A nyár szandáljai és papucsai: 5 kihagyhatatlan verzió!

A nyári ruhatár alapdarabjai közül nem hiányozhat a papucs és a női lapos talpú szandál. Ezek rendkívül kényelmesek és megfelelő lazaságot, könnyedséget nyújtanak a forró napokon is. A 2023-as nyár és a BORGO számos modellel lep meg, kezdve a klasszikus bőrszandáloktól egészen a Y2K-stílusú vietnámi papucsokig és platformos változatokig. Ismerkedj meg ajánlatainkkal, és találd meg a számodra tökéletes nyári lábbelit!

A divatot követők különféle outfitekkel viselik a papucsokat és szandálokat, legyen szó elegáns szettekről vagy alkalmi megjelenésekről. Ők azok akik figyelik a rezdüléseket… És ez helyén is van, hisz a szemfülesek komoly trendeket szimatolhatnak ki idő előtt. Lássuk, mik az idei nagy gurítások:

 

Női bőr szandálok: irodába és nyaralásra 

A kissé vastagabb talpú, bőrből készült szandálok nagy népszerűségnek örvendenek a kifutókon! Valentino és Prada kollekcióiban is megtalálhatóak és az irodában dolgozó hölgyek is imádják őket. Elérhető árban a Tamaris gyártja ezeket. Kombináld a fekete bőrszandált vászon blézerrel, szövetnadrággal és fehér pólóval az irodában. Ez a trendi összeállítás tökéletes választás. Mostanság a kék blézer, szürke túlméretezett nadrág és fekete papucs kombó is nagy divatnak örvend. A minőségi szandáloknak számos előnye van a hihetetlen kényelem mellett. Nagyon sokoldalúak, így nyaralásra is magaddal viheted őket, stílusosan mutatnak rövidnadrággal és könnyed ruhákkal. 

Tamaris szandál

Millió szandál

Elegáns és nőies szandálok különleges alkalmakra, megbízható hazai webáruháztól

 

Gyékényes és éktalpú szandálok

A bohémebb stílusú, laza éktalpú szandállal nem lőhetsz mellé. Ha szereted az egyedi dizájnokat, akkor az éktalpú vagy fonott szandálok biztosan tetszeni fognak neked. Ezek a különleges megjelenésű szandálok tökéletesen illenek a nyaralós ruhatáradhoz. A lábad formáját is kiemelik, mert a vádlit “hegyesebbé” teszik. Egy lenge, épp térd alá érő szoknyával nagyon nőies és klasszikus külsőd lehet.

 

tamaris éktalpú

 

Platformos papucs és szandál

A BORGO kedvencei ezek a különleges darabok. Szerintünk a legdivatosabb lábbelik közé tartoznak a platformos papucsok és szandálok a 2023-as tavaszi-nyári szezonban. A Tommy Hilfiger és Calvin Klein divatházak is bemutatják ezeket a lábbeliket a kollekcióikban. 

 

Hilfiger papucs

 

Ezek a kissé robusztusnak tűnő nyári cipők nemcsak kényelmesek, hanem nagyon formásan mutatják a lábakat is, mert sokszor aránytalanul méretezik a lábfejedet a testedhez képest. Párosítsd őket bikinivel, rövidnadrággal és vászoninggel, vagy akár virágos schmisserie-vel és tote bag-gel.

ck szandál

TAMARIS

A Borgo hivatalos forgalmazója a márkának, így biztos lehetsz választásodban

 

Vietnámi (flip-flop) papucsok

A Y2K trend főszereplői. Mivel visszatértünk a 2000-es (sok tekintetben a 80-as évek) évek divatjához, nem hiányozhatnak a vietnámi papucsok sem a listánkról. Kendall Jenner és Bella Hadid is viselik a tangapapucsokat. A platformos vietnámi papucsok és a klasszikusabb bőrből készült modellek állnak az első helyen – ha a letisztultságról van szó egy nyaralóhelyen -, amelyeket bátran kombinálhatsz nőies ruhákkal vagy akár bikinivel. A gumipántos habszivacsos változatok tökéletes választások lehetnek a strandra.

tanga papucs

 

Szandál különleges alkalomra: extrémebb darabok

Unalmas is lehet ami önmagában “csak” szép. Bevállalósabb személyiségek bizsergető érzést okozhatnak maguknak az elvontabb lábbelikkel, melyek biztos nyomot hagynak a külvilági szemlélőkben. Nem kell filmsztárnak lenned ahhoz, hogy felvehess egy-egy kirívó darabot, viszont arra figyelj, hogy hova célzod a felvételét, hisz egy szuperszonikus Manolo Blahnic magassarkú egy murvás talajon rendezett, külvárosi (“Paprika csárdás”) esküvőn furán hathat… pláne, hogy a menyasszony lenne a lényeg és nem a csirivire pimpelt vendég. 

extrém papucs

 

A Borgo-s szandál és papucs kínálat

Nem nagyzolunk, amikor azt mondjuk, hatalmas a készletünk, ha női szandálokról és papucsokról van szó. Nézz körül a BORGO.hu webshopban és biztos megtalálod kedvencedet, versenyképes áron. Gyorsan szállítunk és cserélünk, így kockázatod sincs. Követőtáborunk véleményeinél nyomon követheted, mennyire elégedettek azok, akik minket választottak. Szóval, hajrá, keresgélj bátran!

További trendekről és akciókról olvashatsz,
ha feliratkozol a #borgosztikus blogra!

Ezeket olvastad már?

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

Ápr. 18. 2024 | szerző: Donáth Kitty  Különleges sportcipő nem sok helyen elérhető, hisz többnyire az átlagost könnyű eladni. Egyáltalán mi számít különlegesnek? Pont ennek próbáltunk utánajárni a saját raktárunkban kódorogva. Az biztos, hogy nem csak a kinézet...

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Mar 7, 2024 | szerző: Szabó Dénes  Őrület söpör végig a világban. Főleg Európában nagy az érdeklődés. A Temu betörte az ajtót a filléres áruival és mindenkitől el is venné a piacot az öreg kontinensen. Sokakat izgat hát itthon is a kérdés: Temu vagy magyar...

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Feb 28, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Sneaker lázban ég a világ az elmúlt 4-5 évben. Mondhatni óriási az érdeklődés az egész bolygón (hivatkozva a Grand View Research USA adataira). A borgo webshopban is 70%-ban sneakereket árulunk. Van aki télre is ezt hordja és...