Női sneaker télen is? Miért akkora divat?

A női sneaker az egyik legváltozatosabb stíluseleme egy alap női ruhatárnak, ami a hűvös őszi és téli szezonban is praktikus viselet. Természetesen ilyenkor elengedhetetlen a meleg, réteges öltözet, azonban – ha az időjárás is lehetővé teszi -, egy utcai sportcipő tökéletes szolgálatot tesz a rohanós városi mindennapokon, és nem utolsó sorban vagány összképet ad szettjeidnek.

 

Sneaker vagy sportcipő? Mi a különbség?

Bár ránézésre nem mindig könnyű megállapítani, de a legfontosabb különbség a hordhatósághoz kötődik: a sneakerek kifejezetten mindennapi utcai használatra lettek tervezve, általában párnázottabb kialakítással és sokszor az aktuális trendeknek megfelelő díszítőelemekkel. A klasszikus sportcipőket ezzel szemben funkcionálisan különböző típusú aktív mozgásokhoz fejlesztik ki, hogy edzés közben támogassák lábunk egészségét és a maximális komfortot. 

Az első sneakereket még az 1920-as évek elején dobták piacra és gyorsan elnyerték a korabeli sportolók tetszését. A gyártástechnológia fejlődésével egyre szélesebb határok között kezdett mozogni a dizájn, végül a sneaker utcai viseletté vált.

 

Női sportcipő télen: pro és kontra érvek

A sneakerek egyik nagy előnye, hogy rugalmas kialakításuknak köszönhetően nagyon kényelmesek és jól alkalmazkodnak a láb formájához. Ezen felül a kopásálló gumitalp még a csúszós talajon is biztosítja a balesetmentes mozgást, így télen is kifejezetten praktikus választás lehet.

Továbbá az összképre is szuper hatással van: könnyedén megtöri a szigorú eleganciát, így új szintre emeli a téli városi outfiteket. Bátran kombinálhatod csinos szövetkabáttal és elegáns kiegészítőkkel, így egy sportosan nőies nagyvárosi összhatást érhetsz el.

utcai sportcipő borgo

 

Természetesen a laza téli szettekhez is mindig jó választás egy kényelmes női sneaker. Variáld pufi dzsekivel és lezser ruhadarabokkal a sportosan bohókás  megjelenésért!

női sneaker télre

 

Ami napjainkban szintén nem elhanyagolható érv a sneakerek téli viselete mellett, az a költséghatékonyság. Ha van egy minőségi utcai sportcipő a ruhatáradban, akkor nem csak az átmeneti évszakokban viselheted, hanem (megfelelő rétegezés mellett) hűvösebb időben is. Így megspórolhatod egy téli lábbeli árát, ami ebben az emelkedett rezsidíjas időszakban sokat számíthat!

A leggyakoribb kontra érv a téli sportcipő használattal kapcsolatban az, hogy nem elég meleg kialakításúak, így a felfázás veszély akár valós problémát is jelenthet. Szerencsére ez azonban vastag zoknival kiküszöbölhető!

Skechers

A Borgo hivatalos forgalmazója a márkának, így biztos lehetsz választásodban

 

Skechers UNO: a legkényelmesebb női sportcipő

A Skechers 30 éves fennállása alatt a legnagyobb cipőmárkák közé nőtte ki magát. Nem is csoda, hiszen az extra komfortos kialakítás mellett mindig nagy hangsúlyt fektetnek a trendi megjelenésre is. Az utcai sneaker vonalon megjelent légtalpas Skechers UNO abszolút bestseller széria: népszerűsége abban rejlik, hogy egyedülálló módon ötvözi a leginnovatívabb kényelmi elemeket a divatos, letisztult külsővel.

Ebben a szériában számos olyan komfort funkciót egyesítettek a tervezés során, melyeknek köszönhetően a klasszikus sneaker kategórián belül alig találni tökéletesebbet: lélegző textil bélés, könnyen tisztítható duraleather anyag, memóriahabos talpbetét, és légpárnás talprendszer teszi az egyik legkényelmesebb sneakerré.

Ráadásul a választék is igen tekintélyes: a töretlenül népszerű fekete és fehér alapszínek mellett szezonról szezonra jönnek ki új árnyalatok a pasztelltől a vibráló színekig. Továbbá rendszeresen megörvendeztetik vásárlóikat limitált szériás mintázatokkal is. Az UNO-k között biztosan mindenki megtalálja a számára ideális utcai sportcipőt!

skechers uno borgo

 

Jó hírünk van: kínálatunk tovább bővült, megérkeztek az első Skechers UNO modellek a 2023-as tavaszi kollekcióból!

Egyik kedvencünk, az extravagáns, csajos leopárd mintás modell két árnyalatban is megtalálható a webshopban. De újra elérhető a közkedvelt piros szín is, továbbá az arany betétekkel ellátott sikkes UNO-t ezentúl fehérben is megtalálod nálunk!

skechers uno 2023

 

Női sneakert olcsón, vagy inkább minőségit?

A borgo.hu kínálatában rendszeresen belefuthatsz női sportcipő akciókba, legyen szó olcsóbb termékről vagy a prémium márkák nívós modelljeiről.

Ha univerzális, négy évszakos utcai sneakert keresel – ami egész évben, így télen is jó szolgálatot tesz -, érdemes egy minőségibb darabot választani. A prémium anyaghasználat és a komfortos, ergonomikus kialakítás rendkívül fontos, ha hosszabb ideig viselsz egy lábbelit. Egy jó minőségű sportcipő nem csak az egész napos kényelmedet garantálja, de a láb egészségére is pozitív hatással van.

Folyamatosan bővülő választékunkban olyan világmárkák közül válogathatsz, mint a Skechers, Tamaris, Calvin Klein, Pepe Jeans, Tommy Hilfiger, vagy Vans. Találd meg nálunk a hozzád passzoló női sneakert!

női sneaker borgo.hu

 

Női sneaker télen is a Borgo kínálatából

A Borgo webáruházban rengeteg női sneaker közül válogathatsz, a téli szezonra is könnyedén megtalálhatod a legoptimálisabb darabot! Rendeld meg egyszerűen, könnyedén, otthonod kényelméből a kiszemelt modellt, és vedd kézhez akár 2 napon belül. Nálunk amiatt sem kell aggódnod, hogy esetleg nem jó a méret, vagy élőben mégsem tetszik. Ugyanis, ha nem vagy elégedett a rendelt termékkel, azt 24 órán belül kicserélünk ingyenesen, kézből-kézbe szolgáltatásunkkal.

másnapi csere borgo webáruház

Ha tehát igazán komfortos cipőt szeretnél télre is, nézz szét óriási kínálatunkban! Garantáljuk, hogy megtalálod azt a sneakert, ami minden szempontból elnyeri tetszésed, és még tartós és kényelmes is egyben. Irány a webshop!

További trendekről és akciókról olvashatsz,
ha feliratkozol a #borgosztikus blogra!

Ezeket olvastad már?

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

Ápr. 18. 2024 | szerző: Donáth Kitty  Különleges sportcipő nem sok helyen elérhető, hisz többnyire az átlagost könnyű eladni. Egyáltalán mi számít különlegesnek? Pont ennek próbáltunk utánajárni a saját raktárunkban kódorogva. Az biztos, hogy nem csak a kinézet...

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Mar 7, 2024 | szerző: Szabó Dénes  Őrület söpör végig a világban. Főleg Európában nagy az érdeklődés. A Temu betörte az ajtót a filléres áruival és mindenkitől el is venné a piacot az öreg kontinensen. Sokakat izgat hát itthon is a kérdés: Temu vagy magyar...

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Feb 28, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Sneaker lázban ég a világ az elmúlt 4-5 évben. Mondhatni óriási az érdeklődés az egész bolygón (hivatkozva a Grand View Research USA adataira). A borgo webshopban is 70%-ban sneakereket árulunk. Van aki télre is ezt hordja és...