Skechers sneaker újdonságok: itt találod meg kedvencedet!

Tavaszi öltözeted egyik legfontosabb darabját mutatjuk be: a legmenőbb Skechers cipőket. Mitől is divatos egy lábbeli? Nehéz meghatározni, hisz sok az impulzus alapú inger, ami alapján az agyunk eldönti, hogy egy adott modell szép vagy épp nem az. Viszont az aktuális trendek bestseller elemeinek kombinációja általában egyértelműen betalál legtöbbünk szívébe. 

Kompromisszum? Köszi de nem! Szerintünk erről szól a Skechers sneaker. Univerzális, hisz casual, sportos vagy épp könnyed üzleti szetthez is kombinálható. Mindeközben nőies, férfias és unisex verziók között válogathatsz. Na és a kényelem? Ebben a márka messze az élen jár. Gyakorlatilag nincs olyan igény, amihez ne találhatnánk meg a tökéletes lábbelit. Lássuk is, mely darabok mai képeskönyvünk főszereplői:

skechers cipő

Skechers Uno 2 Traveler rózsaszín női cipő

Az UNO töretlen, immár két éve tartó sikerén felbuzdulva a márka kiadta a ránc-felvarrott verziót. Igazából, az UNO 2 egy teljesen más élményt nyújt elődjénél, hisz a Skech-Air® légtalpat még rugalmasabbra hangolták. Ez a designban is elég jól kiütközik, hiszen most átlátunk a sarok szerkezetén teljesen. Felsőrésze barázdált, és a duraleather anyagnak köszönhetően vízlepergető is. Air-Cooled Memory Foam talpbetétet kapott ez a cipő is, mint sok más alap-darab. Fehér vagy pasztell outfitekhez különösen jól illeszthető, igazi “mindentvivő” cipő.

Skechers cipő Goldcrown

Skechers Uno – Spread The Love fehér női cipő 

Művészetet a divatnak! A fent említett UNO több limitált külsővel is elérhető jó ideje. A kortárs graffiti művész JGoldcrown által létrehozott Lovewall stílust csodálhatjuk ezen az extravagáns modellen. A korábbi színes szívek helyett, itt csak piros uralkodik – mely festés néhol meg-megfolyik. Kényelmileg persze ugyanaz, mint a többi UNO: puha memóriahab várja a talpadat minden lépésnél. Főleg azoknak ajánlható, akik letisztult, minimál ruhákban járnak, de lábfejüket feldobnák valami igazán különlegességgel. Nem lepődnénk meg, ha egy-egy ilyen (hordatlan) limitált Skechers-ért vagyonokat adnának 10-15 év múlva.

arch fit

Skechers Arch Fit fekete férfi sneaker 

Egy Skechers sneaker mindig legyen innovatív! Az atlétikai sportokra tervezett ARCH FIT® rendszer hihetetlen komfortos járást biztosít viselőjének. A boltozati ívnél megemelt, rugalmas alsó-középső rész az ok! Nem kell olimpikonnak lenni ahhoz, hogy átéld a 120000 talp beszkennelésével fejlesztett kényelmet. Másik előnye, hogy fekete színe miatt szinte minden ruhádhoz jól fog állni.

diva skechers cipő

Skechers D’Lites 4.0 – Fresh Diva női sneaker 

Az egyik legdrágább Skechers sneaker, igaz, ennek gyártásakor bőrt is használtak fel, ráadásul több rétegben építették az anyagokat egymásra, paneles módszerrel. A már megszokott D’lites chunky fazont követi a talp, viszont idén már az autógumik királya, a Goodyear® Performance adja a gumit a fejlesztésbe. Öt centiméteres sarkával az egyik legmagasabb modell. Rezgéscsökkentése extrém, így tömörebb talajon is védi a bokádat. Színeiben pedig az egyik legnőiesebb sneaker.

villogó cipő

Skechers Adventure Track Sound Blaster gyerek sneaker 

Végére pedig jöjjön a kicsiknek készült csoda. Talán ezért lehet a Skecherst legjobban szeretni. Ugyanis ez a márka valóban érdeklődik a gyermeki lélek iránt, és simán beépít dinókat, villogó unikornisokat vagy hüllőfejet egy felsőrészbe. A SoundBlaster egy villogó cipő mely tartalmaz egy gombot, ami hangot ad ki ha megnyomjuk. Jól olvastad: lézer hanggal lehet lövést imitálni a tépőzáron lévő piros emblémával. Hiába kényelmes és jól szellőző, ennél a designnál ez nem számít: a viccessége miatt kelendő! 

skechers cipő webshop

 

Borgo: a legjobb Skechers sneaker webáruház

A Borgo-nál hiszünk abban, hogy valódi értéket adjunk vásárlóinkat. Ha választasz egy Skechers modellt és nem felel meg, segítünk másikra cserélni vagy gyorsan visszautaljuk az árát. Másnapi kézből-kézbe cserénk pedig verhetetlen szolgáltatás! ?

Akár férfi, női vagy gyerek sneaker érdekel nézz be hozzánk, mert vannak olyan típusaink, melyek máshol nem elérhetőek. Kiemelt partner vagyunk 2021 óta, így megbízható helyről lehet Tiéd egy fantasztikus Skechers!

másnapi csere borgo webáruház

További trendekről és akciókról olvashatsz,
ha feliratkozol a #borgosztikus blogra!

Ezeket olvastad már?

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

Ápr. 18. 2024 | szerző: Donáth Kitty  Különleges sportcipő nem sok helyen elérhető, hisz többnyire az átlagost könnyű eladni. Egyáltalán mi számít különlegesnek? Pont ennek próbáltunk utánajárni a saját raktárunkban kódorogva. Az biztos, hogy nem csak a kinézet...

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Mar 7, 2024 | szerző: Szabó Dénes  Őrület söpör végig a világban. Főleg Európában nagy az érdeklődés. A Temu betörte az ajtót a filléres áruival és mindenkitől el is venné a piacot az öreg kontinensen. Sokakat izgat hát itthon is a kérdés: Temu vagy magyar...

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Feb 28, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Sneaker lázban ég a világ az elmúlt 4-5 évben. Mondhatni óriási az érdeklődés az egész bolygón (hivatkozva a Grand View Research USA adataira). A borgo webshopban is 70%-ban sneakereket árulunk. Van aki télre is ezt hordja és...