Legújabb Skechers cipő divat: nyári kedvencek

Május 13, 2024 | szerző: Donáth Kitty

 

Üdv minden SkechER-nek! Ha pedig még nem vagy Skechers klubtag, akkor is olvass tovább, mert nagyon sok izgalmas darabot mutatunk be. Lehet elcsábulsz, és követed a többi sorstársad, aki nem tud szabadulni a márka szorításából – hihi. Mert hát megérkezett raktárunkba a legújabb Skechers cipő divat amit nem érdemes kihagyni. Tudjátok is rég a szlogent: BORGO=HOMEofSKECHERS.

Skechers-Nyár

Skechers újdonságok: megbízható webáruháztól

 

Legújabb Skechers platform cipő: Uno Court – Courted Air

A 177700-BLK típusjelű cipő egy jól átszabott UNO. Vettek egy platform sneaker designt és megfűszerezték az UNO jegyekkel. Mindenesként is hordható: de mi például nagy hőségben nem ajánljuk, mert Air-Cooled memóriahabos betétje bár jól szellőzik, azért vannak határai. Légtalpa viszont minden kényelmi igényt kielégít. Ára: 27990 ft.

skechers uno platform

 

Skechers Slip-Ins – GO Walk Flex – New World fehér férfi cipő

A 216505-WGY egy kb mindenhez hordható férfi modell. Na jó, temetésre öltöny mellé nem ajánljuk, de a sportosabban öltözők rengeteg kombinációt kipróbálhatnak majd ezzel a letisztult modellel. Egy baja van csak, hogy vigyázni kell rá, mert könnyen koszolódik. Viszont nagyon könnyű felvenni, hisz Slip-Ins cipő, melybe csak beleugranunk kell. Ára meglepően jó: 30490 ft.

skechers férfi sneaker

 

Skechers Arch Fit – City Catch sötétkék női szandál

Elkapkodás-gyanús modell ez a kényelmi szandál, mely jól fogja a lábfejet és az ára is nagyon jutányos: 23490 ft. A City Catch kiváló társ például egy tengerparti nyaraláson, ahol bevállalhatsz egy félnapos városlátogatást is: ez a modell vigyázni fog lábaid egészségére.

skechers szandál

 

 

Limitáltan legújabb Skechers cipő: Skech – Air Meta – Aired Out

Vegán és mosható gépben, de a lényeg, hogy ez a színállás sehol nem létezett még a Skechers berkein belül. Így ha valami egyedire vágysz, akkor csapj le az AIR Meta-ra, pláne, hogy az ára sem vészes: 30490 ft. Skech-Air® középtalppal és párnázott Air-Cooled Memory Foam® kényelmi talpbetéttel készült, így a talpad ruganyos érzete alap lesz, ha kimaxolod a mozgást.

 

air Meta skechers

Skechers GO Walk 7 – Mia szürke női bebújós cipő

Tudjuk, ez már drágabb darab, de nagyon megéri az árát annak, akinek első a talp-egészség. Pillér talpas és sarokpárnás alátámasztással, továbbá kéz nélküli bebújással a Go Walk 7 egy igazi kuriózum a slip-onok világában. A lila-szürke színállás pedig igen kifinomult lett. Ára: 35990 ft.

 

skechers go walk 7

 

Skechers S-Lights – Creature – Lights villogó szűrke gyerek cipő

“Egy cápafjjel villogó cipőt kérek Anya!” – nem valószínű, hogy ez a kérés elhangzik bárhol is, de ha mégis, nálunk pont van ilyen lábbeli. A tépőzáras és kikapcsolható led-panellel világító Creature Lights csupa gyermek-öröm, cipőbe öntve. Persze nagyon kényelmes, no de ez kit érdekel, ha ilyen pofás? Ára 23490 ft.

skechers cápás cipő

KUPONT KÉREK!

Megéri klubtagnak lenni a BORGO-n.

 

Persze, nagyon sok modell érkezett. Kiemeltünk a nekünk tetszőket, de ha mindet csekkolnád, akkor itt a teljes repertoár, mely az összes formátumot tartalmazza. A cserénk még mindig teljesen ingyenes, így nem kockáztatsz semmit, hisz a legjobb üzlettől vásárolsz, stabil ügyfélszolgálat támogat és azonnal reagálunk, ha valami gondod lenne. Irány a borgo.hu!

szerző_donath

A cikk írója: Donáth Kitty (author)

Kitty a cipőkkel elég hamar kezdett foglalkozni. Tervezett modelleket a Wink márkának is és rajta tartja az ujját a világ cipőtrendjeinek ütőerén. Imád cikkeket írni és elvegyülni több tízezres darabszámot bújtató borgo raktárunkban.

További trendekről és akciókról olvashatsz,
ha feliratkozol a #borgosztikus blogra!

Ezeket olvastad már?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Mar 7, 2024 | szerző: Szabó Dénes  Őrület söpör végig a világban. Főleg Európában nagy az érdeklődés. A Temu betörte az ajtót a filléres áruival és mindenkitől el is venné a piacot az öreg kontinensen. Sokakat izgat hát itthon is a kérdés: Temu vagy magyar...

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Feb 28, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Sneaker lázban ég a világ az elmúlt 4-5 évben. Mondhatni óriási az érdeklődés az egész bolygón (hivatkozva a Grand View Research USA adataira). A borgo webshopban is 70%-ban sneakereket árulunk. Van aki télre is ezt hordja és...

Új generációs Wink cipő: 5 ok a csúcskényelem mellett

Új generációs Wink cipő: 5 ok a csúcskényelem mellett

Feb 5, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Cipő, sneaker és #Wink rajongók figyelem! Örömmel osztjuk meg veletek legfrissebb blogbejegyzésünket, amelyben bemutatjuk, miért maradt az immár 30 éve alapított Wink brand a cipőipar megbízható és meghatározó szereplője....