Magassarkú cipő: mikor melyiket válaszd?

Neked már ott lapul a szekrényedben az álom magassarkú cipő? Ha még nem találtad meg az igazit, itt az ideje megkeresni! Találj rá arra a tökéletes, elegáns és vagány darabra, amivel megkoronázhatod a megjelenésed.  Az év eleje általában a bálok és estélyek időszaka, ezért nem árt, ha erre a cipőidet is felkészíted. Nézz szét a Borgo látványos kínálatában és találd meg a leglenyűgözőbb, valamint kényelmes cipellőt!

Időnként minden nő szeretne Hamupipőke lenni. Kicsit kiszabadulni a munka és a nemszeretem háztartásbeli teendők fogságából. Szépen felöltözni, kicsípni magát és az estét vagy a napot egy báli forgatagban, lenyűgöző ruhaköltemények, észvesztő cipők társaságában tölteni. Erre egyébként január-március között általában minden esély megvan.

Hiszen a fontos bálok, farsangi mulatságok és a hűvös téli estéket felforrósító estélyek jelentős része erre az időszakra esik. Ez persze korántsem jelenti azt, hogy az év további részében ne várna ránk néhány jeles alkalom. Máskor is szükség lehet egy magassarkú vagy elegáns női cipő minden csáberejére. Egy lélegzetvisszafojtva várt randevú, egy kedves esküvői meghívás, a régóta tervezett csajos buli vagy fontos munkahelyi esemény, konferencia okán.

 

Hogyan válasszuk a tökéletes magassarkú cipőt?

Mit tehetsz azért, hogy a magassarkú vagy elegáns cipő miatt ne kelljen egész este a sarokban gubbasztanod? Mindenekelőtt érdemes szem előtt tartanod néhány szempontot a választásnál. Mert nemcsak az a fontos, hogy a cipőd dögös kiegészítője legyen a szettednek. A hordhatóság és a kényelem legalább ilyen fontos tényező.

magassarkú cipő Borgo

Első körben természetesen a saját adottságaidat, képességeidet mérd fel. Tedd fel magadnak a kérdést: valóban képes vagy arra, hogy 3-5 órán keresztül 10-12, esetleg 15 centis sarkokon táncolj? Egyedül is tudsz járni a magassarkú cipőben vagy inkább más segítségére lennél utalva? Mennyire gyorsan fájdul meg a lábad a magassarkú, illetve tűsarkú cipőkben?

A hordhatóság mellett a kényelemről sem szabad megfeledkezni. Ha töri a sarkad vagy szorítja a lábfejedet a cipő, ne vedd meg. Egyrészt a lábat is deformálhatja, másrészt sosem fogsz olyan biztonságosan járni benne, mint egy alacsonyabb sarkú, de kényelmesebb darabban. Nemcsak azért, mert a fájdalom elvonja a figyelmedet, de az esetleges izomgörcs is véget vethet a görbe estének.

Ha úgy érzed, hogy az impozáns magassarkú, illetve a tűsarok nem a te világod, ne engedj a trendnek. Amennyiben nem tudsz benne biztonságosan és kényelmesen járni, válassz cicasarkút. Vagy akár egy elegáns magassarkú papucsot, pántos szandált, más nőies darabot. Ami sehol sem szorít és tökéletesen illik a lábadra, valamint az eseményre.

magassarkú szandál online

Ezen felül az alkalomra választott ruha sem utolsó szempont. Hiszen nem mindegy, estélyi ruhához, koktél ruhához, kosztümhöz vagy egy bulis szetthez keressük a tökéletes kiegészítőt. Ráadásként a ruha hossza sem elhanyagolható tényező, ahogy az egyéni tulajdonságok és paraméterek sem. Mint amilyen például a magasságod, a testalkatod vagy épp a lábad hossza és formája. Nő legyen a sarkán, aki az elegáns női cipő kiválasztásának folyamatát elsőre hiba nélkül hozza le!

 

Magassarkú és elegáns női cipők a fedélzeten!

Abban az esetben, ha hosszú estélyi ruhában ejtenéd rabul a közönség figyelmét, alapvető választás lehet a magassarkú, azon belül is a tűsarkú cipő. Ennek oka, hogy érzéki módon nyújtja meg a lábat, ami könnyeddé, légiessé és elegánssá varázsolja viselője megjelenését.

tűsarkú női cipő Borgo

De természetesen akkor sincs minden veszve, ha a fentebb részletezett okok miatt esetleg a magassarkú tiltólistás viselet. Egy esztétikus alacsonysarkú cipő – avagy a cicasarok – is kifejezetten elegánsan mutathat. Ráadásul még kényelmesebb is lehet hosszú távon a tűsarok magasságainál.

Azt is vedd figyelembe, hogy nemcsak zárt cipőkben gondolkodhatunk, hiszen a magassarkú szandál – főleg pántokkal kombinálva – is lenyűgözően mutathat. Éppen ezért vétek elrejteni egy túl hosszú vagy túlságosan zárt stílusú estélyivel. Ebben az esetben a magassarkú szandál játssza a főszerepet: engedd meg, hogy kiemelje a lábad karcsúságát és hosszát.

tűsarkú szandál webshop

Emellett a nyitottabb fazonú estélyi ruháknak – leginkább télen – remek kiegészítője lehet akár egy magassarkú combcsizma is. Egyszerre elegáns, szexi és érzéki viselet, amin garantáltan megakad a szem. Ahogy például egy magassarkú papucson vagy telitalpú lábbelin is.

 

A Borgo elegáns és magassarkú cipők legjava

Szeretnéd te is a lehető legnagyobb választék között csemegézve megtalálni a hozzád illő, elegáns, vagány, belevaló darabot? Akkor nézz szét a Borgo észvesztő kínálatában és ess szerelembe a legkifinomultabb lábbelikkel. Voksolhatsz akár a dögös vörös cipellőkre, de a klasszikusan elegáns fekete tűsarkú darabokra is.

Sőt! Legyen szó tűsarkúról, klasszikus magassarkúról, pántos vagy nyitott orrú fazonról, éktalpú szandálról vagy telitalpú, extravagáns darabokról… a Borgo színes kínálatára nem lesz panasz. Saját márkás termékeink mellett nem elhanyagolható, sőt egészen impozáns a Tommy Hilfiger, a Tamaris és a Vagabond felhozatal is.

 

Borgo magassarkú rendelés

A divatos megjelenés mellett egyébként pedig a biztonságos online vásárlás és a Borgo kézből kézbe csere sem utolsó szempont. Utóbbi egyébként azt takarja, hogy ha:

  • nem tetszik az online kiválasztott szín,
  • nem jó a méret,
  • kényelmetlen a cipő,
  • vagy mégsem passzol a ruhatáradhoz…

… akkor sincs belőle probléma. Csak jelzed nekünk az ügyfélszolgálaton és a jelzéstől számított 24 órán belül országszerte kicseréljük a megfelelő darabra. Legyél akár egy wellness szállodában, a munkahelyeden vagy a nagymamád kertjében, nem ismerünk lehetetlent.

másnapi csere borgo webáruház

További trendekről és akciókról olvashatsz,
ha feliratkozol a #borgosztikus blogra!

Ezeket olvastad már?

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

Ápr. 18. 2024 | szerző: Donáth Kitty  Különleges sportcipő nem sok helyen elérhető, hisz többnyire az átlagost könnyű eladni. Egyáltalán mi számít különlegesnek? Pont ennek próbáltunk utánajárni a saját raktárunkban kódorogva. Az biztos, hogy nem csak a kinézet...

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Mar 7, 2024 | szerző: Szabó Dénes  Őrület söpör végig a világban. Főleg Európában nagy az érdeklődés. A Temu betörte az ajtót a filléres áruival és mindenkitől el is venné a piacot az öreg kontinensen. Sokakat izgat hát itthon is a kérdés: Temu vagy magyar...

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Feb 28, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Sneaker lázban ég a világ az elmúlt 4-5 évben. Mondhatni óriási az érdeklődés az egész bolygón (hivatkozva a Grand View Research USA adataira). A borgo webshopban is 70%-ban sneakereket árulunk. Van aki télre is ezt hordja és...