Cipők nyári esküvőre: hogyan válasszunk elegáns és kényelmes lábbelit?

szerző: Donáth Kitty

 

Egy esküvő mindig különleges alkalom, ahol a résztvevők is igyekeznek minden részletre odafigyelni. A tökéletes ruha kiválasztásán túl kiemelten fontos a megfelelő lábbeli is, amiben gond nélkül végig tudjuk táncolni az estét, és kellőképpen illik az alkalomhoz. Az elegancia és a kényelem kettősének megteremtése nem mindig egyszerű, különösen a nyári esküvők esetében. Szóval akadnak gondok is a szép napon. (Viszont örömhír, hogy a házasság jót tesz az egészségünknek – a Harvard legfrissebb kutatása alapján.) Ebben a cikkben ajánlunk néhány alternatívát arra, hogy szerintünk milyenek a tökéletes cipők nyári esküvőre.

 

Elegáns cipők nyári esküvőre

Az esküvői cipők választásakor fontos figyelembe venni, hogy milyen jellegű helyszínen kerül megrendezésre a ceremónia. Ha elegáns helyszínen, például egy kastélyban vagy szállodában lesz, akkor klasszikusabb alkalmi cipőt válasszunk. Egy letisztult, szolidabb stílusú zárt körömcipő ebben az esetben ideális viselet. Nyári esküvőn nem kell ragaszkodni a klasszikus fekete színhez, bátran válasszunk bézs, nude, ezüst / arany, vagy akár színes magassarkú cipőt.

magassarkú cipő borgo

MAGASSARKÚ CIPŐ

Elegáns és nőies lábbelik különleges alkalmakra, megbízható hazai webáruháztól

 

Cipők lazább nyári ceremóniákra

Amennyiben az esküvő informálisabban kerül megrendezésre, kerthelyiségben vagy akár vízparton, nyugodtan válasszunk bohémebb stílusú lábbelit: egy lazább éktalpú szandállal nem lőhetsz mellé, azonban egy csinosabb lapos talpú modell is megfelelő lehet.

Nyári esküvők esetében szintén mérvadó, hogy meleg időben zajlanak, ezért fontos a légáteresztő anyagú cipő. Mivel várhatóan hosszabb időn át viseljük majd a lábbelit, érdemes minél nyitottabbat választani, vagy olyat, aminél a felsőrész textilből készült.

éktalpú szandál borgo

 

Lapos talpú cipők nyári esküvőre

Ahogy az előbb már említettük, lazább ceremóniákra bátran felvehetünk lapos talpú lábbelit is. Persze itt is fontos, hogy alkalomhoz illő darabot válasszunk, elegánsabb szandál vagy balerinacipő jöhet szóba – a papucsot viszont inkább kerüljük.

 

lapos cipő esküvőre

 

Menyasszonyi cipők nyári esküvőre

A borgo.hu-n akkor is megtalálod álmaid cipőjét, ha a szóban forgó nyári esküvőn Te magad vagy a menyasszony. A legfontosabb, hogy a kiválasztott modellt mindenképpen próbálgassuk a nagy nap előtt, járjunk benne kicsit, hogy biztosak legyünk abban, maximális komfortérzetet fog nyújtani egész napra. Így ha bármilyen kényelmetlenséget vagy problémát tapasztalunk, még mindig van időnk kicserélni egy másik modellre.

A klasszikus menyasszonyi cipő világos színű, fehér, ekrü, nude, esetleg ezüstös árnyalatú. A legstabilabb viselet egy zárt körömcipő, azonban nyári esküvőre egy szép szandál is tökéletes választás. A lényeg, hogy passzoljon a különleges alkalomhoz stílusában, és kényelmével hozzájáruljon magabiztosságunkhoz. A népszerű Tamaris márka például nagy hangsúlyt fektet a komfortos kialakításra, magassarkú cipőiket is olyan kényelmi elemekkel tervezik, mint a puha TOUCHit talpbetét, mely idomul a láb formájához.

esküvői cipő online

TAMARIS

A Borgo hivatalos forgalmazója a márkának, így biztos lehetsz választásodban

 

Cipők nyári esküvőre azonnali készletről, gyorsan, megbízhatóan

Összegzésként elmondható, hogy a cipők kiválasztása a nyári esküvőkhöz különösen fontos. A lábbeli legyen elegáns és kényelmes, alkalomhoz illő stílusban, minőségi és lélegző anyagokból, figyelembe véve a helyszínt: ha ezeket szem előtt tartjuk, az segíteni fog abban, hogy a nagy nap zavartalanul és kényelmesen teljen.

Ne felejtsük el a cipők előzetes felpróbálását. A borgo.hu óriási kínálatában garantáltan megtalálja mindenki a tökéletes alkalmi lábbelit, és ha nem lett megfelelő a méret, 24 órán belül ki is cseréljük. Ehhez még otthonról sem kell kimozdulnod, elég Ügyfélszolgálatunk felé jelezni és mi másnapra küldjük is a csere terméket, hogy az esküvőre már magabiztosan és kényelmesen érkezhess.

másnapi csere borgo webáruház
szerző_donath

A cikk írója: Donáth Kitty (author)

Szerzőnk, Kitty a “ShoeGuru” a cipőkkel elég hamar kezdett foglalkozni. Tervezett modelleket a Wink márkának is és rajta tartja az ujját a világ cipőtrendjeinek ütőerén. Imád cikkeket írni és elvegyülni több tízezres darabszámot bújtató borgo raktárunkban.

További trendekről és akciókról olvashatsz,
ha feliratkozol a #borgosztikus blogra!

Ezeket olvastad már?

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

Ápr. 18. 2024 | szerző: Donáth Kitty  Különleges sportcipő nem sok helyen elérhető, hisz többnyire az átlagost könnyű eladni. Egyáltalán mi számít különlegesnek? Pont ennek próbáltunk utánajárni a saját raktárunkban kódorogva. Az biztos, hogy nem csak a kinézet...

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Mar 7, 2024 | szerző: Szabó Dénes  Őrület söpör végig a világban. Főleg Európában nagy az érdeklődés. A Temu betörte az ajtót a filléres áruival és mindenkitől el is venné a piacot az öreg kontinensen. Sokakat izgat hát itthon is a kérdés: Temu vagy magyar...

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Feb 28, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Sneaker lázban ég a világ az elmúlt 4-5 évben. Mondhatni óriási az érdeklődés az egész bolygón (hivatkozva a Grand View Research USA adataira). A borgo webshopban is 70%-ban sneakereket árulunk. Van aki télre is ezt hordja és...