Tamaris táska ajánló: stílusos kiegészítők minden alkalomra

A stílusos és alkalomhoz illő kiegészítők megválasztása fontos szempont a kifogástalan összhatás elérése érdekében. A Tamaris a lábbelik mellett a táskák esetében is nagy hangsúlyt fektet a minőségi anyaghasználatra és az időtálló design-ra – nem véletlenül lett Európa egyik legkedveltebb női márkája, hiszen minden termékük a kortalan eleganciát tükrözi. Hétköznapi shopper táska, praktikus csajos hátizsák, vagy alkalmi retikül? A Tamaris táska kínálatában minden alkalomra megtalálod a tökéletes modellt!

 

Tamaris táska a hétköznapokra

Táskavásárlás előtt érdemes néhány kérdést tisztáznunk: Milyen alkalomra választjuk? Munkába vagy elegáns eseményre? Milyen cipővel / ruhával fogjuk kombinálni? A Tamaris szerencsére minden lehetséges válaszra gondol: változatos táska kínálatuk nem szab határt a tökéletes kiegészítő megválasztásának.

A rohanós hétköznapokra, munkába járáshoz vagy az irodába a nagyobb méretű válltáskák vagy shopper táskák a legpraktikusabbak. Ezekben minden holmid kényelmesen elfér, amire napközben szükséged lehet, sőt, akár a munka utáni bevásárlást is könnyedén megejtheted – hiszen néhány apróságnak még biztosan lesz hely bennük.

tamaris válltáska borgo

 

Sikkes Tamaris táska különleges alkalmakra

Ha elegáns eseményre, színházba, randevúra keresed az ideális kiegészítőt, akkor kisebb méretű válltáskákban érdemes gondolkodni. Ezeknek általában van egy hosszabb pántja is, így kényelmesen, keresztezve is tudod viselni. Egy kompakt, kisebb táskában is kényelmesen elférnek a fontosabb dolgaid, ugyanakkor méreténél fogva sokkal kényelmesebb viselet egy különleges alkalmon. 

tamaris táska online

 

Így kombináld a Tamaris táskád  

Ha kortalan, sikkes kiegészítőkkel dobnád fel a nyári megjelenésed, a Tamaris márkában nem fogsz csalódni! Kényelmes és nőies lábbelijeik mellé tökéletes passzoló táskákat is találsz a Borgo kínálatában.

A forró nyári hétköznapokon nem lőhetsz mellé a Greta shopper táskával. Fehér színének köszönhetően mindenhez jól mutat, így bátran kombinálhatod különböző szettekkel. Igazi alapdarab lévén sportcipővel, magassarkúval, vagy egy letisztult fehér papuccsal is viselheted.

tamaris papucs és táska

 

Strandra, nyaralásra, vagy egy esti baráti összejövetelre tökéletes választás a fonott Tamaris Gabi táska! Ideális méretű, kényelmesen elfér benne minden fontos holmid. Nyári ruhával és farmerrel is szuperül mutat! Ami a lábbelit illeti, a legjobb választás mellé egy színben passzoló barna papucs.

tamaris shopper táska

 

A csajos szetteknek tökéletes kiegészítője lehet a Tamaris Gracella válltáska. Időtálló, minimál formavilágának köszönhetően remekül kombinálható, a nude szín pedig kifinomult és nőies megjelenést nyújt. A hasonló árnyalatú, sikkes rosegold Tamaris szandállal igazán stílusos összhatást keltenek.

tamaris szandál és táska

 

Egy klasszikus fekete válltáska minden nő gardróbjába kötelező! A Tamaris ebben a kategóriában is verhetetlen: az örök érvényű, minőségi Adele táska elegáns szettekkel és hétköznapi összeállításokkal is jól mutat. Viselheted business öltözékhez az irodába, lezser farmer-póló szetthez hétköznapokon, és egy csinos ruhával akár egy vacsorára vagy színházba is felveheted. Egy éktalpú fekete szandál ideális választás hozzá!

fekete tamaris válltáska

 

Ha igazán nőies összhatást szeretnél elérni, a piros kiegészítő mindig jó választás! A kompakt méretű piros Tamaris Alessia táskával és egy színben hozzáillő éktalpú szandállal garantáltan begyűjtesz majd jónéhány elismerő pillantást. Randevúd lesz, vagy bulizni mész? Kombináld egy dögös „kis fekete” ruhával. Ha a hétköznapokon is kitűnnél a tömegből, nadrágkosztümmel vagy farmer – top kombinációval is bátran viselheted.

piros tamaris táska

 

Elegáns eseményre, színházba, esküvőre vagy hivatalos? Válaszd az ezüst Alessia kistáskát, hozzá illő magassarkú szandállal. A szolidan fényes ezüst kiegészítő kifinomult, exkluzív megjelenést kölcsönöz viselőjének. Tündökölj Tamaris kiegészítőkkel bármilyen különleges alkalmon!

Tamaris

A Borgo hivatalos forgalmazója a márkának, így biztos lehetsz választásodban

elegáns tamaris táska

 

Mesés Tamaris táska kínálat Borgo módra

A Tamaris táskák népszerűsége abban rejlik, hogy rendkívül változatos szín-és formavilág jellemzi kínálatukat – így minden nő megtalálhatja a hozzá leginkább illő darabokat. Emellett a márka nagy hangsúlyt fektet a praktikumra is: változatos és kényelmes megoldásokra törekszenek a tervezés során, legyen szó zsebekről, állítható pántokról, vagy épp a zárhatóságról. 

Ha frissítenéd a táska repertoárod, érdemes Tamaris-ban gondolkodni. Minőségi, időtálló, klasszikus és stílusos modellek várnak a Borgo széles kínálatában. Rendeld meg kedvenced online, sorban állás nélkül, biztonságosan, gyorsan.

tamaris táska borgo

 

Akkor sem kell aggódnod, ha esetleg a megrendelt táska nem felel meg az elvárásaidnak. Ha a terméket nem használtad, villámgyorsan orvosoljuk a problémát ingyenes kézből-kézbe cserével vagy ingyenes visszaküldéssel. Gyere, nézz szét nálunk és találd meg álmaid táskáját!

másnapi csere borgo webáruház

További trendekről és akciókról olvashatsz,
ha feliratkozol a #borgosztikus blogra!

Ezeket olvastad már?

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

A popcorn-talpú sportcipő és az 5 rivális

Ápr. 18. 2024 | szerző: Donáth Kitty  Különleges sportcipő nem sok helyen elérhető, hisz többnyire az átlagost könnyű eladni. Egyáltalán mi számít különlegesnek? Pont ennek próbáltunk utánajárni a saját raktárunkban kódorogva. Az biztos, hogy nem csak a kinézet...

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Mar 7, 2024 | szerző: Szabó Dénes  Őrület söpör végig a világban. Főleg Európában nagy az érdeklődés. A Temu betörte az ajtót a filléres áruival és mindenkitől el is venné a piacot az öreg kontinensen. Sokakat izgat hát itthon is a kérdés: Temu vagy magyar...

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Feb 28, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Sneaker lázban ég a világ az elmúlt 4-5 évben. Mondhatni óriási az érdeklődés az egész bolygón (hivatkozva a Grand View Research USA adataira). A borgo webshopban is 70%-ban sneakereket árulunk. Van aki télre is ezt hordja és...