Karácsonyi ajándék: ötletek ahol az ajándékozó is jól jár?

Adni jó, adni öröm: neked és az ajándékozottnak is! Közeledik a párod születésnapja vagy névnapja? Nem tudod, hogy mit adj szeretteidnek karácsonyi ajándék gyanánt? Esetleg lakásavató dekorációt keresel a legjobb barátodnak? Akkor nézz szét a Borgo.hu webáruházban az ellenállhatatlan ajándékötletek között, hiszen számtalan tippel és ötlettel várunk téged. A kínálat egészen fantasztikus, minden más Borgosztikus.

Talán nincs is szebb dolog annál, mint olyan ajándékkal meglepni a szeretteinket, amiről tudjuk, hogy tényleg örülni fognak neki. Nem egy újabb polcon porosodó könyvvel vagy a konyhaszekrény végébe rejtett használaton kívüli robotgéppel.

Te is szeretsz mosolyt csalni családtagjaid és barátaid, a számodra fontos személyek arcára? Nincs is nagyobb öröm annál, amikor a születésnapi asztal mellett vagy a karácsonyfa közelségében bontogatni kezdik az ajándékod. Aztán ahogy elősejlik a dekoratív csomagolásból a vágyott táska, könyv vagy túrafelszerelés, máris szívből jövő mosoly lesz a jutalmad.

Ha élsz-halsz ezekért a kedves és örömteli pillanatokért, akkor biztosan sok időt töltesz el a tökéletes ajándék megtalálásával. Elég időt és figyelmet szánsz arra, akinek vásárolsz. Nem követsz el például olyan hibát, hogy egy aktív testmozgást kedvelő barátodnak horgászfelszerelést adsz ajándékba. De, ha időről-időre komoly fejtörést okoz kitalálni a legújabb meglepetést, azt ajánljuk, nézz szét a Borgo lenyűgöző ajándékötlet birodalmában.

ajándék borgo.hu

 

Stílusos karácsonyi ajándék ötletek, amikkel nem lőhetsz mellé

Ajándékvásárlás előtt az egyik legfontosabb feladatod: kideríteni mindent, de mindent az ajándékozottról, az ünnepeltről:

Mi a hobbija? Mit szeret csinálni a szabadidejében? Milyen ruhadarabra vagy cipőre vágyik már régóta? Milyen kiegészítőket szeret hordani? Rajong például a táskákért és odavan a dizájnos pénztárcákért? Esetleg imádja a vicces és vidám zoknikat?

Elképzelhető, hogy kicsit kreatívabb eredményre számítottál, de tapasztalatunk szerint az egyik legnépszerűbb ajándék a táska. De nemcsak a divatos és stílus női táskák kerülnek a csomagolópapír zizegése közé. Hanem az uraknak szánt túrahátizsákok, illetve a praktikus laptoptáskák is gyakran végzik a fa alatt vagy az ajándékdobozban.

táska ajándékötlet
Amennyiben tudod, hogy az ünnepelt éppen életmódváltásba kezd, esetleg már régóta szeret sportolni és túrázni, szintén kimeríthetetlen aranybánya számodra. Egy jó futócipő, sportcipő, túrabakancs, melegítő nadrág, leggings vagy pulóver szintén figyelmes, praktikus és divatos ajándék.
sportruha ajándék karácsony
A kiegészítők kedvelőit biztosan el fogod bűvölni egy márkás, formatervezett pénztárcával, vagy egy stílusos és prémium minőségű sapkával, sállal. Mondjuk Calvin Kleintől? A vicces példa okáért pedig ott vannak még a vidám mintákkal és színekkel játszó Many Mornings zoknik is. Ezek az elbűvölő és páratlan grafikával dolgozó zoknik garantáltan feldobják a hangulatot. Nemcsak a tiédet, hanem az ajándékozottét is.
sapka sál zokni ajándék
Egyébként a Borgonál akkor is találsz néhány kedves meglepetést, ha kicsiknek keresel ajándékot. Kifordítható plüsspolip, Disney-karakteres párnák és ruhadarabok, cuki kutyusos mamuszok, csillogó-villogó cipők, Bubble Fidget játékok is elérhetők a kínálatban.
gyerekeknek ajándékötlet borgo

Ezen felül ne feledkezzünk el még arról az apróságról sem, hogy a Borgonál az ajándékozónak is jár az ajándék.

Hallottál már a BORGOGIFT-ről?

Ez egy olyan kupon, ami a mi ajándékunk neked.  Ha tőlünk rendeled meg az ajándékot, a vásárlásod értékének 10%-át kapod meg tőlünk kedvezmény kupon formájában. A kupont már a következő vásárlásodnál is felhasználhatod, ezzel is csökkentve a vásárlásod végösszegét.

 

Tőlünk-neked: tippek karácsonyi ajándék vásárlásához

Az első és egyik legfontosabb jó tanácsunk: ne hagyd az utolsó pillanatra a vásárlást. Igaz, a többségünk hajlamos arra, hogy az utolsó utáni pillanatokra hagyjuk az ajándékok beszerzését, de ez több szempontból sem praktikus. Biztosan te is a hátad közepére kívánod azt a stresszt, amit az okoz, hogy időben házhoz szállítják-e a rendelésedet.

Másfelől azzal a lehetőséggel is kalkulálnod kell, hogy mire rászánod magad a rendelésre, már elfogyott a keresett termék. Ez főleg akkor fordulhat elő, ha az ajándék szezonális termék és az ünnepek közeledtével például, gyorsan elkapkodják a boltból.

Ugyanilyen fontos dolog, hogy ne magadnak, hanem az ajándékozottnak vásárolj. Sajnos sokan elkövetik azt a hibát, hogy a szeretteik kívánságát, igényeit figyelmen kívül hagyva választják ki az ajándékot. Ahelyett, hogy feltennék maguknak azt a kérdést, minek örülne a nagymamájuk, inkább arra gondolnak, hogy elég, ha nekik tetszik.

Abból a téves feltevésből indulnak ki, hogy ha nekik tetszik, akkor bizonyára a szerettük is elégedett lesz vele. Pedig ez nem feltétlenül van így, főleg abban az esetben, ha eltérő ízléssel és érdeklődési körrel rendelkeznek.

Mindig légy résen és gyűjtsd az információkat! Persze nem kell James Bond szintet megütnöd, de nem árt, ha nyitva tartod a szemed és a füled. Egy-egy elejtett megjegyzésből, önfeledt beszélgetésből is gyűjthetsz inspirációt a későbbi ajándékvásárláshoz.

Amennyiben attól tartasz, hogy elfelejted a kincset érő információ morzsákat, nyugodtan készíts jegyzeteket. Ezt bármikor előkaphatod a születésnapok, névnapok, évfordulók, karácsony közeledtével és máris lesznek testhezálló ajándékötletek a tarsolyodban.

 

Karácsonyi ajándékötletek, születésnapi meglepetések gyorsan és egyszerűen

Ma már szerencsére olyan világban élünk, hogy nem kell feltétlenül beillesztened a boltba járást a szigorú és túlzsúfolt napirendedbe. Spórolj időt, energiát és pénzt azzal, hogy biztonságos online vásárlás során szerzed be a szeretteidnek szánt szuper meglepetéseket.

megbízható webshop Borgo
Nézz szét a Borgo ajándékötletek között és meríts inspirációt a borgosztikus választékból. Akár a párodnak, a nagymamádnak, kicsiknek, kicsit nagyobbaknak, fitnesz-kedvelő barátnődnek, a túrázásért élő-haló barátodnak keresel ajándékot, a Borgonál megtalálod.

Ne feledd, mi megjutalmazzuk a gondoskodásod: BORGOGIFT kuponunkkal a vásárlásod értékének 10%-át kapod meg ajándékutalvány formájában. Ezt már a következő vásárlásod alkalmával beválthatod, ráadásul az ingyenes, 24 órán belüli kézből-kézbe csere lehetőségéről sem kell lemondanod.

másnapi csere borgo webáruház

További trendekről és akciókról olvashatsz,
ha feliratkozol a #borgosztikus blogra!

Ezeket olvastad már?

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

Ápr. 18. 2024 | szerző: Donáth Kitty  Különleges sportcipő nem sok helyen elérhető, hisz többnyire az átlagost könnyű eladni. Egyáltalán mi számít különlegesnek? Pont ennek próbáltunk utánajárni a saját raktárunkban kódorogva. Az biztos, hogy nem csak a kinézet...

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Mar 7, 2024 | szerző: Szabó Dénes  Őrület söpör végig a világban. Főleg Európában nagy az érdeklődés. A Temu betörte az ajtót a filléres áruival és mindenkitől el is venné a piacot az öreg kontinensen. Sokakat izgat hát itthon is a kérdés: Temu vagy magyar...

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Feb 28, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Sneaker lázban ég a világ az elmúlt 4-5 évben. Mondhatni óriási az érdeklődés az egész bolygón (hivatkozva a Grand View Research USA adataira). A borgo webshopban is 70%-ban sneakereket árulunk. Van aki télre is ezt hordja és...