GLAMOUR-Napok a Borgo-val: kihagyhatatlan ajánlatok várnak!

Ma elindult a várva-várt tavaszi shoppingünnep, a Glamour-napok! Tudjuk, hogy sokan már nagyon vártátok, hogy extra kedvezménnyel tudjátok belevetni magatokat a tavaszi megújulásba. Jó hírünk van: idén a Borgo is részt vesz a kuponnapokon, úgyhogy most érdemes beszerezni a hőn áhított lábbeliket, táskákat, ruhadarabokat az egész családnak.

Fedezd fel a legújabb 2022-es tavaszi-nyári trendeket, válogass a Skechers, Tamaris, Vans, és számos más világmárkánk újdonságai között! Egy kis kényeztetés mindenkinek jár: lepd meg magad egy új cipővel vagy táskával, most 25% kedvezménnyel.

A 25% kedvezmény bármilyen termék vásárlása esetén érvényes április 7. és 10. között, a rendelés összesítésekor a kupon mezőbe történő beírással tudod aktiválni (más kedvezménnyel nem összevonható!)

A kedvezményre jogosító kupont keresd az új Glamour magazinban, a kuponfüzetben, vagy a Glamour Univerzum applikációban.

(A blog-posztban feltüntetett árak 72 órán át érvényesek, az említett kupon beváltásával!)

 

Az abszolút kedvenc: Skechers cipő modellek tavaszra

A Skechers márka népszerűsége töretlen, ami nem is csoda, hiszen az egyik legkényelmesebb lábbeliket gyártják, magas minőségben. Az abszolút bestseller légtalpas UNO széria az alapszínek mellett idén izgalmas szín-és mintavariációkkal kápráztatja el a vásárlókat. Ha a maximális komfort mellett az is fontos Neked, hogy egyedi és trendi lábbelit viselj, az UNO sneakerekkel nem lőhetsz mellé!

skechers uno borgo cipő

 

A márka másik nagy kedvence a TV-reklámból is jól ismert Skechers ArchFit széria. A talpboltozatot támasztó betéttel kialakított cipők új szintre emelik a kényelemről alkotott fogalmunkat. Legyen szó sportolásról, hosszú sétákról vagy állómunkáról, egy ArchFit modell tökéletes választás!

skechers archfit borgo

 

Idén megjelent a Skechers sportruházati kollekciója is, Magyarországon elsőként a Borgo-nál. Kényelmes és praktikus leggingsek, rövidnadrágok, sportfelsők és kardigánok várnak. Most érdemes egyben beszerezned az új Skechers cipőddel, kihasználva a Glamour-napok adta kedvezményt!

skechers sportruha glamour

 

Tamaris női cipők és táskák: mindig glamour-ban

Az átmeneti outfit-ed is lehet szuper nőies, amihez a Tamaris biztosítja a legsikkesebb darabokat. A klasszikus magassarkú cipőik mellett egyre nagyobb teret hódítanak a kényelmes utcai sportcipőik, illetve a nyári női szandálok és papucsok is. Ha Tamaris cipőt viselsz, nem kell kompromisszumot kötnöd, hiszen a rendkívül széles választékban szinte bármilyen fazont megtalálsz, magas minőségben és extra kényelmi megoldásokkal.

tamaris glamour-napok

 

A cipők mellett idén az időtálló és stílusos Tamaris táskák is megjelentek a Borgo kínálatában. Jól kombinálható alapdarabok, tartós és nőies táskák minden alkalomra – válassz egyet az új cipőd mellé, a 25% kedvezmény több termék vásárlása esetén még jobban megéri!

tamaris táska borgo

 

Vans: ikonikus márka széles választékban a Borgo-nál

Ha a laza, fiatalos stílust kedveled, a Vans kollekciójából érdemes szemezgetni. Az ikonikus márka minden szezonban előrukkol egyedi mintás lábbelikkel, de a klasszikus vonal képviselői is megtalálják nálunk a tökéletes deszkás cipőt.

vans glamour borgo

 

A stílusos összhatás érdekében válassz a sneakered mellé egy Vans pólót vagy pulóvert – kényelmes és minőségi alapanyagokból, ikonikus design-nal. Kiegészítők terén is érdemes átnézni a Vans kínálatot, rengeteg féle táska közül válogathatsz.

vans borgo akcio

 

Glamour-napok online, egyszerűen

Ha Neked is szükséged van egy tavaszi gardrób-frissítésre, a Glamour-napok a tökéletes alkalom, a Borgo pedig a tökéletes platform ehhez! Nyilván senkinek sem kell bemutatnunk a hagyományos bolti cipővásárlás kényelmetlenségeit: az üzletben való tolongás és különböző modellek próbálgatása mellett gyakran előfordul, hogy nincs készleten a szükséges méret vagy szín, és így teljesen felesleges utunk volt a boltba. Ezzel szemben az online vásárlás rendkívül egyszerű, gyors és kényelmes. Otthonról, a munkahelyről, vagy akár út közben is leadhatod rendelésed, mi pedig gondoskodunk arról, hogy a próbafülke 30 napra az otthonodba költözzön.

Mit jelent ez?

A Borgo-nál nem kell attól tartanod, hogy a rossz méret-vagy színválasztás miatt elveszik a pénzed. Nálunk biztonságos online vásárlási élményben lesz részed, hiszen ezért dolgozunk. A megrendelt árut 30 napon keresztül próbálgathatod saját szettjeidhez a tükör előtt. Ha nem vagy elégedett, ingyenes kézből-kézbe cserét biztosítunk villámgyorsan, 24 órán belül. Ugye, milyen egyszerű?

másnapi csere borgo webáruház

További trendekről és akciókról olvashatsz,
ha feliratkozol a #borgosztikus blogra!

Ezeket olvastad már?

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

Ápr. 18. 2024 | szerző: Donáth Kitty  Különleges sportcipő nem sok helyen elérhető, hisz többnyire az átlagost könnyű eladni. Egyáltalán mi számít különlegesnek? Pont ennek próbáltunk utánajárni a saját raktárunkban kódorogva. Az biztos, hogy nem csak a kinézet...

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Mar 7, 2024 | szerző: Szabó Dénes  Őrület söpör végig a világban. Főleg Európában nagy az érdeklődés. A Temu betörte az ajtót a filléres áruival és mindenkitől el is venné a piacot az öreg kontinensen. Sokakat izgat hát itthon is a kérdés: Temu vagy magyar...

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Feb 28, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Sneaker lázban ég a világ az elmúlt 4-5 évben. Mondhatni óriási az érdeklődés az egész bolygón (hivatkozva a Grand View Research USA adataira). A borgo webshopban is 70%-ban sneakereket árulunk. Van aki télre is ezt hordja és...