Cipő piros ruhához – így válaszd ki a tökéletes lábbelit

A piros a nőiesség, szenvedély, és érzéki elegancia színe. Önbizalmat, magabiztosságot, bátorságot sugall, és vonzza a tekinteteket. Tehát ha piros ruhát viselsz, könnyedén a figyelem középpontjába kerülhetsz. A kérdés már csak az, milyen kiegészítőket és lábbelit viselj ehhez a feltűnő ruhadarabhoz. A Borgo kínálatában minden alkalomhoz található cipő piros ruhához.

Ha piros ruhára esik a választásod, nem mindegy, milyen lábbelit viselsz hozzá – és persze a kiválasztásnál az is fontos szempont, milyen alkalomról van szó. A piros önmagában erős, harsány szín, így a további hivalkodó árnyalatokat érdemes elkerülni. Ha ehhez a ruhadarabhoz keresel cipőt, tartsd szem előtt “a kevesebb néha több” aranyszabályt. A klasszikus alapszínekkel (fekete, fehér, nude) biztosan nem lősz mellé, de elegáns eseményekre akár fémes árnyalatokkal is kísérletezhetsz. Az alábbiakban hozunk néhány tippet, hogy könnyedén elérd a tökéletes összhatást. 

 

Fehér sneaker piros ruhával a csajos hétköznapokra

A tavaszi-nyári szezonban előtérbe kerülnek a lenge, színes ruhák. Egy piros színű nyári ruha tökéletes választás a csinos hétköznapokra, az irodába, egy randevúra, vagy egy baráti összejövetelre is. Fehér sneakerrel vagy vászoncipővel kombinálva trendi, fiatalos összhatást érhetsz el – és nem utolsó sorban akár egész napra garantált a kényelmed.
A Borgo Mary tornacipő a szezon egyik bestsellere, horgolt felsőrészével egy csinos piros ruhát is még jobban fel lehet dobni. Ha extravagánsabb megjelenésre vágysz, ez a platformos Calvin Klein cipő Neked való! Masszív, magasított szerkezetével és nagyméretű márkajelzésével a vagány piros ruhás szetted kulcsdarabja lesz.

fehér sneaker piros ruha

 

Klasszikus párosítás: fekete magassarkú cipő piros ruhához

Különleges alkalmakra, elegáns eseményekre, vagy az irodai hétköznapokra is jó választás lehet egy klasszikus szabásvonalú piros ruha. Ha fekete körömcipővel vagy magassarkú szandállal viseled, rendkívül kifinomult összképet érhetsz el. Egy fekete magassarkú cipő ráadásul igazi kapszulagardrób darab, szinte bármilyen szetthez jó választás, így nem csak a piros ruhádhoz érdemes beszerezni egyet!
A klasszikus Tamaris fekete körömcipő tökéletes kiegészítője lehet vörös ruhás összeállításodnak, visszafogott eleganciát sugall. Emellett pedig nagyon kényelmes, puha TOUCHit talpbetétjének köszönhetően hosszabb rendezvényekre is ajánljuk.
A Weide Olympia lábszáron megkötős fazonjával és szögletes orrával igazán különleges darab, a szuper nőies piros ruhás szetted is garantáltan megfűszerezi!

fekete magassarkú borgo

 

Fémes árnyalatok és piros ruha az elegáns összhatásért

Ha elegáns eseményre vagy hivatalos, bátran előkerülhet a kedvenc piros ruhád, amit akár fémes árnyalatokkal, ezüst és arany kiegészítőkkel is feldobhatsz. Arra figyelj, hogy ne ess túlzásba: ha ezüst lábbelit választasz, akkor harmonizáljon vele a táskád és az ékszereid is, ne keverd más színekkel. Illetve itt fontos kiemelni, hogy ha a ruhád fényes vagy csillogó anyagból készült, akkor inkább hanyagold a fémes cipőket.
Matt anyagú alkalmi ruhádhoz viszont tökéletes választás lehet egy ezüst színű tűsarkú szandál, különösen, ha egy szintén ezüst kistáskával párosítod. Ha a nőies megjelenés mellett a kényelem is fontos számodra, bátran viselj piros szettedhez egy lapos talpú, arany pántos Tamaris szandált.

ezüst szandál borgo

 

Kifinomult, nőies nude cipő piros ruhához

A feltűnő vörös ruhád mellé valami visszafogottabb lábbelit keresel? Ebben az esetben a nude árnyalatokkal nem lősz mellé! A nude magassarkú cipők és szandálok mindamellett, hogy nagyon nőies és csinos megjelenést kölcsönöznek, praktikusak is: optikailag nyújtják a lábakat.
Ez az éktalpú Tamaris szandál tökéletes választás nyárra. Farmer – top szettel is jól mutat, de a piros ruhádhoz is szuperül illik.
Legyen szó a csinos hétköznapokról vagy egy különleges alkalomról, a sikkes összhatás garantált a Seastar Manda Hi szandállal. Klasszikus stílusú, visszafogott darab, így akár egy merészebb piros ruhához is viselheted.

nude szandál piros ruhához

Blog ajánló:

A Borgo ajánl pár tuti tippet Neked!

 

Válaszd ki a tökéletes lábbelit a Borgo.hu kínálatából!

Viselj bátran pirosat és zsebeld be az elismerő pillantásokat! A Borgo páratlan kínálatában biztosan megtalálod a tökéletes kiegészítőket és lábbeliket piros ruhádhoz.

Nézz szét a választékban, rakd a kosárba, ami megtetszett, mi pedig villámgyorsan szállítjuk neked. Ha mégsem lennél megelégedve a színnel vagy a fazonnal, esetleg méretfronton csúszott hiba a számításba, nem probléma. A kézből-kézbe cserével 24 órán belül orvosoljuk a problémát.

másnapi csere borgo webáruház

További trendekről és akciókról olvashatsz,
ha feliratkozol a #borgosztikus blogra!

Ezeket olvastad már?

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

Ápr. 18. 2024 | szerző: Donáth Kitty  Különleges sportcipő nem sok helyen elérhető, hisz többnyire az átlagost könnyű eladni. Egyáltalán mi számít különlegesnek? Pont ennek próbáltunk utánajárni a saját raktárunkban kódorogva. Az biztos, hogy nem csak a kinézet...

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Mar 7, 2024 | szerző: Szabó Dénes  Őrület söpör végig a világban. Főleg Európában nagy az érdeklődés. A Temu betörte az ajtót a filléres áruival és mindenkitől el is venné a piacot az öreg kontinensen. Sokakat izgat hát itthon is a kérdés: Temu vagy magyar...

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Feb 28, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Sneaker lázban ég a világ az elmúlt 4-5 évben. Mondhatni óriási az érdeklődés az egész bolygón (hivatkozva a Grand View Research USA adataira). A borgo webshopban is 70%-ban sneakereket árulunk. Van aki télre is ezt hordja és...