Őszi bokacsizma mustra: 5+1 verzió ami alapdarab

Szeretettel köszöntünk mindenkit az őszi szezonban, amikor a levelek elkezdenek hullani, és a sálaid elkezdenek szaporodni! Az ősz mindig hoz egy kis varázst, amit a ruhatárad is megérez. Az egyik legfontosabb kiegészítő az ideális bokacsizma vagy cipő, amit most alaposan megvizsgálunk.

Az őszi bokacipők minden évben megpróbálják felülmúlni önmagukat. A stílusos megjelenés és a praktikusság kéz a kézben járnak. Az ősz időjárása ugyanis híres a változékonyságáról, mint egy tini hangulata. Hol hideg, hol meleg, és az eső is gyakran vendégszerepel. Az ideális bokacipő tehát nem csak stílusos, hanem praktikus is.

Tartsd a lábad melegen és szárazon!

Az őszi szezonhoz tartozik az esős napok gyakori látogatása. Éppen ezért az ideális bokacipő nem csak stílusos, hanem vízálló vagy legalábbis vízállóság közelében van. Hiszen a legutolsó dolog, amit szeretnél, az az, hogy egy pocsolyába lépsz, és úgy nézel ki, mint aki éppen az óceántól menekült. Ne hagyd, hogy az eső utat törjön a jókedvednek! A Borgo idén nagyon felkészült bokacsizmákból és bakancsokból, ezért választani nem lesz egyszerű a rengeteg gyönyörű darab közöl.  

bokacsizma

Millió csizma

Csizma és bakancs újdonságok: megbízható webáruháztól

 

 

A bokacsizma stílusa és kényelme

Az őszi időjárás nem ok arra, hogy elhanyagold a stílust. Az ideális bokacipőnek nemcsak kényelmesnek kell lennie, hanem jól is kell kinéznie rajtad. Ne hagyd, hogy az esős idő elrontsa a stílusodat! Az összehasonlítás kedvéért, gondold el egy pillanatra az ideális bokacipőt, mint James Bondot – mindig elegáns, bátor és készen áll az akcióra! Válassz olyan cipőt, ami passzol a személyes stílusodhoz, és ami örömmel tölt el minden alkalommal, amikor felveszed.

 

borgo csizma

Csizma és bakancs, mely tapad a földhöz

A járdák csúszósak ilyenkor és elcsúszkálni könnyű rajtuk, kb mint egy fakutyával egy jégpályán. De az ideális bokacipővel ez már nem lesz probléma! Keresd az olyan talpakat, amik jó tapadást biztosítanak, hogy megállj, ahol csak szeretnél.

Az “őszintén, földhöz ragadva” az új divatirányzat és nem visz mindent már a “juj de jól néz ki”! Legyél biztos benne, hogy cipőd talpa megfelelően profilozott és gumiból készült, hogy ne csak divatos legyen, hanem biztonságos is.

 

bestseller bakancs

 

Bokacsizma anyagok, mint prioritás

Az ideális bokacipő anyaga is fontos tényező. A bőr mindig jó választás, mert idővel csak szebb lesz, mint egy érett bordeaux. De a műbőr sem rossz választás, hiszen az is könnyen tisztítható, és sokszor barátságosabb az állatokkal. Ne feledd, hogy az anyag minősége hatással van a cipő tartósságára is, tehát érdemes befektetni egy jó minőségű bokacipőbe.

ck bakancs

 

Bontsd le a falakat!

Október-november ideális időszak arra, hogy kreatív legyél a ruhatáradban. Kombináld bátran az ideális bokacipődet szoknyával, nadrággal vagy ruhával. Csak a képzeleted szab határt! Válaszd ki a cipőt, ami jól passzol az összes kedvenc őszi outfitedhez. Ne félj kísérletezni a színekkel és a mintákkal!

csizma

 

Környezetbarát bokacsizma és bakancs?

A divat nem csak sikkes, de környezetbarát is lehet. Sok cipőgyártó ma már környezetbarát anyagokat használ, és olyan termelési folyamatokat alkalmaz, amelyek kevésbé terhelik a környezetet. Ha fontos számodra a fenntarthatóság, nézz körül az ilyen termékeket kínáló márkák között.

pink bakancs

 

Legyél előrelátó ha vásárolsz!

Az ideális bokacipő nem csak az őszi szezonra való, hanem hosszú távra tervezett befektetés is lehet. Válassz olyan darabot, amit egész évben hordhatsz – mármint a 2×2 hideg hónapban.

Tipp: Ha egy szuper sál és kabát társaságában viselheted tavasszal és télen is, az csak plusz pontokat szerez a stílusversenyben!

Összefoglalva, az ideális bokacipő az őszi szezonra olyan, mint egy jó barát: megbízható, stílusos és mindig ott van, amikor szükséged van rá. Tehát ne habozz, menj és találd meg azt a tökéletes párost a lábadnak, és légy a bokszörny az őszi divatban!

bélelt bakancs

 

Csizma választásban a Borgo webshop melletted áll!

Az őszi szezonban a raktáraink lassan csurig telnek szebbnél-szebb bakancsokkal, csizmákkal és cipőkkel, melyeket bátran hordhatsz a következő 4-5 hónap hidegebb napjain. Ne felejts el feliratkozni hozzánk, mert hatalmas kedvezményeket, kuponokat küldünk emailjeinkben, melyekkel nagyon olcsó lesz a bevásárlásod.

 

További trendekről és akciókról olvashatsz,
ha feliratkozol a #borgosztikus blogra!

Ezeket olvastad már?

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

Ápr. 18. 2024 | szerző: Donáth Kitty  Különleges sportcipő nem sok helyen elérhető, hisz többnyire az átlagost könnyű eladni. Egyáltalán mi számít különlegesnek? Pont ennek próbáltunk utánajárni a saját raktárunkban kódorogva. Az biztos, hogy nem csak a kinézet...

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Mar 7, 2024 | szerző: Szabó Dénes  Őrület söpör végig a világban. Főleg Európában nagy az érdeklődés. A Temu betörte az ajtót a filléres áruival és mindenkitől el is venné a piacot az öreg kontinensen. Sokakat izgat hát itthon is a kérdés: Temu vagy magyar...

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Feb 28, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Sneaker lázban ég a világ az elmúlt 4-5 évben. Mondhatni óriási az érdeklődés az egész bolygón (hivatkozva a Grand View Research USA adataira). A borgo webshopban is 70%-ban sneakereket árulunk. Van aki télre is ezt hordja és...