Magassarkú csodák a báli szezonra

 

A téli szezon az estélyek és elegáns partyk időszaka. A báli szezonban a tökéletes megjelenés elengedhetetlen kellékei a csinos magassarkú cipők. Ebben a bejegyzésben bemutatjuk Nektek a legsikkesebb női körömcipő trendeket. Olvass velünk, válaszd ki kedvenc lábbelid, és koronázd meg a megjelenésed bármilyen elegáns eseményen!

Időnként minden nőnek jól esik kiszakadni a hétköznapok megszokott szürkeségéből és teljes díszben pompázni egy-egy elegáns eseményen. A téli szezon a bálok időszaka, így ilyenkor bőven akad alkalom arra, hogy igazán kicsípjük magunkat: elő a lenyűgöző ruhakölteményekkel és magassarkú cipő csodákkal! 

 

Klasszikus körömcipők bármilyen alkalomra

Legalább egy időtálló stílusú körömcipő minden nő ruhatárába kötelező elem! Ez egy olyan sokoldalúan kombinálható alapdarab, ami a formális öltözködés elengedhetetlen kiegészítője, bármilyen elegáns eseményen jó szolgálatot tehet. Üzleti találkozók, céges események, randik, csajos bulik, vagy elegáns bálok: egy klasszikus magassarkú minden különleges alkalomra tökéletes választás!

Amennyiben olyan modellt keresel, amihez egyszerű ruhát és kiegészítőt választani, alapszínekben gondolkozz! Ha van egy fekete vagy bézs körömcipőd, akkor bármilyen szettel könnyedén tudod kombinálni. Tűsarkú vagy kocka sarkú, magas vagy alacsonyabb kialakítású, hegyes vagy kerek orrú lábbeli? Nálunk minden fazont megtalálsz!

TAMARIS NŐI CIPŐK

A legnőiesebb lábbelik, amik a trendi megjelenés mellett kényelmesek is! Ha minőségi magassarkú cipőt keresel, válassz Tamarist!

körömcipő borgo

 

Sikkes magassarkú cipők a báli forgatagba

Ha kifejezetten a báli szezonra keresel olyan magassarkú cipőt, amivel megkoronázhatod elegáns megjelenésed, a Borgo-nál jó helyen jársz! A klasszikus körömcipőn túl ragyogóbbnál ragyogóbb modellek közül lehet válogatni. Strasszkövek, flitterek, fényes és csillogó textúrák: egy elegáns báli cipővel garantáltan bezsebeled majd az összes elismerő pillantást!

A fekete színnel a báli öltözékednél sem lőhetsz mellé. Hosszú estélyi ruhához érdemes tűsarkú modellt választani, ami könnyeddé, légiessé és elegánssá varázsolja megjelenésed. Válassz különleges csillogó felületű darabot, és tündökölj egész este!

elegáns magassarkú cipő

 

Valami még sikkesebbre vágysz? Egy ezüst színű magassarkúval Te is Hamupipőkének érezheted magad! Az ezüst mindig nagyon elegáns, garantáltan feldobja az estélyi szettedet. További ezüst kiegészítőkkel, táskával, ékszerekkel lesz teljes az összhatás!

alkalmi cipő borgo

 

Feltűnő magassarkú szilveszterre 

A tél nem csak a kifinomult estélyek időszaka, hanem a ragyogó partyké is – szilveszterkor például a legtöbben szeretünk kicsit kilépni a komfortzónából és felvenni legcsillogóbb ruháinkat. Az őrjítő ruhaköltemények mellé feltűnő lábbeli dukál: trendi élénk árnyalatok, állatmintás modellek, strasszos cipellők mind-mind jöhetnek!

magassarkú borgo online

 

Amennyiben a játékosabb darabokat kedveled, egy leopárd mintás magassarkú cipő szuperül kiegészítheti a party szettjeidet. Ebben az esetben a kevesebb több elve érvényesül: ne kombináld más mintákkal! 

magassarkú cipő szilveszterre

 

Légy merész, és kísérletezz a színekkel, mintákkal, és textúrákkal! A pink mellett a királykék és a smaragdzöld is nagyon divatos idén, de az örökérvényű piros is mindig jó választás, ha ki akarsz tűnni a tömegből.

báli cipő borgo

 

Itt a báli szezON, találd meg a tökéletes magassarkút a Borgo-nál!

Nézz szét borgosztikus kínálatunkban és találd meg a hozzád illő magassarkú cipőt a báli szezonra, szilveszterre, vagy bármilyen elegáns eseményre: nálunk minden alkalomra találsz megfelelő modellt. Ráadásul, ha online rendelsz, nem kell a boltba járással bajlódnod – szemezgess webáruházunk virtuális polcairól és válaszd ki a kedvencedet egyszerűen, gyorsan, sorban állás nélkül.

Biztonságos webáruházunkban attól sem kell tartanod, ha esetleg nem lesz megfelelő a kiválasztott méret, vagy mégsem tetszik élőben. Csak jelezd Ügyfélszolgálatunk felé, mi pedig 24 órán belül, ingyenes kézből-kézbe cserével orvosoljuk a problémát. A Borgoval kényelmesen készülhetsz fel a báli szezonra!

másnapi csere borgo webáruház

További trendekről és akciókról olvashatsz,
ha feliratkozol a #borgosztikus blogra!

Ezeket olvastad már?

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

Ápr. 18. 2024 | szerző: Donáth Kitty  Különleges sportcipő nem sok helyen elérhető, hisz többnyire az átlagost könnyű eladni. Egyáltalán mi számít különlegesnek? Pont ennek próbáltunk utánajárni a saját raktárunkban kódorogva. Az biztos, hogy nem csak a kinézet...

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Mar 7, 2024 | szerző: Szabó Dénes  Őrület söpör végig a világban. Főleg Európában nagy az érdeklődés. A Temu betörte az ajtót a filléres áruival és mindenkitől el is venné a piacot az öreg kontinensen. Sokakat izgat hát itthon is a kérdés: Temu vagy magyar...

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Feb 28, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Sneaker lázban ég a világ az elmúlt 4-5 évben. Mondhatni óriási az érdeklődés az egész bolygón (hivatkozva a Grand View Research USA adataira). A borgo webshopban is 70%-ban sneakereket árulunk. Van aki télre is ezt hordja és...