Női szandál körkép a Borgo-nál: Melyiket választod?

Bár még csak a tavasz első napsugarait élvezzük, érdemes már most elkezdeni szemezgetni a legújabb nyári lábbelik között – hiszen a meleg időben a tökéletes megjelenés elengedhetetlen kellékei a csinos női szandálok és papucsok. Ezúttal bemutatjuk Nektek a legfrissebb női szandál trendeket két bestseller márkánkon, a Tamaris-on és a Weide-n keresztül.

A meleg idő és az egyre lengébb öltözékek közeledtével érdemes a zárt cipőket is könnyed, nyitott nyári modellekre cserélni. Ha Neked is fejtörést okoz, milyen lábbelit szerezz be a nyári szezonra, segítünk, hogy megtaláld a tökéletes darabot, amivel megkoronázhatod a megjelenésed! 

 

Minőségi, kényelmes, sikkes szandálok a Tamaris-tól

Azoknak, akiknek a kifinomult, nőies megjelenés mellett a kényelem is elsődleges szempont, a Tamaris lapos talpú szandáljai között érdemes szétnézni. A finom, vékony pántos modellek remekül beilleszthetőek bármilyen kapszulagardróbba, hiszen egy elegáns ruhával ugyanolyan jól mutatnak, mint egy hétköznapi lazább szettel.

tamaris női szandál

 

A lapos talpú női szandál tovább gondolt változata a lábszáron megkötős fazon. Ez az izgalmas lábbeli egyedi és trendi megjelenést kölcsönöz viselőjének. Farmer shorttal, szoknyával, vagy kedvenc ruháddal is kombinálhatod, az exkluzív összhatás garantált! Emellett persze a kényelemről sem kell lemondanod: a Tamaris szandáloknál a komfort és a stílus kéz a kézben jár.

tamaris női szandál borgo

 

A nyári melegben egyre inkább teret hódítanak a kifinomult, ízléses Tamaris papucsok is. Kényelmes alternatívái egy menő női szandálnak, hiszen pikk-pakk magadra tudod kapni, ugyanakkor az egyedi pántmegoldásoknak köszönhetően igazán látványossá tudják tenni a megjelenésed.

tamaris papucs borgo

 

Weide női szandál: készülj a legfrissebb trendekre

A szezon egyik legfiatalosabb újdonsága kétségkívül az úgynevezett chunky szandál. Ezek a vastag talpú, extravagáns Weide modellek amellett, hogy extravagáns megjelenést kölcsönöznek a nyári outfitednek, rendkívül kényelmesek is. A masszív statement kialakítás nyári ruhával és farmerrel is jól mutat, kombináld bátran különböző stílusú szettekkel!

weide női szandál borgo

 

Ha igazán sikkes összhatást szeretnél elérni, válassz a szupernőies platformos Weide szandálok közül. Magasított kialakításával optikailag karcsúsít, nyújtja az alakot, és a platform talpnak köszönhetően extra kényelmes – akár egész napos viselet esetén is!

platform szandál borgo

 

A mediterrán életérzés szerelmeseinek az espadrilles fazont ajánljuk a nyárra. Ezek a gyékénytalpú Weide lábbelik remekül mutatnak egy egyszerű farmer-top szettel, de egy csinos nyári ruhához is jó választásnak bizonyulnak. Különösen népszerűek az élénk árnyalatú darabok, amik bármilyen összeállítást feldobnak!

weide női szandál

 

Indul a szezon, találd meg a tökéletes női szandált a Borgo-nál

Nézz szét a Borgo.hu széles kínálatában és találd meg a hozzád illő női szandált és papucsot! Nyári ruhához vagy farmerhez, irodába vagy elegáns eseményre: nálunk minden alkalomra találsz megfelelő modellt. Ráadásul, ha online rendelsz, nem kell a boltba járással bajlódnod – szemezgess webáruházunk virtuális polcairól és válaszd ki a kedvencedet egyszerűen, gyorsan, sorban állás nélkül.

Biztonságos webáruházunkban attól sem kell tartanod, ha esetleg nem lesz megfelelő a kiválasztott méret vagy mégsem tetszik a színe. Csak jelezd nekünk, mi pedig gyors kézből-kézbe cserével orvosoljuk a problémát. A Borgoval kényelmesen készülhetsz fel a nyári szezonra!

másnapi csere borgo webáruház

További trendekről és akciókról olvashatsz,
ha feliratkozol a #borgosztikus blogra!

Ezeket olvastad már?

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

Ápr. 18. 2024 | szerző: Donáth Kitty  Különleges sportcipő nem sok helyen elérhető, hisz többnyire az átlagost könnyű eladni. Egyáltalán mi számít különlegesnek? Pont ennek próbáltunk utánajárni a saját raktárunkban kódorogva. Az biztos, hogy nem csak a kinézet...

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Mar 7, 2024 | szerző: Szabó Dénes  Őrület söpör végig a világban. Főleg Európában nagy az érdeklődés. A Temu betörte az ajtót a filléres áruival és mindenkitől el is venné a piacot az öreg kontinensen. Sokakat izgat hát itthon is a kérdés: Temu vagy magyar...

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Feb 28, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Sneaker lázban ég a világ az elmúlt 4-5 évben. Mondhatni óriási az érdeklődés az egész bolygón (hivatkozva a Grand View Research USA adataira). A borgo webshopban is 70%-ban sneakereket árulunk. Van aki télre is ezt hordja és...