2023-as szandál és papucs trend: miket érdemes beszerezni?

Az évszakok változása mindig új lehetőségeket kínál az öltözködés terén is. A nyár beköszöntével egyre több lehetőségünk van variálni a különböző fazonokat, színeket, mintákat, és ilyenkor az egyik legfontosabb kiegészítő a lábbeli. Mutatjuk, milyen szandál és papucs trend hódít 2023-ban!

 

A legvagányabb papucs trend: platform minden mennyiségben!

A magasított talpú, platformos szandálok és papucsok kötelező alapdarabnak számítanak a 2023-as nyárra: nem csak divatosak, de nagyon kényelmesek is. A masszív talpszerkezet stabilan tartja a lábakat, így akár egész napra kényelmes viselet, de az esti buliban sem fog olyan hamar elfáradni a lábad, mint egy tűsarkúban. Emellett nyújtják az alakot, így optikailag karcsúsítanak.

platform papucs borgo

 

A platform szandálok számos különböző stílusban elérhetők, így bárki megtalálhatja a tökéletes darabot. Az éktalpú platformos modellek rendkívül nőiesek, a chunky szandálok pedig szuperül kombinálhatóak akár sportos szettekkel is. Ha platformos lábbelit viselsz nyáron, garantáltan bezsebelsz majd jó pár elismerő pillantást!

2023 platform papucs

 

Ha igazi alapdarabot keresel: a minimál szandál és papucs trend

A letisztult stílus kedvelői idén nyáron is széles kínálatból válogathatnak. Az egyszerű pántokkal ellátott, minimál stílusú papucsok és szandálok mindig jó választásnak bizonyulnak, hiszen sokoldalúan kombinálhatóak, így egy kapszulagardróbnak elengedhetetlen kellékei.

minimál papucs trend

 

Ha alapdarabokról és minimál lábbelikről van szó, érdemes alapszínekben gondolkodni: a fekete, fehér, bézs, és a különböző földszínek bármilyen árnyalattal jól mutatnak, így nem lőhetsz mellé. A Borgo nyári kollekciójában számtalan letisztult papucsot és szandált találsz, amik akár évekig ruhatárad kiegészítői lehetnek!

minimál szandálok és papucsok

 

Vesd bele magad a nyárba vadítóan élénk színekkel!

Szeretsz kitűnni a tömegből? Akkor a 2023-as szandál és papucs trendek Neked kedveznek! Idén a vibráló árnyalatoké a főszerep: magenta, lila, narancs, kék, és zöld minden mennyiségben jöhet! Ráadásul ezeket a színeket bátran variálhatod is egymással: minél feltűnőbb, annál trendibb!

színes papucs trend

 

Varázsold megjelenésed igazi divatikonná, és tűnj ki a tömegből 2023 legtrendibb árnyalataival! Nálunk garantáltan megtalálod új kedvenc színedet!

színes papucsok borgo

2023-AS SZANDÁLOK ÉS PAPUCSOK

A legtrendibb szandálok és papucsok nyárra az egész családnak! Minőségi és kényelmes modellek széles választékban a Borgo.hu azonnali raktárkészletéről

 

+1 Ha nem szandált keresel: könnyed nyári vászoncipők a rohanós hétköznapokra

Ha egész nap úton vagy nyáron is, akkor papucs és szandál helyett praktikusabb megoldás lehet egy könnyed vászoncipő. Ezek a jól szellőző, kényelmes lábbelik akár egész napra komfortos viseletet biztosítanak.

vászoncipő borgo

 

A vászoncipők rendkívül sokféle árnyalatban elérhetőek, amik még trendibbé teszik megjelenésed. Játssz a különböző színekkel és mintákkal, dobd fel nyári szettjeid egy izgalmas, vidám lábbelivel! Bebújós és fűzős, gyékénytalpú vagy tornacipő fazonok egyaránt jöhetnek!

tornacipő nyár 2023

 

A legforróbb szandál és papucs trendek a Borgo-nál várnak!

A borgo.hu webshopban igazán sokszínű szandál és papucs választékkal várunk. Nyári ruhához vagy farmerhez, vízparti nyaralásra vagy az irodai hétköznapokra keresed álmaid papucsát? Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illő darabot! Ráadásul ha online rendelsz, nem kell a boltba járással bajlódnod – válogass webáruházunk virtuális polcairól és találd meg kedvencedet egyszerűen, gyorsan, sorban állás nélkül.

Ne feledd, 30 napig ingyenes kézből-kézbe csere lehetőséggel élhetsz: ha nem lett jó a méret, vagy nem tetszik a kézhez kapott modell, jelezd felénk igényed és mi 24 órán belül küldjük a csere-csomagot! Gyere, nézz szét nálunk, és vásárolj egyszerűen, biztonságosan!

másnapi csere borgo webáruház

További trendekről és akciókról olvashatsz,
ha feliratkozol a #borgosztikus blogra!

Ezeket olvastad már?

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

Ápr. 18. 2024 | szerző: Donáth Kitty  Különleges sportcipő nem sok helyen elérhető, hisz többnyire az átlagost könnyű eladni. Egyáltalán mi számít különlegesnek? Pont ennek próbáltunk utánajárni a saját raktárunkban kódorogva. Az biztos, hogy nem csak a kinézet...

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Mar 7, 2024 | szerző: Szabó Dénes  Őrület söpör végig a világban. Főleg Európában nagy az érdeklődés. A Temu betörte az ajtót a filléres áruival és mindenkitől el is venné a piacot az öreg kontinensen. Sokakat izgat hát itthon is a kérdés: Temu vagy magyar...

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Feb 28, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Sneaker lázban ég a világ az elmúlt 4-5 évben. Mondhatni óriási az érdeklődés az egész bolygón (hivatkozva a Grand View Research USA adataira). A borgo webshopban is 70%-ban sneakereket árulunk. Van aki télre is ezt hordja és...