Skechers női szandál: stílusos kényelem a forró napokra

A kényelmes, ugyanakkor stílusos nyári szettek elengedhetetlen kelléke egy Skechers női szandál vagy papucs. A Borgo azonnali raktárkészletén szerencsére rengeteg modell közül lehet válogatni, melyek tökéletesen illeszkednek igényeinkhez és ruhatárunkhoz egyaránt. Mutatjuk a szezon legtrendibb darabjait!

A Skechers szandál kollekciójával nem kell kompromisszumot kötnöd: a legújabb modellek a maximális komfort mellett olyan univerzális, casual kialakítást kaptak, hogy könnyedén be lehessen illeszteni őket a mindennapokba. Legyen szó aktív szabadidős programról vagy laza üzleti meetingről, a Skechers nyári lábbelijei között biztosan megtalálod az ideális kapszulagardrób darabot!

 

Skechers Arch Fit szandál – kényelemre tervezve

Ha kényelmes, tartós, és egyben divatos szandált keresel a nyárra, az Arch Fit modellekkel nem lősz mellé! Ráadásul ezek a lábbelik különleges, talp-boltozatot megtámasztó kialakításukkal egészségügyi szempontból is megfelelőek, így akár hosszabb nyári sétákhoz vagy állómunkát végzők számára is ideális döntésnek bizonyulnak.

női szandál

 

Az Arch Fit és GO Walk szériák ötvözéséből született a Skechers GO Walk Arch fit szandál, ami már ránézésre is hihetetlenül kényelmes – hát még felvéve! Talpkialakítása tökéletesen illeszkedik a láb anatómiájához, így akár egész napra szuperkomfortos viseletet nyújt. Ebben a rózsaszín árnyalatban kifejezetten trendin kombinálható például egy színben passzoló, batikolt mintázatú Skechers pólóval.

skechers go walk szandál

 

Csajos éktalpú szandál a Skechers-től

Ha a nőies megjelenés is fontos számodra a kényelem mellett, akkor a Rumblers széria szandáljai között érdemes szétnézni. Ezek az éktalpú, magasított modellek memóriahabos talpbetéttel és rugalmas pántokkal készültek, így tökéletesen idomulnak a lábadhoz és rendkívül komfortosak. Bátran variálhatod sportosan nőies szettekkel, de akár egy csinos nyári ruhával is!

skechers szandál borgo

 

D’Lux Walker: az extravagáns Skechers szandál

Formabontó újdonság 2022-ből a D’Lux Walker kollekció, ami magasított chunky talpával a szezon egyik leglátványosabb darabja. Anatómiailag kialakított szerkezete és párnázott Luxe Foam talpbetétje új szintre emelik a kényelemről alkotott fogalmakat. Bordázott külső talpával magabiztosan sétálhatsz bármilyen terepen. Válassz mellé egy örökérvényű fekete Skechers rövidnadrágot is, hogy teljes legyen a sportosan nőies összhatás!

borgo.hu skechers női szandál

 

Skechers papucsok a forró nyári napokra

A szandálok mellett trendi és kényelmes papucsokat is lehet találni az új Skechers nyári kollekcióban. Ha egy sikkesen nőies darabot keresel, a Vinyasa – Pretty Thing fekete papucsot Neked találták ki! A márkától megszokott maximális komfort mellett strasszköves csillogó pánt jellemzi ezt a modellt, ami igazán trendi megjelenést kölcsönöz viselőjének.

A Skechers Pop Ups – Lovely Bow papucs egy igazán csajos darab a masnis pántjával. Tökéletes választás, ha laza és csinos szeretnél lenni egyszerre. Vízpartra és a lezser hétköznapokra is ideális!

női papucs borgo

 

Skechers Foamies: kényelmes vízparti papucsok

A márka 2022-es innovatív újdonsága a rugalmas, perforált EVA felsőrésszel készült Foamies széria. Vízhatlan anyagának köszönhetően praktikus viselet a strandra. Komfortos kialakításukkal és sarokrögzítő pántjukkal maximális kényelmet garantálnak a forró napokon.

skechers foamies

 

Óriási Skechers női szandál és papucs választék a Borgo-nál

Még nem találtad meg a tökéletes nyári lábbelit? Nézz szét kínálatunkban, rengeteg trendi és kényelmes modell közül szemezgethetsz. Válaszd ki a szimpatikus Skechers szandált vagy papucsot és rendeld meg villámgyors kiszállítással, azonnali raktárkészletünkről!

Ha nem jó a méret, jelezd Ügyfélszolgálatunkon, és mi ingyenes cserét biztosítunk 24 órán belül, kézből-kézbe. Siess, ne maradj le kedvencedről, gyorsan fogy a készlet!

másnapi csere borgo webáruház

További trendekről és akciókról olvashatsz,
ha feliratkozol a #borgosztikus blogra!

Ezeket olvastad már?

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

Ápr. 18. 2024 | szerző: Donáth Kitty  Különleges sportcipő nem sok helyen elérhető, hisz többnyire az átlagost könnyű eladni. Egyáltalán mi számít különlegesnek? Pont ennek próbáltunk utánajárni a saját raktárunkban kódorogva. Az biztos, hogy nem csak a kinézet...

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Mar 7, 2024 | szerző: Szabó Dénes  Őrület söpör végig a világban. Főleg Európában nagy az érdeklődés. A Temu betörte az ajtót a filléres áruival és mindenkitől el is venné a piacot az öreg kontinensen. Sokakat izgat hát itthon is a kérdés: Temu vagy magyar...

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Feb 28, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Sneaker lázban ég a világ az elmúlt 4-5 évben. Mondhatni óriási az érdeklődés az egész bolygón (hivatkozva a Grand View Research USA adataira). A borgo webshopban is 70%-ban sneakereket árulunk. Van aki télre is ezt hordja és...