Skechers: őszi érkezések azaz coming soon!

Ahogy beköszönt az ősz, egyszerre kínál izgalmas új lehetőségeket a ruha és cipődivatban. A Skechers, az egyik vezető sportcipő-márka, idén is lenyűgöző kollekciót hozott el nekünk az őszi szezonra. Utazzunk is el a “Skechers-szigetekre” lélekben! Ebben az utazásban ráadásul #Snoopdogg és #DojaCat is elkísér minket, hisz ők a márka legismertebb arcai. Ebben a cikkben felfedjük a legújabb trendeket és stílusokat, amelyek az őszi cipőkollekcióban megtalálhatók.

1. Kényelem és stílus találkozása Skechers módra

Az őszi cipődivatban a Skechers ismét bebizonyítja, hogy lehet egyensúlyt teremteni a kényelem és a stílus között. Az új kollekcióban olyan cipőket találhatsz, amelyek nem csak lenyűgözőek, hanem rendkívül kényelmesek is. A memóriahabos talpbetétnek köszönhetően a márka cipői tökéletes választások a hosszú sétákhoz és a mindennapi viselethez is. Rengeteg új elnevezéssel fogunk megismerkedni: Tri-namics, Gametronix v2, Flashpodz, KEEPSAKES 2.0, Go Run 7.0 New, MAX PROTECT LEGACY, Robust Comfort stb. és persze jön az imádott #SlipIns (kéz nélkül felvehető cipők) modellek új generációja is.

skechers go run 7

Millió cipő

Skechers újdonságok: megbízható hazai webáruháztól

 

 

2. Szín és minta: a Skechers erőssége

Az őszi szezonban a színek és a minták játékos kombinációja dominál a Skechers cipőiben. A merész és élénk színek mellett a földszínek és a mélyebb árnyalatok is előtérbe kerülnek. A cipőkön található minták pedig különlegessé teszik az összképet. Az őszi levelek ihlette minták, a geometriai formák és az állatminták népszerű választások a divatos megjelenéshez.

 

skechers  őszi érkezések coming soon

 

A fenti képen ömlesztve láthatod a hozzánk októberig érkező termékek egy kis részét. Köztük az őszi szezon egyik legnépszerűbb stílusa a bokáig érő csizma, melyben a brand igazi varázslónak számít. Az őszi kollekció is tartalmaz ilyen típusú cipőket, amelyek tökéletesen illeszkednek az őszi ruhatárba. A bokáig érő csizmák stílusosak és praktikusak is egyben. Kombinálhatod őket farmernadrággal, szoknyával vagy ruhával is, így kényelmes és divatos megjelenést érhetsz el. Persze a fő fókusz a sneakereken van:

 

3. Sneaker trend

A sportos megjelenés sosem megy ki a divatból, és az őszi szezonban is folytatódik a sneaker őrület. A Skechers új kollekciójában számos modern és stílusos sneaker található. A hagyományos sportcipők mellett olyan dizájnok is szerepelnek a kollekcióban, amelyeket akár hétköznapi viseletként is viselhetsz. A sneaker trend ideális választás, ha egyensúlyt szeretnél teremteni a kényelem és a divat között.

 

razor skechers

 

4. Vízálló cipők

Bár 10 éve még nem gondolta volna a márka, de mostanra ebben a szegmensben is kaszálni tud a rajongók közt. Az őszi időjárás változékony lehet, de a brand gondoskodott róla, hogy a lábaid mindig szárazak maradjanak. Az őszi kollekcióban vízálló cipőket találsz, amelyek ideálisak az esős napokra és a sáros utakra. Ezek a cipők nem csak praktikusak, hanem stílusosak is, így nem kell lemondanod a megjelenésedről az időjárás miatt. Jó választás lehet: 3D MAX PROTECT, D’LITES – WEEKENDER PUFFER, KEEPSAKES WEDGE – COZY PEAK, MAX PROTECT – FAST TRACK, RELAXED FIT: D’LUX TREKKER stb.

 

A Skechers és Borgo webshop melletted áll!

Az őszi szezonban a Skechers őszi cipői igazi divatáramlatokat képviselnek. A kényelem és a stílus találkozik a lenyűgöző színekben, mintákban és formákban. A bakancsok és a sportos sneaker cipők szintén meghatározó trendek az őszi szezonban. Ne feledd, hogy az időjárás sem jelenthet akadályt a divatnak – a Skechers vízálló cipői megoldást nyújtanak az esős napokra.

Tartsd szem előtt ezeket a trendeket, amikor következő cipővásárlásra kerül a sor. A Skechers őszi kollekciója garantáltan elégedettséget nyújt mind az egyedi stílust keresőknek, mind a kényelmes viseletre vágyóknak. Ne hagyd ki az őszi szezon legjobb cipőit!

További trendekről és akciókról olvashatsz,
ha feliratkozol a #borgosztikus blogra!

Ezeket olvastad már?

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

Ápr. 18. 2024 | szerző: Donáth Kitty  Különleges sportcipő nem sok helyen elérhető, hisz többnyire az átlagost könnyű eladni. Egyáltalán mi számít különlegesnek? Pont ennek próbáltunk utánajárni a saját raktárunkban kódorogva. Az biztos, hogy nem csak a kinézet...

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Mar 7, 2024 | szerző: Szabó Dénes  Őrület söpör végig a világban. Főleg Európában nagy az érdeklődés. A Temu betörte az ajtót a filléres áruival és mindenkitől el is venné a piacot az öreg kontinensen. Sokakat izgat hát itthon is a kérdés: Temu vagy magyar...

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Feb 28, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Sneaker lázban ég a világ az elmúlt 4-5 évben. Mondhatni óriási az érdeklődés az egész bolygón (hivatkozva a Grand View Research USA adataira). A borgo webshopban is 70%-ban sneakereket árulunk. Van aki télre is ezt hordja és...