Klasszikus elegancia vagy friss, csajos lendület? Sportosabb darabok, esetleg otthoni kényelem? Nos, ha Tamaris cipő kerül a lábadra, nem kell kompromisszumot kötnöd és választanod. Mert a Tamaris női cipők a kényelem, a kellem és a stílus jegyében készülnek. De honnan származik a márka és mi a története? Miért vált Európa egyik kedvenc női cipőmárkájává? Ezekre a kérdésekre keressük az érdekfeszítő választ.

A stílusos és alkalomhoz illő megjelenés összeállítása során rengeteg szempontot veszünk figyelembe. Fontos a kényelem, a strapabíró, mégis tetszetős anyag, valamint természetesen a színek és a formák összjátéka. Télre vagy nyárra, irodába vagy wellness hotelbe, túrázáshoz vagy edzéshez… Nemcsak a ruha számít és a kiegészítő, hanem a cipő is.

Mert egy kényelmetlen, a mindenkori outfithez se stílusban, se színében nem illő magassarkú vagy balerina cipő rányomja a bélyegét az egész napra. Tudja ezt a Tamaris is, hiszen Európa egyik legismertebb és legszeretettebb női cipőmárkájaként a kortalan elegancia, a modern kényelem és az időtálló stílus jegyében készülnek a lábbelik.

 

Ahonnan a Tamaris cipő indult: Németország

Tudtad? A Tamaris cipők szülőhazája Németország, több mint fél évszázada innen indult a márka a története. A brand tulajdonosa egyébként például a S.Oliver és a Marco Tozzi márkákat is tulajdonló, 1967-ben alakult Wortmann-Group. Egészen hihetetlen, de első boltjukat még 1969-ben nyitották meg Berlinben és a minőségre mindig adó német vásárlók hamar megszerették a Tamarist.

A kezdet kezdetén ugyan még csak az elegáns és alkalmi női cipőkkel hódítottak meg a hölgyek szívét, de a portfólió gyorsan bővült. Az alkalmi viseletek mellett fokozatosan megjelent a streetwear, a szandálok, a papucsok és a sneakerek sokasága is.

tamaris cipő

A változás szele nemcsak a cipő típusokat, de a színeket is elérte: az elegáns fekete és barna mellett fokozatosan felkerült a színpalettára a pasztell és az élénk színek széles választéka. 2011-re a pedig az Apple és az LG mellett a legnagyobb növekedést elérő márkává lett. Mára a Tamaris már a világ több mint 50 országában, 2600-nál is több bolttal van jelen, így a világhírnek és a sikernek semmi sem szab határt.

 

A vörös szőnyegtől az erdei ösvényekig: Tamaris

Amikor cipőválasztásra vagy akár vásárlásra adjuk a fejünket, meg kell válaszolnunk néhány kérdést. Ezek közül az egyik, hogy milyen alkalomhoz választjuk a lábbelit? Színházba vagy étterembe? Munkába járáshoz vagy az irodába? Edzéshez vagy túrázáshoz? Otthonra vagy egy wellness hotelbe?

Ahány kérdés és legalább kétszer annyi a lehetséges válasz. Mármint azt illetően, hogy milyen típusú cipőre van szükségünk. Szerencsére a női Tamaris cipő választék nem szab határt semmiben sem. Akár a vörös szőnyegre keressük a sikkes alkalmi cipőt, akár egy vacsorarandevúhoz keressük a vadítóan stílusos magassarkú cipőt, a márka kínálatában megtaláljuk a hozzánk illő darabot.

tamaris cipő

 

Persze a választást megkönnyíti, hogy az olyan albrandek, mint a Tamaris Fashletics, a Tamaris Heart & Sole, a Tamaris PureRelax, a Tamaris GreenStep és a kifejezetten prémium kategóriát kínáló NEWD segít eligazodni a széles választékban.

 

Kortalan elegancia nőknek, Tamaris módra

Tudod miért vált az egyik legkedveltebb női cipőmárkává a Tamaris? Mert nagyon jól tudják, hogy nincs két egyforma út: minden egyes lépés, minden egyes történet, minden nő, minden cipő egyedi és megismételhetetlen.

Éppen ezért, akár a lengébb tavaszi és nyári időszakra keresed a tökéletes útitársat, akár a hűvösebbre forduló őszi és téli szezonra, a nőies stílusosságra biztosan számíthatsz. Dobd fel a megjelenésedet az idei nyár régi-új slágerével, az ellenállhatatlan sárga, piros vagy épp sötétkék és fekete színekben pompázó éktalpú cipőkkel, szandálokkal.

tamaris szandál

De a Tamaris bézs sneakerével vagy menta zöld bebújós cipőivel akár egy kisebb-nagyobb túrára, kirándulásra is benevezhetsz. Mondjuk a sikkes Tamaris szandálokkal – amit kellemes pezsgő és elegáns fekete színben is elérhetsz –, vagy a bézs balerina cipőkkel egyszerűen hangolhatod a szerelésedet az irodai dresszkódhoz is.

tamaris bebújós cipő

Hódítanál az esti randin? Vagy jelenésed lesz egy nívós rendezvényen? A modern, olykor-olykor vadító vörös színben játszó Tamaris magassarkú cipők kitűnő választásnak tűnnek. De természetesen visszafogottabb színek után sem kell sokat kutatnod és a 6 cm-es és 8 cm-es sarok között sem kell sokat hezitálnod.

tamaris félcipő

Ha hidegebbre fordulna az idő, a Tamaris csajos cipőkről akkor sem kell lemondanod. Sötétebb árnyalatokban játszó rövid szárú bokacsizmák őszre, míg a magasszárú csizmák télre is remek választásnak tűnnek. Normál vagy lapos sarokmérettel, de akár tűsarkokon is.

tamaris csizma

Találd meg a hozzád illő Tamarist…

… biztonságos online vásárlással. Nézz szét a Borgo kínálatában és térképezd fel a márka kínálatát. A csajos Tamaris szandál, az esküvői cipőnek is beillő magassarkú Tamaris cipő, a fiatalos és sikkes rövid szárú bakancsok, vagy a legendásan jó Tamaris sneakerek, a kényelmes balerina cipők és a változatos papucsok is a nőket szolgálják.

Válaszd ki a típust, a színt és a méretet, majd add le a rendelésedet. Természetesen térítheted az összeget bankkártyás fizetéssel is. Így az átvétel során már tényleg csak arra lesz gondod, hogy megcsodáld a csomagodban lapuló női Tamaris cipőt.

 

tamaris cipő borgo webáruház

Ne feledd: 30 napod lesz arra, hogy szabadon a ruhatáradhoz próbáld a megrendelt cipellőt, de ha bármi kifogásod lenne a méretével vagy színével kapcsolatban… Csak jelezned kell nekünk és másnapra már cseréljük is a kívánságod szerint. Akár otthonodban, akár a munkahelyeden vagy a nagymamádnál látogatóban. Ez a Borgo és ez a Tamaris.

másnapi csere webshop

További trendekről és akciókról olvashatsz,
ha feliratkozol a #borgosztikus blogra!

Ezeket olvastad már?

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

Ápr. 18. 2024 | szerző: Donáth Kitty  Különleges sportcipő nem sok helyen elérhető, hisz többnyire az átlagost könnyű eladni. Egyáltalán mi számít különlegesnek? Pont ennek próbáltunk utánajárni a saját raktárunkban kódorogva. Az biztos, hogy nem csak a kinézet...

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Mar 7, 2024 | szerző: Szabó Dénes  Őrület söpör végig a világban. Főleg Európában nagy az érdeklődés. A Temu betörte az ajtót a filléres áruival és mindenkitől el is venné a piacot az öreg kontinensen. Sokakat izgat hát itthon is a kérdés: Temu vagy magyar...

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Feb 28, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Sneaker lázban ég a világ az elmúlt 4-5 évben. Mondhatni óriási az érdeklődés az egész bolygón (hivatkozva a Grand View Research USA adataira). A borgo webshopban is 70%-ban sneakereket árulunk. Van aki télre is ezt hordja és...