Tamaris női bokacsizma szezON

Van egy jó hírünk: ha a Tamaris női bokacsizma van a lábadon, neked sem kell lemondanod a dögös, nőies és menő megjelenésről. A jó bokacsizmával ugyanis nemcsak tavasszal dobhatod fel a szettedet, a hűvösebb időszakok ruhatárának is kifejezetten vagány kiegészítője lehet. Sőt, ha nagyon elromlana az idő, akkor a márka női bakancsaival is tehetsz egy próbát. Ezek a trendi lábbelik még égzengés és földindulás esetén is kényelmesen és egészségesen tartják a lábadat.

Tamaris bokacsizma Borgo

Az utóbbi években el vagyunk kényeztetve szeptemberben: vár minket a vénasszonyok nyara, a napsütés és a bőrüket cirógató meleg idő. Szeptemberben még vígan játszhatnak a rövidszárú nadrágok, sortok, ruhák és szoknyák is, de a felsőtestünket sem kell rögtön polárba burkolni.

Azonban október-november táján már a közeledő téli hideg első jelei is éreztetik a hatásukat. Az alattomosan érkező hideg okozhat kellemetlen perceket, ráadásul, ha rosszul választunk lábbelit, az az egészségünkre is hatással lehet. Éppen ezért, ebben az időszakban nemcsak a lelkünknek, de a lábunknak is jól esnek a melegebb darabok és cipők.

 

Női bokacsizma: stílusos kiegészítő minden lábra

A női bokacsizmát pontosan az ilyen hűvös, de még – vagy már – nem dermesztően hideg időjárásra találták ki. Megfelelő választás az őszi és tél eleji időszakra, de a trendibb darabok még tavasszal is feldobják az outfited.

Ahány ház, annyi szokás – tartja a népszerű mondás és a bokacsizmák terén sem lehet ezzel vitatkozni. Ez is egy olyan női cipőfajta, amit szinte bármilyen stílusban elérhetsz. A női bokacsizmák egyik legnagyobb előnye, hogy könnyed átmenetet képeznek a hosszúszárú csizmák és a könnyű cipők, félcipők között.

Tamaris női bakancs

Emellett az sem elvetendő tény, hogy nem jelent akkora terhet a lábnak, mint a klasszikus hosszúszárú változatok. Súlyukat tekintve sem helyeznek akkora terhelést a lábakra, így a léptek továbbra is könnyedek és rugalmasak maradnak. Mivel a szár-rész a boka magasságában vagy pár centivel afölött véget ér, a lábszár sincs szoros keretek közé zsúfolva.

Ezen felül, ma már a stílust illetően sem lehet panasz a női bokacsizmák sokszínűségére. Találhatunk közöttük elegáns darabokat, alkalmi csizmákat és persze a vagányabb megjelenésű cipőkről sem kell lemondanunk, ha női bokacsizmát keresünk.

 

Tamaris női bokacsizma – időtálló megjelenés idén is

A Tamaris női bokacsizma kollekció éppolyan elbűvölő, mint a korábbiak. Tervezésük középpontjában most is a női sokszínűség és a nők igényei álltak. Mindez a világszínvonalú technológiával és a minőségi alapanyagok használatával fűszerezve. Nyerő kombináció, az már biztos. Nézzünk is meg néhány kiemelkedő darabot az idei kollekcióból!

Igazán vagány megjelenést kölcsönözhet ez a láncokkal és cipzárokkal díszített, fekete színű, 25371-27 számú Tamaris női bokacsizma. Egyfelől már ránézésre is finoman jelzi, hogy csak egy igazán stílusos nő viselheti ezt bőr és textil mesteri keveréséből álló a darabot. A boka körül finoman végig futó duplasoros lánc, a kis karikával a közepén szembeötlő jelzője az egyéniségnek.

Tamaris női bokacsizma

Külön felhívnánk a figyelmet a 3,5 cm-es sarokra, ami bár elsőre kicsit alacsonynak tűnhet, éppen emiatt biztosít maximális kényelmet. Mindezt tovább fokozza a puha, Touch It-bélés, valamint az anatómiai talpkialakítás is, míg a kopásálló talp a biztonságról gondoskodik.

Következő versenyzőnk a 25388-27 számú, bőr Tamaris női bokacsizma – amire az extra front-cipzár teszi fel a koronát. Ez a bokacsizma szintén a Tamaris új kollekciójának tagja. Főként azoknak ajánljuk, akik az elegánsabb megjelenéshez keresik a tökéletes, sikkes cipőt.

Az anatómiai talpkialakítás, a puha Touch It-bélés ennél a modellnél is az alapfelszerelés része. Amit egyébként a 6 cm-es sarkot „megszelídítő” Anti-Shokk sarokkialakítás még kényelmesebbé tesz.

Magassarkú bokacsizma Tamaris

Tamaris

A Borgo hivatalos forgalmazója a márkának, így biztos lehetsz választásodban

Képzeletbeli Tamaris dobogónk harmadik fokára szintén egy szemet gyönyörködtető darab kapaszkodott fel. A Tamaris nude női bokacsizma visszafogott, mégis káprázatos púder árnyalatával és elegáns vonalvezetésével varázsolja igazán bájossá a megjelenést.

 

Női magassarkú csizma Borgo

Anyagát tekintve bőrcsizmáról beszélhetünk, kopásálló talppal, 7 cm-es Anti-Shokk sarokkal, bélelt és kivehető belső résszel. A minden nőt megillető maximális kényelemet pedig a puha belső és az anatómiai talpkialakítás biztosítja. Ez egy olyan alapdarab, ami nem harsányan, hanem csak egy finom jelzéssel hívja fel magára és a viselőjére az őt megérdemlő figyelmet.

 

Városi dzsungelre tervezve – Tamaris női bakancsok

Időnként mindannyiunkkal előfordul, hogy a városi taposómalomhoz keresünk praktikus, kényelmes és szép darabokat. Amikor különösen aktívak vagyunk, esetleg a sima hétköznapok során is élnénk az önkifejezés eszközével, jól jöhet egy női bakancs.

A Tamaris akkor is remek választás, ha olyan strapabíróbb lábbelire van szükség, ami kényelmes és szemet gyönyörködtető egyszerre. Nagyon vagány választás ez a harsány piros színű Tamaris női bakancs is, amire garantáltan felkapod a fejed. A női bakancs páratlan darab, hiszen nemcsak a színe, hanem eco-bőr felsőrésze is különleges.

A magasszárú fűzős női bakancs, a kollekció egyik leginnovatívabb darabja, az oldalzsebes Tamaris női bakancs is remek választás. Ezen felül csatos-cipzáros-fűzős barna női bakancs is elnyeri azok tetszését, akik szeretik az átlagostól eltérő, sikkes darabokat.

Borgo bakancs Tamaris

 

Borgosztikus választás – minden nőnek

Ha úgy érzed, hogy az itt az ideje az őszi-téli ruha- és cipőtárad frissítésének, nézz szét a Borgo széles kínálatában. Garantáltan nem fogsz csalódni: Tamaris női bokacsizmák és bakancsok széles választéka vár – rendeld meg őket online, biztonságosan, borgosan.

Ne feledd: ha nem stimmel a méret vagy nem tetszik a színe, nem veszik el a pénzed. A kézből kézbe csere lehetőségével minden problémádat orvosoljuk: 24 órán belül kicseréljük a kérdéses darabot. Csak jelezd felénk, mi pedig oda visszük az új cipődet, ahová csak kéred.

másnapi csere borgo webáruház

További trendekről és akciókról olvashatsz,
ha feliratkozol a #borgosztikus blogra!

Ezeket olvastad már?

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

Ápr. 18. 2024 | szerző: Donáth Kitty  Különleges sportcipő nem sok helyen elérhető, hisz többnyire az átlagost könnyű eladni. Egyáltalán mi számít különlegesnek? Pont ennek próbáltunk utánajárni a saját raktárunkban kódorogva. Az biztos, hogy nem csak a kinézet...

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Mar 7, 2024 | szerző: Szabó Dénes  Őrület söpör végig a világban. Főleg Európában nagy az érdeklődés. A Temu betörte az ajtót a filléres áruival és mindenkitől el is venné a piacot az öreg kontinensen. Sokakat izgat hát itthon is a kérdés: Temu vagy magyar...

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Feb 28, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Sneaker lázban ég a világ az elmúlt 4-5 évben. Mondhatni óriási az érdeklődés az egész bolygón (hivatkozva a Grand View Research USA adataira). A borgo webshopban is 70%-ban sneakereket árulunk. Van aki télre is ezt hordja és...