Így kényeztet a Borgo: ingyenes visszaküldés, kézből-kézbe csere és Borgo pontok

Az ügyfélközpontúság szerintünk az ingyenes visszaküldés és az értékes kedvezmények mellett kezdődik. Biztos, hogy te is szereted, ha a kedvenc online cipő webáruházad a kezed alá játszik. És természetesen az összes folyamatát úgy alakítja ki, hogy neked jó legyen. Most összeszedtük neked egyetlen cikkben, hogy mégis milyen figyelmességekkel tesszük jobbá az életed. Olvasd el figyelmesen és élj a felajánlott Borgosztikus lehetőségekkel!

Ma már annyi online webáruház van, mint égen a csillag, de az is lehet, hogy jóval meghaladják a fénylő égitestek számát. Azonban, ahogy a csillagok között is akad 1-2 fényét vesztett égitest, úgy a webáruházak között is akad csak névleg ügyfélközpontú szolgáltató. Éppen ezért mutatjuk be, hogy milyen figyelmes apróságok miatt érezheted úgy, hogy nálunk Te játszod a jól megérdemelt főszerepet!

 

Borgo figyelmességek tőlünk Neked

 

1. A Borgo pontok

Tudtad, hogy regisztrált vásárlóként a vásárlásod után minden nálunk elköltött 10 Ft-ért jóváírunk 1 pontot? Ez azt jelenti, hogy ha például 15 000 Ft értékben vásároltál, 1500 Borgo pontot szereztél. Ezt, ha szeretnéd akár már a következő rendelésed alkalmával felhasználhatod, még az akciós árú termékekre is, 1500 Ft kedvezményként.

Persze semmi sem kötelező, pontjaidat akár gyűjtögetheted is. Tegyük fel, hogy 2-3 rendelés alkalmával összegyűjtesz 3500 pontot, amit csak a 4. vásárlás során használnál fel. Természetesen ennek sincs semmi akadálya. Neked csupán arra kell figyelned, hogy pontjaid 180 napig érvényesek. Kb. 6 hónapon belül fel kell használnod őket, különben elvesznek. Ami szintén fontos, hogy a pontbeváltás – és kuponok felhasználása – során nincs pontjóváírás.

 

2. A BORGOGIFT kupon: Te ajándékozol, de azért is kapsz valamit

Amennyiben tőlünk szerzed be párod, szüleid, barátaid vagy akár egy kedves munkatárs ajándékát, vásárlásod 10%-át kapod vissza kedvezménykupon formájában. Ezt már a következő vásárlásod alkalmával felhasználhatod.

borgogift kupon

 

3. Villámgyors kiszállítás

Mindenképpen érdemes megjegyeznünk, hogy az esetek 95%-ában a reggel 10 óráig beérkezett megrendelések 24 órán belül kiszállításra kerülnek. Ez általában az ünnepi időszakokban, illetve akkor hosszabbodhat meg, ha hiányos adatokat kaptunk és egyeztetnünk kell a megrendelővel. Illetve banki utalás esetén, ha a GLS futár megérkezéséig nem érkezett meg az átutalás.

 

4. Próbafülke az otthonodban

Előfordulhat, hogy a kinézett cipőről nem tudod egy hagyományos boltban eldönteni, hogy tényleg tetszik és hosszú távon is kényelmes-e? Hogy megy-e egyáltalán a ruhatáradhoz? Ezért lehetőséget adunk arra, hogy 30 napon keresztül próbálgasd a tükröd előtt, otthoni és alkalmi ruháidhoz a megrendelt cipőd. Ha mégsem tetszik, 30 napod lesz, hogy jelezd: inkább nem tartanál igényt az otthon – nem az utcán – próbálgatott cipőre.

próbafülke az otthonodban

 

5. Ingyenes kézből-kézbe csere

Mindenkivel előfordul, hogy az online rendelt cipő itt-ott szorít, vagy ellenkezőleg: csöppet nagyra sikeredett. Persze az is megeshet, hogy a színével vagy elégedetlen, mert a kép alapján másra számítottál. Vagy az adott árnyalat nem megy a ruhatárad darabjaihoz, olyan élesen elüt tőlük.

A Borgonál ilyenkor sem hagyunk magadra! Az ingyenes kézből-kézbe csere olyan egyedülálló szolgáltatásunk, amivel a jelzésedtől számított 24 órán belül kicseréljük a cipődet. Amennyiben a raktárunkon van a megfelelő méretű és/vagy színű darab. (Ha esetleg nincsen – de ez nagyon ritka – akkor az elállás jogával a vásárlástól számított 14 napon belül még mindig élhetsz!)

másnapi csere borgo webáruház

Mindenesetre, ha minden klappol, mi Magyarország területén belül bárhol megtalálunk. A munkahelyeden, a nyaralóban, de még az edzőteremben is. Ráadásul nemcsak kivisszük hozzád a cseredarabot, de azt is elvisszük, amire nem tartasz igényt. Azt azért még hozzátennénk, hogy ez nem egy végtelen lehetőség.

Biztos te is megérted, hogy ugyanazt a cipőt nem áll módunkban 2-3 vagy akár több alkalommal is cserélni. Mit jelent mindez a gyakorlatban? Minden vásárlásodnál élhetsz az ingyenes kézből-kézbe csere lehetőségével, de kizárólag az első megrendelt termék esetében.

 

6. Ingyenes visszaküldés

Akkor sincsen probléma, ha arra a szomorú döntésre jutottál, hogy élsz az elállás jogával és visszaküldöd a terméket. Ilyen esetekben a csomagot vissza kell juttatnod hozzánk, de ehhez ingyenesen biztosítjuk a futárt.

 

 

Ingyenes visszaküldés: egyszerűbb, mint az 1×1

Amikor eldöntöd, hogy visszaküldöd a Borgo webáruházából rendelt terméket, először azt kell mérlegelned, hogy regisztrált felhasználó vagy-e vagy sem. Regisztrált felhasználóként egyszerű a dolgod, hiszen csak rákattintasz a profilod alatt lévő automatizált Visszáru menüpontra és kész is vagy.

Amennyiben még nincs regisztrált fiókod, több lehetőség is áll előtted. Kattinthatsz a Visszáru-kérelem űrlapra és kitöltöd, elküldöd az adatokat az elállási nyilatkozattal, illetve az utaláshoz szükséges bankszámlaszámmal. Az elállási nyilatkozathoz sablont a Jogi nyilatkozat menüpontban találsz.

Ha ez az űrlaposdi nem a te mű fajod, akkor még mindig írhatsz e-mailt az [email protected] e-mail-címre. Csak arra ügyelj, hogy a tárgyba beírd a rendelésszámot és az elállás szót, mi pedig máris indítjuk a folyamatot. Felvesszük a kapcsolatot a futárszolgálattal és nincs kecmec:14 napon belül a termék árát is visszautaljuk.

 

Borgosztikus élmény: semmi sem übereli

Ha eddig bizonytalankodtál, hogy biztonságos-e vagy megéri-e tőlünk rendelni, talán segítettünk egy kicsit eloszlatni a viharfelhőket. Mindenképpen térképezd fel a változatos és igencsak inspiráló Borgo választékot, mert sosem tudhatod, milyen kincsekre találsz nálunk.

Ahogy látod, veszítenivalód nincsen. Ha nem tetszik, amit rendeltél vagy rossz a méret, az ingyenes visszaküldés és az ingyenes kézből-kézbe csere megold mindent. És akkor a Borgo pontokról, a BORGOGIFT kuponól vagy a 30 napos otthoni próbaidőszakról még nem is beszéltünk.

ingyenes csere borgo

További trendekről és akciókról olvashatsz,
ha feliratkozol a #borgosztikus blogra!

Ezeket olvastad már?

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

Ápr. 18. 2024 | szerző: Donáth Kitty  Különleges sportcipő nem sok helyen elérhető, hisz többnyire az átlagost könnyű eladni. Egyáltalán mi számít különlegesnek? Pont ennek próbáltunk utánajárni a saját raktárunkban kódorogva. Az biztos, hogy nem csak a kinézet...

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Mar 7, 2024 | szerző: Szabó Dénes  Őrület söpör végig a világban. Főleg Európában nagy az érdeklődés. A Temu betörte az ajtót a filléres áruival és mindenkitől el is venné a piacot az öreg kontinensen. Sokakat izgat hát itthon is a kérdés: Temu vagy magyar...

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Feb 28, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Sneaker lázban ég a világ az elmúlt 4-5 évben. Mondhatni óriási az érdeklődés az egész bolygón (hivatkozva a Grand View Research USA adataira). A borgo webshopban is 70%-ban sneakereket árulunk. Van aki télre is ezt hordja és...