Drága rezsi? Mamusz, szobacsizma, melegítőszett otthonra

A közelmúltban életbe lépett változások, a rezsi díjak drasztikus emelkedése most mindannyiunkat megfontoltabb energiafogyasztásra ösztönöznek. Azonban a fogyasztás mérséklésének nem kell szükségszerűen hatalmas kényelmetlenségekkel járnia. Kellemes, meleg ruházattal és bélelt otthoni lábbelikkel elviselhetőbbek lesznek a hűvös mindennapok.

Mivel beleszülettünk a kényelembe, nehéz elképzelni, hogy a fosszilis energiák végesek – és emiatt fogyasztási szokásainkat drasztikusan meg kell változtatnunk. A legtöbb háztartásban valószínűleg lejjebb tekerik a fűtést, a megszokotthoz képest alacsonyabb hőmérséklethez pedig meleg otthoni ruházattal és lábbelikkel alkalmazkodhatunk. A Borgo-nál mindent megtalálsz, hogy felkészülten várhasd a hideg napokat!

NŐI CSIZMÁK ÉS BAKANCSOK

A legtrendibb bakancsok, bokacsizmák, és hosszúszárú csizmák! Minőségi és kényelmes modellek széles választékban a Borgo.hu azonnali raktárkészletéről

 

Készülj puha, meleg otthoni lábbelikkel a hideg téli hónapokra!

Az egyik legpraktikusabb viselet az elkövetkezendő hideg időszakra egy puha, meleg mamusz.
Egyszerűen, gyorsan bele lehet bújni, szőrmés bélésével melegen tartja a lábakat, és puha kialakításának köszönhetően gondoskodnak a maximális komfortodról. Ez a praktikus otthoni lábbeli számtalan szín-és mintavariációban elérhető a boltok polcain, a Borgo készletén is megtalálod a legtrendibb modelleket!

női mamusz borgo

 

Ha extra fázós vagy, mindenképp szerezz be télre egy szobacsizmát! Ez a hosszúszárú mamusz az egész lábfejet és még a bokákat is melegen tartja. Kellemes plüss anyagból készül, olyan érzetet keltve, mintha a felhőkön járnál. Spórolj a fűtésszámlán és viselj otthon pihe-puha szobacsizmát, válaszd ki kedvenced a Borgo azonnali készletéről!

szobacsizma borgo

 

Szobapapucsok és mamuszok az egész családnak

Nálunk az egész családnak be tudod szerezni egy helyen a tökéletes otthoni cipőt vagy papucsot! A férfiak számára is készültünk számos variációval. A klasszikus belebújós szobapapucs fazon a legvagányabb színekben és mintákkal érhető el, hogy garantáltan mindenki megtalálja a hozzá leginkább passzoló darabot.

férfi mamusz borgo

 

Természetesen a legkisebbek számára is többféle modell közül lehet válogatni. A vidám, játékos mintázatú mamuszok a gyerekek kedvencei lesznek, és segítenek, hogy az apró lábak se fázzanak. Ráadásul azért is praktikus viselet otthonra, mert a csúszásmentes talpkialakításnak köszönhetően biztonságosabban játszhatnak, szaladgálhatnak.

gyerek mamusz borgo

 

Kényelmes melegítőszettek otthonra a drága rezsi ellen

Készülj fel a hűvös őszi-téli mindennapokra meleg és kényelmes ruházattal. Egy trendi melegítőszett kiváló szolgálatot tesz a négy fal közt töltött pihenős időszakokban, de akár aktív szabadidős elfoglaltságokhoz vagy edzéshez is remek választás.

A puha, jól szellőző anyagnak és a kényelmes, lezser szabásnak köszönhetően maximális komfortérzetet nyújt. Kínálatunkban sokféle szettből válogathatsz: csapj le most kedvencedre, hogy otthonodban se fázz!

női melegítő borgo

 

+ Ha extra melegítésre vágysz: fűtőszálas felsőruházat

Elsőre talán furcsának tűnhet otthon téli kabátot viselni, azonban a jelenlegi helyzetben nem is annyira elrugaszkodott ötlet. A Glo-Story gondolt egy nagyot, és a multifunkcionális pufi dzsekit szabályozható fűtőszálas rendszerrel látta el. Használatához powerbank szükséges, viszont rendkívül praktikus és kényelmes megoldás a magas fűtésszámla elkerülésére.

 

férfi kabát borgo

 

Természetesen egy hagyományos pufi kabát vagy mellény is remek szolgálatot tehet a hideg ellen. Webáruházunkban a legmenőbb dzsekik várnak, villámgyors házhoz szállítással és ingyenes csere-lehetőséggel!

5 ok, miért kell új dzseki télre

Ha bizonytalan vagy a kabátvásárlással kapcsolatban, mindenképp olvass tovább!

 

Hideg van és drága a rezsi? A Borgo-nál minden meleg öltözéket be tudsz szerezni

Túlságosan hamar beütött a hideg? Ma már online, otthonod kényelméből is könnyedén megrendelheted az őszi és téli szezonra kiszemelt szobacipőket, mamuszokat, és meleg ruhákat.

Sokan persze nem mernek online rendelni, pláne ruhát. Ennek legfőbb oka az, hogy tartanak a méretbeli problémáktól és egyéb kellemetlenségektől. Abban az esetben azonban, ha a Borgo webáruházat választod, nem kell aggódnod amiatt, hogy a választott termék nem felel meg az elvárásaidnak.

Ha nem vagy elégedett a rendeléseddel, azt 24 órán belül visszacseréljük neked. Ez természetesen nemcsak a méretprobléma, de színnel vagy kényelemmel kapcsolatos gondok és bármilyen egyéb panasz esetén is kivitelezhető!

másnapi csere borgo webáruház

További trendekről és akciókról olvashatsz,
ha feliratkozol a #borgosztikus blogra!

Ezeket olvastad már?

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

Ápr. 18. 2024 | szerző: Donáth Kitty  Különleges sportcipő nem sok helyen elérhető, hisz többnyire az átlagost könnyű eladni. Egyáltalán mi számít különlegesnek? Pont ennek próbáltunk utánajárni a saját raktárunkban kódorogva. Az biztos, hogy nem csak a kinézet...

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Mar 7, 2024 | szerző: Szabó Dénes  Őrület söpör végig a világban. Főleg Európában nagy az érdeklődés. A Temu betörte az ajtót a filléres áruival és mindenkitől el is venné a piacot az öreg kontinensen. Sokakat izgat hát itthon is a kérdés: Temu vagy magyar...

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Feb 28, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Sneaker lázban ég a világ az elmúlt 4-5 évben. Mondhatni óriási az érdeklődés az egész bolygón (hivatkozva a Grand View Research USA adataira). A borgo webshopban is 70%-ban sneakereket árulunk. Van aki télre is ezt hordja és...