Férfi papucs divat 2022: a legpraktikusabb nyári modellek

A női papucs-és szandál divatot már körbejártuk, ezúttal pedig a férfi nyári lábbelik legfrissebb trendjei közé kalaúzolunk el benneteket. A kánikulában a férfiak is előszeretettel cserélik le a sneakereket és zárt cipőket nyitottabb lábbelire. A legpraktikusabb megoldás a férfi papucs, hiszen pillanatok alatt fel-és le lehet venni, jól szellőzik, és ideális esetben kényelmes kialakítású. Lássuk, idén nyáron milyen trendek és fazonok közül érdemes választani!

 

Klasszikus férfi papucs: univerzális nyári viselet

A legnépszerűbb nyári termékek a férfiak körében mindig a klasszikus, bebújós fazonú papucsok. Ezek a praktikus lábbelik tökéletes választásnak bizonyulnak a forró napokra: kiválóan szellőznek, és általában széles pánttal készülnek, így stabilan tartják a lábat.

A brazil Ipanema márka almárkája, a Rider idén nyáron is izgalmas és komfortos darabokkal rukkolt elő. Ha a kényelem a legfontosabb szempont a megfelelő férfi papucs kiválasztásánál, a Pump Slide fantázianevű modellt bátran ajánljuk! Minőségi, vízhatlan anyagból készült, így strandra is ideális viselet, de a vagány mintájának köszönhetően a rohanós hétköznapokra is felveheted. A kényelmed akár hosszabb séta esetén is garantált a texturált, masszírozó hatású belső talpkialakítással.

rider papucs borgo

 

Ha egy pénztárcabarát, mégis minőségi papucsot keresel, a Wink termékei közül érdemes szemezgetni. A T30 nevű modell a praktikum és kényelem tökéletes párosítása. Anatómiai talpkialakításának és masszív pántjának köszönhetően lezser hétköznapokon vagy nyári kirándulásokon is megállja a helyét. Több színben is elérhető kínálatunkban! 

wink férfi papucs

 

A prémium vonal kedvelőinek ajánljuk a Calvin Klein Pool Slide férfi papucsot. Kényelmes és trendi viselet a strandra vagy akár lezser utcai szettekhez is. Az ikonikus márkajelzés a pánton kifinomult, stílusos megjelenést sugall. A pánt állítható tépőzáras, így tökéletesen illeszkedni fog a láb anatómiájához. 

calvin klein férfi papucs

 

Flip flop férfi papucsok – nem csak strandra

A bebújós papucsok mellett idén is töretlenül közkedveltek az úgynevezett flip flop fazonú lábbelik – avagy vietnámi papucsok. Ez az alapvetőn strandpapucsként emlegetett viselet manapság bátran hordható utcára is egy laza nyári összeállítással. Kényelmes, rendkívül egyszerű kialakítású papucs, azonban a különböző szín-és mintavariációk tárháza csaknem végtelen. 

A Puma Epic Flip V2 férfi papucs a kultikus márka logójával igazán vagány darab! Minőségi anyaghasználat jellemzi, a pántja textilből készült, így nem fogja törni a lábad séta közben. Vízpartra, otthonra, vagy a lezser hétköznapokra egyaránt tökéletes választás.

puma flip flop

 

A hihetetlenül kényelmes cipőkről híres Skechers szerencsére nyári lábbeliket is piacra dob minden évben. A Sargo-Reyon férfi papucs a márka védjegyévé vált memóriahabos talpbetéttel készült, így maximális komfortérzetet nyújt akár egész napos viselet esetén is. Csúszásmentes kialakítású, így bátran használható strandon, uszodában is!

skechers papucs borgo

 

A már említett brazil Rider brand felismerte, hogy ezek a könnyű, egyszerű flip flop papucsok rendkívül kényelmes viseletet biztosítanak nem csak a strandon, hanem akár a mindennapokban is. A vagány megjelenésű R Line Plus II férfi papucs a szezon egyik legkomfortosabb darabja, ami könnyen a nyári szettjeid alapdarabjává válhat!

rider férfi papucs

 

Férfi szandál az aktív nyári mindennapokra

A papucsok mellett mindenképp érdemes szót ejteni a szandálokról is, hiszen az aktívabb napokra praktikusabbak, mint egy papucs. Szintén kiválóan szellőznek a legnagyobb melegben is, azonban pántkialakításukkal stabilabban tartják a lábat. 

A Skechers GO Walk Arch Fit férfi szandál a márka 2022-es sportos nyári újdonsága. A talp-boltozatot tartó ARCH FIT® talpbetétnek és a párnázott ULTRA GO® középtalpnak köszönhetően maximális kényelmet nyújt aktív mozgás közben, és egész napos viselet esetén egyaránt. Tripla tépőzárral készült, így igazán stabil viselet. 

skechers férfi szandál

 

Férfi papucs és szandál a Borgo-tól

Nézz szét a Borgo.hu széles kínálatában és találd meg a hozzád illő férfi papucsot! Strandra, nyaralásra, otthonra, vagy a nyári mindennapokra egyaránt találsz nálunk megfelelő modellt. Ráadásul, ha online rendelsz, nem kell a boltba járással bajlódnod – szemezgess webáruházunk virtuális polcairól és válaszd ki a kedvencedet egyszerűen, gyorsan, sorban állás nélkül.

Biztonságos webáruházunkban attól sem kell tartanod, ha esetleg nem lesz megfelelő a kiválasztott méret vagy mégsem tetszik a színe. Csak jelezd nekünk, mi pedig gyors kézből-kézbe cserével orvosoljuk a problémát!

másnapi csere borgo webáruház

További trendekről és akciókról olvashatsz,
ha feliratkozol a #borgosztikus blogra!

Ezeket olvastad már?

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

Ápr. 18. 2024 | szerző: Donáth Kitty  Különleges sportcipő nem sok helyen elérhető, hisz többnyire az átlagost könnyű eladni. Egyáltalán mi számít különlegesnek? Pont ennek próbáltunk utánajárni a saját raktárunkban kódorogva. Az biztos, hogy nem csak a kinézet...

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Mar 7, 2024 | szerző: Szabó Dénes  Őrület söpör végig a világban. Főleg Európában nagy az érdeklődés. A Temu betörte az ajtót a filléres áruival és mindenkitől el is venné a piacot az öreg kontinensen. Sokakat izgat hát itthon is a kérdés: Temu vagy magyar...

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Feb 28, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Sneaker lázban ég a világ az elmúlt 4-5 évben. Mondhatni óriási az érdeklődés az egész bolygón (hivatkozva a Grand View Research USA adataira). A borgo webshopban is 70%-ban sneakereket árulunk. Van aki télre is ezt hordja és...