A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

Ápr. 18. 2024 | szerző: Donáth Kitty

 

Különleges sportcipő nem sok helyen elérhető, hisz többnyire az átlagost könnyű eladni. Egyáltalán mi számít különlegesnek? Pont ennek próbáltunk utánajárni a saját raktárunkban kódorogva. Az biztos, hogy nem csak a kinézet fontos, amikor valamit eltérőnek gondolunk. Lehet, hogy a felépítése extrém, technikailag érdekes és nem a színeivel ejt rabul minket. Lássuk hát mi az, ami nálunk kiemelkedően menő, hisz

a menő csak van; a menő nem erőlködik. A menőt messziről felismerni.

Elsőre egy technikai meglátásból szoborba öntött versenyző következik, melyet korábbi posztunkban már érintőlegesen be is mutattunk. A WINK NovaFlexx Aero cipő-család egy viccesen hangzó, ám annál komolyabb talp-technológiát kapott. A popcorn talpat úgy kell elképzelni, mint egy hólyagos buborékhalmazt, mely magas hatékonyság mellett változtat térfogatot, visszalökve a talpat a rugózást követően. A talp-boltozat alatt egy gomba-szerű gumiredő gondoskodik az “egészséges lépésekről”. Légiesen csodás benne járni és sportra is ideális. A Wink cipők széles választéka itt csekkolható.

 

Wink női futócipő

Teljes Sneaker Kollekció

Sneaker újdonságok: a hivatalos webáruháztól

 

Különleges sportcipő: a színek kavalkádja

Az Skechers Tres-AIR UNO cipő még nem annyira sikeres, mint őse, a “sima” UNO, de a hatalomátvétel csak idő kérdése, hisz egyre nagyobb szeletet követel az eladásokból. A Hazey Sunset egy limitált színállás mely lilából pinkbe a kék árnyalatain megy át. Persze a Nike már régóta tolja a retro-neon vonalat, de ez most nekünk kedvesebb, mert határozottabban áll a bátor színkezelés oldalára. Lenyűgöző a kényelme, melyet a három kamrás légtalp biztosít. Szinte azonnal lerabolták a készletet, ahogy kiraktuk, ezért hasonló modellt septiben rendeltünk is.

különleges sportcipő

 

Bambusz cipő: elég különleges?

A Coqui inkább a vidám és prémium papucsairól híres. A minőségben utazó cseh manufaktúra most a zárt cipők piacán is bebizonyítja, mitől döglik a légy. A Coqui Wake On bézs női cipő bambuszbéléssel rendelkezik, mely megakadályozza a szagok kialakulását és a láb izzadását. A felsőrész fából (illetve annak szálaiból) készült – és a természetes faszál bizony tartósságot is kölcsönöz a cipőnek.

Nem, nem kemény ettől, ez nem olyan fa, mint amit letörsz a kertben.

A talp alga alapú Bloom habból, a talpbetét pedig természetes olajból és pamutból készült, és elvezeti a nedvességet a lábtól. Ja és részben újrahasznosított anyagból készült. Szerintünk ez elég különleges cipő a benne rejlő technológia miatt.

bambusz cip by Coqui

 

Tamaris, mint különlegesség?

A 23785-42 kódú széria nem a legolcsóbb lábbelik közé tartozik, de cserébe van mit nézni rajta. Például rattan fonatot nem sűrűn látunk sneakereken, ráadásul ez a modell hasított-bőr díszítéseket kapott, mely még jobban hangsúlyozza az exkluzivitását. A szín pedig magért beszél: ebben biztos felfigyelnek Rád!

különleges Tamaris sportcipő

 

 

SnoopDogg viseli: az azé’ különleges cipő

Nem is kérdés, hogy valamihez egy ekkora ikon adja a nevét, az nagyot megy majd. SnoopDogg pedig vállalta a Skechers felkérést – néhány millió dodó azért landolt a számláján, hogy hitelesebb legyen a dolog… viszont azt elmondhatjuk, hogy akármihez nem adja magát egy Snoop kaliberű rapper. A Tres Air Revolution – Airy ebben a sárgában az igazi, bár nálunk van fehérben, feketében is, sőt hengerfej-kéket is várunk újra. 

 

skechers férfi sportcipő

Baba-dinó: mi a gyerekekre is gondolunk

Dinó mánia van vagy 20 éve a 3-8 éves szegmensben és ennek mi sem tudtunk ellenállni: legyártottuk hát a winkstores.com-mal közösen a Wink Paleo szériát, mely többféle őslényes jelenetet mutat be. A Paleo XT két panellel villogtatja a lépésre motiváló rendszert. Tartós elemmel készült, strapabíró tépőzárral szerelt cipőről van szó, mely sok kisfiú álma lehet.

dinós led cipő

Teljes Sneaker Kollekció

Sneaker újdonságok: a hivatalos webáruháztól

Akár konzervatív vagy, akár extravagáns, ezek a modellek biztos megdobogtatják a szívedet. Nálunk ráadásul extra kuponokkal olcsóbban szerezheted be kedvenc lábbelidet. Ha pedig feliratkozol az oldalunkon garantáltan nem tudsz lemaradni semmi nagy változásról.

 

wink cipők nagy választéka
szerző_donath

A cikk írója: Donáth Kitty (author)

Kitty a cipőkkel elég hamar kezdett foglalkozni. Tervezett modelleket a Wink márkának is és rajta tartja az ujját a világ cipőtrendjeinek ütőerén. Imád cikkeket írni és elvegyülni több tízezres darabszámot bújtató borgo raktárunkban.

További trendekről és akciókról olvashatsz,
ha feliratkozol a #borgosztikus blogra!

Ezeket olvastad már?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Mar 7, 2024 | szerző: Szabó Dénes  Őrület söpör végig a világban. Főleg Európában nagy az érdeklődés. A Temu betörte az ajtót a filléres áruival és mindenkitől el is venné a piacot az öreg kontinensen. Sokakat izgat hát itthon is a kérdés: Temu vagy magyar...

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Feb 28, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Sneaker lázban ég a világ az elmúlt 4-5 évben. Mondhatni óriási az érdeklődés az egész bolygón (hivatkozva a Grand View Research USA adataira). A borgo webshopban is 70%-ban sneakereket árulunk. Van aki télre is ezt hordja és...

Új generációs Wink cipő: 5 ok a csúcskényelem mellett

Új generációs Wink cipő: 5 ok a csúcskényelem mellett

Feb 5, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Cipő, sneaker és #Wink rajongók figyelem! Örömmel osztjuk meg veletek legfrissebb blogbejegyzésünket, amelyben bemutatjuk, miért maradt az immár 30 éve alapított Wink brand a cipőipar megbízható és meghatározó szereplője....