Női papucs ajánló: melyikbe szeretsz bele?

Női papucs a fókuszban! Beköszöntött a nyár, így a zárt cipőket érdemes szellősebbre cserélni. A tökéletes nyitott lábbeli kétségkívül a papucs, hiszen pikk-pakk fel és le lehet venni, nem kell csatokkal és pántokkal bajlódni. Lapos talpú, magassarkú, vagy platformos? Sportos, flip-flop, vagy elegáns? Színes vagy monokróm? A Borgo.hu óriási női papucs kínálatában mindenki megtalálja a számára ideális modellt!

Legyen szó könnyed vízparti sétáról, városnézésről a forró napokon, vagy egy nyáresti összejövetelről, egy praktikus és csinos női papucs szinte bármilyen nyári programra megfelelő választás. Ha minőségben és kényelemben sem szeretnél kompromisszumot kötni, prémium márkáinkban nem fogsz csalódni. Az alábbiakban bemutatjuk a legtrendibb Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Heavy Tools és Tamaris papucsokat, hogy igazán stílusosan vethesd bele magad a nyárba!

női papucs online borgo

 

Extravagáns női papucsok a CK-tól

A Calvin Klein termékei a trendi, fiatalos, formabontó stílust képviselik. Ha valami egyedivel szeretnéd feldobni nyári szettjeid, érdemes szétnézni a márka újdonságai között! A fekete Flatform Sandal magasított talpszerkezetével, keresztpántjával és nagyméretű márkajelzésével egy igazán látványos darab, amivel garantáltan bezsebelsz majd jó pár elismerő pillantást. Nyári ruhával és farmer-top összeállítással is bátran variálhatod.
Sportosabb szettekhez, vagy a strandra tökéletes választás az extravagáns ezüst színű Slide Silver Monogram női papucs. Kombináld egyszerű, monokróm ruhadarabokkal a kifinomult összhatás érdekében!

calvin klein papucs

 

Tommy Hilfiger női papucs: a klasszikus vonal kedvelőinek

A letisztult eleganciájáról ismert Tommy Hilfiger márka 2022-es nyári kollekciójában minden alkalomra találni megfelelő női papucsot. Ha csinos hétköznapokra, randevúra, irodába keresel ideális nyári lábbelit, a Feminine Wave papucsot ajánljuk. Az örök érvényű sötétkék-fehér-piros színkombináció és a csavart pántmegoldás különlegessé varázsolja nyári megjelenésed – akár egy csinos ruhával, akár farmerrel viseled. Minőségi bőrből készült, így a kényelem is garantált!
A flip-flop fazonú Hardware Flat papucs egy igazi nyári rohangálós darab, ami strandra és a lezser hétköznapokra is szuper választás. Komfortos kialakítású, könnyed modell, csúszásmentes talppal.

tommy hilfiger papucs

 

Tamaris női papucs és a könnyed elegancia

Ha a kényelem és a magas minőség egyaránt fontos számodra lábbeli vásárlás esetén, a Tamaris termékei nem fognak csalódást okozni! A mintás Tamaris női papucs bőr betétjével és anatómiai talpkialakításával a márka egyik legkényelmesebb nyári újdonsága. A klasszikus komfort-papucs fazont a fekete-bézs mintás pánt teszi különlegessé, így bátran hordható a meleg hétköznapokon egy csinos nyári ruhával is.
Ez a sikkes törtfehér női papucs letisztult design-jával egy igazi kapszulagardrób darab, ami könnyedén beilleszthető bármilyen ruhatárba. A prémium bőrből készült keresztpánttal kifinomult megjelenést nyújt viselőjének. Puha TOUCHit talpbetétéjének köszönhetően kimagaslóan komfortos hosszabb séták esetén is.

tamaris papucs borgo

 

Stílusos kényelem: Heavy Tools női papucs a mindennapokra

A márka hihetetlenül komfortos nyári újdonsága a Heavy Tools URDA papucs. Anatómiailag kialakított talpszerkezete akár egész napos viselet esetén is maximális kényelmet nyújt. Hosszabb sétákra, vagy akár az otthon töltött időszakokra egyaránt ajánlott.
Az USCA22 sötétkék női papucs a sportosabb vonal kedvelőinek tökéletes választás. Minőségi anyaghasználat és anatómiai talpkialakítás jellemzi. Klasszikus színárnyalatának köszönhetően könnyedén variálható szinte bármilyen szettel. Csúszásmentes külső talppal készült, így bátran használhatod vízparton vagy uszodában is.

heavy tools női papucs

 

Új kedvenc papucsod a Borgo-nál találod!

A borgo.hu webshopban igazán széles női papucs választékkal várunk. Akár vízparti nyaralásra, akár a nyári irodai napokra keresed álmaid papucsát, nálunk biztosan megtalálod a hozzád illő darabot! Ráadásul ha online rendelsz, nem kell a boltba járással bajlódnod – válogass webáruházunk virtuális polcairól és találd meg kedvencedet egyszerűen, gyorsan, sorban állás nélkül.

Ne feledd, 30 napig ingyenes kézből-kézbe csere lehetőséggel élhetsz, ha nem lett jó a méret, vagy nem tetszik a kézhez kapott modell. Csak jelezd felénk igényed, mi pedig 24 órán belül küldjük a csere-csomagot! Gyere, nézz szét nálunk, és vásárolj egyszerűen, biztonságosan!

másnapi csere borgo webáruház

További trendekről és akciókról olvashatsz,
ha feliratkozol a #borgosztikus blogra!

Ezeket olvastad már?

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

Ápr. 18. 2024 | szerző: Donáth Kitty  Különleges sportcipő nem sok helyen elérhető, hisz többnyire az átlagost könnyű eladni. Egyáltalán mi számít különlegesnek? Pont ennek próbáltunk utánajárni a saját raktárunkban kódorogva. Az biztos, hogy nem csak a kinézet...

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Mar 7, 2024 | szerző: Szabó Dénes  Őrület söpör végig a világban. Főleg Európában nagy az érdeklődés. A Temu betörte az ajtót a filléres áruival és mindenkitől el is venné a piacot az öreg kontinensen. Sokakat izgat hát itthon is a kérdés: Temu vagy magyar...

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Feb 28, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Sneaker lázban ég a világ az elmúlt 4-5 évben. Mondhatni óriási az érdeklődés az egész bolygón (hivatkozva a Grand View Research USA adataira). A borgo webshopban is 70%-ban sneakereket árulunk. Van aki télre is ezt hordja és...