánajárni a saját raktárunkban kódorogva. Az biztos, hogy nem csak a kinézet...

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Mar 7, 2024 | szerző: Szabó Dénes  Őrület söpör végig a világban. Főleg Európában nagy az érdeklődés. A Temu betörte az ajtót a filléres áruival és mindenkitől el is venné a piacot az öreg kontinensen. Sokakat izgat hát itthon is a kérdés: Temu vagy magyar...

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Feb 28, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Sneaker lázban ég a világ az elmúlt 4-5 évben. Mondhatni óriási az érdeklődés az egész bolygón (hivatkozva a Grand View Research USA adataira). A borgo webshopban is 70%-ban sneakereket árulunk. Van aki télre is ezt hordja és...